Αυστηρά μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκαν για τον αγώνα χάντμπολ που θα γίνει ανάμεσα στην εθνική Ελλάδος με την πΓΔΜ την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στην Κοζάνη.

Σε σύσκεψη που έγινε με θέμα τα αστυνομικά μέτρα ενόψει του αγώνα χάντμπολ Ελλάδας-ΠΓΔΜ στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του EURO 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στην Κοζάνη αποφασίσθηκαν πολύ αυστηρά μέτρα που δεν συνηθίζονται σε τέτοιου είδους αγώνες. Θα γίνεται ακόμα και σωματικός έλεγχος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και του Δήμου Κοζάνης που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου αποφασίστηκε η προμήθεια των εισιτηρίων να γίνεται μόνο από τα «καταστήματα Γερμανός» στην Κοζάνη και από τα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στο ΔΑΚ Αμυνταίου Φλώρινας. Επίσης η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τα μέτρα επιτήρησης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα είναι έντονα ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται ακόμη και σωματικός έλεγχος. Οι πύλες του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκόβρυση Κοζάνης θα ανοίξουν στις 15.30 ενώ το Σάββατο στις 12.30 στους χώρους της Βιβλιοθήκης θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τις Ομοσπονδίες Ελλάδας και ΠΓΔΜ.