Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι», της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του ομώνυμου βιβλίου της Ε.Λ. Τζέιμς, εμφανίζεται ο βρετανός ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν υποδυόμενος τον εκκεντρικό πρωταγωνιστή της ιστορίας Κρίστιαν Γκρέι.
Και το θέαμα «δεν είναι και πολύ σέξι» σχολίασε πικρόχολα ο βρετανικός Guardian.
Η ταινία που θα βγει στις αίθουσες το 2015 αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Ε. Λ. Τζέιμς το οποίο σάρωσε σε πωλήσεις παγκοσμίως, λόγω κυρίως του σεξουαλικού και εν πολλοίς σαδομαζοχιστικού περιεχομένου του.
Οποιος, λοιπόν, θα περίμενε να δει στην πρώτη εικόνα της ταινίας – που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη – κάτι από τη σεξουαλικά φορτισμένη ατμόσφαιρα του βιβλίου, μάλλον θα απογοητευθεί.
Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα προβάλλει απλώς τον Τζέιμι Ντόρναν ως Κρίστιαν, να κρατάει το τιμόνι ενός αυτοκινήτου ατενίζοντας μέσα από μια αντανάκλαση του παρμπρίζ.
Ωστόσο, ο Guardian σπεύδει να πιθανολογήσει πως το δερμάτινο μπουφάν του πρωταγωνιστή, που συναντά τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου, ίσως να είναι «ένα σκόπιμο κλείσιμο ματιού σε κάποια ερωτική σκηνή με μαστίγιο που θα ακολουθήσει».
Εν τω μεταξύ, το πρόσωπο του 32χρονου Ντόρναν κρίνεται «αρκετά δυσανάγνωστο», το χαμόγελό του παραπέμπει σε έντονη ερωτική επιθυμία, ενώ το βλέμμα του μοιάζει να δηλώνει «όχι, δεν θέλω να πλύνω τους καθρέφτες του αυτοκινήτου μου σε αυτό το φανάρι», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.
- Μουντιάλ 2026: Το γκολ του Μαρτινέλι έκανε ακόμα και τις… καλόγριες να χοροπηδούν (vid)
- Νέα Υόρκη: Ανέβηκαν στην κορυφή του Empire State Building και άπλωσαν πανό για την ειρήνη (video)
- Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα από την τρομοκρατική επίθεση στην οικία της»







