Κρίση στις σχέσεις Μάκη Τριανταφυλλόπουλου- Αlter . Χθες βράδυ η προγραμματισμένη εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του δημοσιογράφου, στην οποία θα μεταδιδόταν συνέντευξη του πρώην γενικού διευθυντή της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Παναγιώτη Αδαμόπουλου, δεν προβλήθηκε «για τεχνικούς λόγους», ενημέρωνε από το κεντρικό δελτίο του σταθμού ο Άκης Παυλόπουλος.

«Μου έκοψαν την εκπομπή διότι ο κ. Αδαμόπουλος θα μιλούσε με ονόματα για το καρτέλ γάλακτος και πετρελαίου, και η διοίκηση του σταθμού ήθελε μεν να προβληθεί το θέμα, αλλά χωρίς να κατονομάζονται πρόσωπα», έλεγε στα «ΝΕΑ» ο δημοσιογράφος.

Από το Αlter πάντως διαβεβαίωναν ότι το θέμα θα προβληθεί στην εκπομπή «Ζούγκλα», που είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη. Εν τω μεταξύ ο Τριανταφυλλόπουλος τηρεί στάση αναμονής, έχοντας- όπως έλεγεαποσαφηνίσει στους επιτελείς του καναλιού ότι «αν δεν παίξει έτσι όπως είναι το θέμα, εγώ δεν βγαίνω».

Η ένταση (μέχρι διαζυγίου;) μεταξύ δημοσιογράφου και σταθμού δημιουργήθηκε στους δύο μήνες, αφότου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε αποχωρήσει από τον Αlpha και επέστρεψε στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια του. Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί στο τέλος Οκτωβρίου από το βαρύ χρηματικό πρόστιμο των 500.000 ευρώ που επιβλήθηκε από το ΕΣΡ στον σταθμό, για δηλώσεις του δημοσιογράφου σε δελτίο του Αlpha, στις οποίες υποστήριζε ότι πολιτικοί τού ΣΥΝ χρηματίζονταν. Αφορμή το κόψιμο της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» με θέμα «Πολιτικό χρήμα σε κόμματα και πρόσωπα», με εντολή της ιδιοκτησίας του καναλιού, όπως είχε ισχυριστεί τότε ο δημοσιογράφος.

Γ ια το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το Αlter θα εξαρτηθεί από το εάν θα βγει στον αέρα η επίμαχη εκπομπή, το βράδυ της Πέμπτης.