Αυτοβούλως προσήλθε και κατέθετε επί  2,5 ώρες στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς  ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού να έχει διαδραματίσει  κεντρικό ρόλο  στην έκδοση της ιατρικής γνωμάτευσης του Άρη Φλώρου. Ο γιατρός αν και προσήλθε αυτοβούλως στους εισαγγελείς, η κατάθεση που έδωσε ήταν με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όχι δηλαδή του απλού μάρτυρα.

Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες στην εισαγγελική έρευνα για τα ιατρικά πιστοποιητικά που  αποτέλεσαν τη βάση για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία , ο οποίος έχει επιστρέψει στις φυλακές της Χαλκίδας με βάση βούλευμα του  δικαστικού συμβουλίου εφετών .

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως  (δίχως να κληθεί δηλαδή) στο εισαγγελικό γραφείο, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του στις καταγγελίες του διευθυντή της Α΄ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρου Ζακυνθινού.

Ο κ.Ζακυνθινός ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στους εισαγγελείς, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει.

Όπως αποκάλυψαν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ  oκ.Ζακυνθινός έχει πει ότι «ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

Διαβάστε επίσης:

Αριστείδης Φλώρος : Πώς έγινε η πλαστογραφία των πιστοποιητικών

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από