31.10.2011

Το κέντρο υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς Symmetria εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία, με το διάσημο σε όλη τη Σκανδιναβία Έλληνα Ιατρό, ειδικό παθολόγο – διαβητολόγο Dr. Fedon Lindberg. Χάρη στη συνεργασία αυτή, η μέθοδος Lindberg, που άλλαξε τις διατροφικές συνήθειες των Νορβηγών και παραμένει η πιο αναγνωρισμένη μέθοδος διατροφής στη Νορβηγία, έρχεται τώρα και στην Ελλάδα.

Η βασική αρχή της μεθόδου διατροφής Lindberg είναι η φυσική ισορροπία μεταξύ υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λίπους, ώστε το σάκχαρο αίματος του οργανισμού να παραμένει σε σταθερά επίπεδα. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ‘ισογλυκαιμικής διατροφής’ είναι η αύξηση του μεταβολικού ρυθμού και των καύσεων, η βελτίωση του σωματικού βάρους και η καλή ορμονική ισορροπία. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται πολύ καλή ρύθμιση του διαβήτη, υπέρτασης, αυξημένης χοληστερίνης και μείωση των φλεγμονών.

Η επιστημονική ομάδα της Symmetria περιλαμβάνει ιατρούς & διατροφολόγους που έχουν εκπαιδευθεί και συντονίζονται από τον ίδιο τον Dr. Lindberg. Έτσι, μπορούν να βοηθήσουν κάθε ενδιαφερόμενο να ακολουθήσει μια απόλυτα ισορροπημένη διατροφή, που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής του, κατακτώντας μακροχρόνια υγεία, ισορροπία και ευεξία.

Ποιος είναι ο Fedon Lindberg και τι προτείνει

Ο Dr Fedon Alexander Lindberg είναι Έλληνας γιατρός, ειδικός παθολόγος και διαβητολόγος, διάσημος στη Νορβηγία και σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία, που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής και βελτίωσης του τρόπου ζωής μας. Με την καινοτόμο θεωρία του προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται σοβαρές παθήσεις που απειλούν την υγεία και την ζωή μας, όπως οι χρόνιες φλεγμονοπάθειες, τα καρδιαγγειακά προβλήματα, οι διαταραχές του μεταβολισμού, η παχυσαρκία και ο διαβήτης, ενώ το βάρος μας μπορεί να διατηρηθεί μόνιμα και φυσικά σε υγιή επίπεδα. Ο Fedon Lindberg έχει παρουσιάσει τη μέθοδό του αυτή της ισογλυκαιμικής διατροφής διεθνώς με εξαιρετική απήχηση, έχοντας συγγράψει περισσότερα από 10 βιβλία, που έχουν μεταφραστεί σε 14 γλώσσες, έχουν δημοσιευθεί σε 21 χώρες και έχουν ξεπεράσει τις 500 χιλιάδες πωλήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.symmetria.gr, www.drlindberg.com