Βίντεο - ντοκουμέντο από την ώρα που ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, πάει στο σπίτι της να την πάρει, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο δημοσιεύει η dimokratiki.gr και δείχνει την Ελένη Τοπαλούδη να συναντάται κάτω από το σπίτι της με τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Όπως φαίνεται στην αποκάλυψη από την «Δημοκρατική» «Δημοκρατική» της Ρόδου, ο 19χρονος φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί. Η συνέχεια είναι γνωστή. Πηγαίνουν στο εξοχικό του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου όπου η κοπέλα δολοφονείται με χτυπήματα στο κεφάλι επειδή αρνήθηκε να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους. Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή και ικέτευε να την πάνε στο νοσοκομείο, οι δύο νεαροί αντιθέτως την πήραν, την φόρτωσαν στο βαν και την πέταξαν στη θάλασσα όπου κι έχασε τη ζωή της.

 

 

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με την απολογία του 19χρονου βρέθηκε με τους δύο άνδρες στο εξοχικό σπίτι του ενός στη Λίνδο, και επειδή αρνήθηκε την σεξουαλική συνεύρεση με τον 21χρονο Ροδίτη δέχθηκε από εκείνον χτυπήματα στο κεφάλι με ένα σίδερο. Στη συνέχεια, και ενώ ακόμα ήταν ζωντανή, την πέταξαν στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Οι έρευνες των αρχών στο σπίτι, το μοιραίο όχημα αλλά και την θαλάσσια περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός της κοπέλας αναμένεται να βοηθήσουν το έργο των ανακριτικών αρχών.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr το απόγευμα της Τετάρτης και μετά από την αναλυτική κατάθεση του 19χρονου οι ερευνητές βρήκαν με την συνδρομή των δυτών του λιμενικού σώματος τα προσωπικά αντικείμενα της 21χρονης.

Και τα ρούχα

Τα ρούχα που φορούσε πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα το πρόσωπο στην εξοχικό κατοικία, βρέθηκαν κοντά στο σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.