Με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή προς όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του Δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Στην ανακοίνωσή του, ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει πως η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές στα ηλεκτροφόρα δίκτυα και πιο συγκεκριμένα σε αγωγούς, καλώδια, στύλους, υποσταθμούς, μονωτήρες κ.λπ.
Οι πολίτες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πλησιάζουν τα στοιχεία αυτά, καθώς ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων, τραυματισμών, κ.ά.
Επισημαίνει ακόμη πως σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εντοπίσει αγωγό ή άλλο στοιχείο του Δικτύου στο έδαφος, θα πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
- Το Ιράν στοχοθετεί τις περισσότερες μοναρχίες του Κόλπου, ως αντίποινα για την επίθεση HΠΑ και Ισραήλ – Δύο νεκροί στα Εμιράτα
- Η CIA είχε υπό παρακολούθηση εδώ και μήνες τον Αλί Χαμενεΐ – Άλλαξε το πρόγραμμά του και βομβαρδίστηκε
- Μαρτυρία Ελληνίδας από το Ντουμπάι: «Δεν το περιμέναμε καθόλου. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά, χθες το μεσημέρι»






