ΓΕΥΣΗ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΒΟΥΝΟ Ή ΘΑΛΑΣΣΑ

Οι ορεινοί χειμερινοί προορισμοί και τα ξενοδοχεία προσαρμόζουν αυτή την περίοδο το μενού τους για τις γιορτινές ημέρες. Μια επιλογή από τον Βορρά ώς τη Ρόδο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2015 08:00 |
Γαστρονομικές διακοπές σε βουνό ή θάλασσα
Ψίχα βασιλικού καβουριού, brunoise λαχανικών, ζελέ από παντζάρι και ντρέσινγκ μαγιονέζας με σαφράν. Συνoδεύεται από σφηνάκι θεσσαλονικιώτικου τσίπουρου «Dark Cave» της οινοποιίας Τσιλιλή. Από τον Andrea Salomakhin, executive chef του ξενοδοχείου Grande Albergo delle Rose στη Ρόδο

Θέλετε να ξεκουραστείτε και να µην κάνετε απολύτως τίποτα. Να βρίσκεστε µεταξύ τζακούζι, χαµάµ, σάουνας, µασάζ και εσωτερικής θερµαινόµενης πισίνας....

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
2
Αλέξανδρος-Α. Λ.
13/12/2015 11:11
Προτάσεις ρεβεγιόν για Έλληνες!!! ... Ψίχα από δημοκρατικό καβούρι περίσσεψε;
Γιώργος Ανήσυχος
13/12/2015 10:51
Ρε η κρίση- η ύφεση-η λιτότητα πέρασαν...και η καλή ζωή ξαναγύρισε! Εσείς αναγνώστες ΑΚΟΜΗ δεν το πήρατε χαμπάρι;;;!!!