Τέσσερις Γάλλοι περιλαμβάνονται μεταξύ των νεκρών από την κατάρρευση της γέφυρας χθες σε αυτοκινητόδρομο στη Γένοβα, στη βόρεια Ιταλία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Παραμένουμε σε επαφή με τις ιταλικές Αρχές προκειμένου να προσδιορίσουμε τυχόν παρουσία και άλλων Γάλλων μεταξύ των θυμάτων», προστίθεται στην ανακοίνωση. Ο τελευταίος απολογισμός της καταστροφής ανέρχεται σε 39 νεκρούς, 15 τραυματίες και πολλούς αγνοούμενους, σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές.

- Η άγνωστη τεράστια κίνηση του Εμπαπέ: Από το 2018 δωρίζει όλα τα χρήματα που εισπράττει με την Εθνική Γαλλίας
- Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ιδρύει την πρώτη Επώνυμη Έδρα «Τοπική Αυτοδιοίκηση» σε συνεργασία με την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας
- Κλιμακώνουν τις επιθέσεις Ιράν και ΗΠΑ, μάχη για τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ







