Ο κλινικός διαιτολόγος, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, Κωνσταντίνος Ξένος, απαντά ότι τα κόκκινα πορτοκάλια και γκρέιπ φρουτ περιέχουν περισσότερα φυσικά αντιοξειδωτικά στοιχεία από τα κίτρινα.

Τα αντιοξειδωτικά αυτά είναι παράλληλα έντονες φυσικές χρωστικές και γι’ αυτό υπάρχει και η διαφοροποίηση στο χρώμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από