Παιανία, 10 Οκτωβρίου 2011 – Η Castalia Laboratoires Dermatologiques παρουσιάζει την Chronoderm Crème Hydra-Claire, μια καινοτόμο επανορθωτική κρέμα λεύκανσης και πλούσιας ενυδάτωσης για το πρόσωπο και το λαιμό, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η Crème Hydra-Claire περιέχει στη σύνθεσή της AlphaArbutin, που αποχρωματίζει τις κηλίδες, αποτρέπει τη δημιουργία νέων και βοηθά στην αναστολή παραγωγής μελανίνης προκαλώντας σταδιακή αύξηση της λάμψης της επιδερμίδας. Παράλληλα, παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Επίσης, περιέχει το Lipowheat®, ένα συστατικό ιδίας έρευνας και ανάπτυξης των εργαστηρίων Hitex της Lavipharm στη Γαλλία, το οποίο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και δράση έναντι των ελευθέρων ριζών και της ελαστάσης. Το συστατικό EUK 134 αποτρέπει τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και προσφέρει αντιερεθιστική και αντιφλεγμονώδη δράση. Τέλος, περιέχει το Gatuline®SkinRepairBio το οποίο προάγει την ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας και αποκαθιστά τη σφριγηλότητά της.

Η Crème Hydra-Claire, χωρίς parabens και άρωμα, κυκλοφορεί στα φαρμακεία και διατίθεται σε μοντέρνο σωληνάριο airless (υπό πίεση αέρος), των 30 ml, που βοηθά στον έλεγχο της δόσης. Η εφαρμογή της κρέμας γίνεται στο πρόσωπο και το λαιμό, πρωί και βράδυ, και αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ.

Η Crème Hydra-Claire ανήκει στην αντιγηραντική σειρά Chronoderm της Castalia που προσφέρει προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης και φωτογήρανσης της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η Castalia Laboratoires Dermatologiques επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη. Με μοντέρνα φιλοσοφία «Healthy is Beautiful», η Castalia αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας. Όλα τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.

Συνιστώνται από δερματολόγους και διατίθενται στα φαρμακεία.