Φωτογραφίες και βίντεο με όπλα, πανάκριβα αξεσουάρ και γρήγορα αυτοκίνητα, selfies από διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία και, κυρίως, «σκοτεινές» φράσεις και αινιγματικές αναρτήσεις δημοσιοποιούσε τακτικά τον τελευταίο χρόνο στα social media η «Κατερίνα Bellamafia» (όπως ήταν το προφίλ της στο Instagram), η 33χρονη που βρέθηκε νεκρή, γαζωμένη από Καλάσνικοφ μέσα σε νοικιασμένη Mercedes στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας της στην Κηφισιά.

Η εν ψυχρώ δολοφονία της 33χρονης μητέρας ενός επτάχρονου κοριτσιού τα ξημερώματα της Τετάρτης αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, ακόμα ένα κεφάλαιο στη βεντέτα μεταξύ των «σκληρών» της νύχτας. Αλλωστε οι Αρχές εκφράζουν έντονους φόβους για αντίποινα στον κύκλο αίματος που άνοιξε τον Μάιο του 2017 και έκτοτε μετρά έξι νεκρούς. Η 33χρονη είναι η δεύτερη γυναίκα θύμα στον πόλεμο της νύχτας, καθώς είχε δολοφονηθεί 29χρονη στα Καμίνια το 2009 (δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της). Τότε, ανάμεσα στους ύποπτους για το συμβόλαιο θανάτου ήταν η «Κατερίνα Bellamafia», την οποία άγνωστοι αποπειράθηκαν να σκοτώσουν το 2011.

Με κουκούλες. Στον δημόσιο λογαριασμό της στο Instagram η ίδια είχε χτίσει ένα σκληρό πρόσωπο. Με κεντρική φωτογραφία μια γυναίκα με κουκούλα full face, συστηνόταν ως «βασίλισσα από την Κρήτη που μπορεί να γίνει γκάνγκστερ σε πέντε δευτερόλεπτα», ενώ πρόβαλλε τα τατουάζ της (μεταξύ άλλων ένα μεγάλο πιστόλι στο γοφό) και την αδυναμία της στην πολυτέλεια και την καλοπέραση.

Ενα 24ωρο πριν από τη δολοφονία της είχε ανέβασε μια αινιγματική ανάρτηση για τον «κόσμο που είναι χωρισμένος σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και σε αυτούς που είναι το πρόβλημα», κάνοντας το εξής σχόλιο: «Κάνω δωρεάν ενημέρωση σε αυτούς που έχουν πρόβλημα. Αμα πιάσουν το μήνυμα έχει καλώς». Εξίσου αινιγματικές όμως είναι άλλες δύο πρόσφατες αναρτήσεις της: «Ο Σώζων Εαυτον…Σωθητο…» έγραψε (ανορθόγραφα) ως λεζάντα σε μια selfie ενώ στη δεύτερη έγραψε στα αγγλικά ότι «η επόμενη φορά που θα ανοιχτώ σε κάποιον είναι η νεκροψία μου»!

Αναρτήσεις. Οπως περιέγραφε τον εαυτό της: «Τρέφομαι από τον φόβο και την προσμονή, είναι το καλύτερο αφροδισιακό» και «Αυτή είμαι! Εχω εμμονές και τις λατρεύω. Αυτό που λες εσύ εκδικητικότητα εγώ το λέω αποκατάσταση ισορροπιών. Λατρεύω το μαύρο χρώμα όπως και το μαύρο χιούμορ. Οι μισοί με καταλαβαίνουν, οι άλλοι μισοί με απεχθάνονται. Αυτό μου φτιάχνει το κέφι». Την 1η Ιουνίου ευχήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της καλό μήνα με μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει σκοποβολή. «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέματα και στο τέλος οι σφαίρες» έγραψε και σχολίασε: «Ολα σταθερά. Και οι απόψεις μου και το χεράκι μου». Δεν έλειπαν συχνά και οι… συμβουλές: «Οποιος μπαίνει εμπόδιο, βγάλτον από την ζωή σου. Με συνοπτικές διαδικασίες. Μπαμ μπαμ. Δρόμο όλοι».

Πάντως ανάμεσα στις περίεργες αναρτήσεις της υπάρχουν λιγοστές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της («η μοναδική μου αγάπη») και ενός μικρόσωμου σκύλου («ο Φονιάς βγήκε για ψώνια») ενώ τον περασμένο Μάρτιο είχε ανεβάσει selfie από τη ΓΑΔΑ, «παραγγέλλοντας» από έναν φίλο της «μια κούτα τσιγάρα, σκληρά, σαν εμένα».

Η Αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της στις επαφές της 33χρονης με ανθρώπους της νύχτας και ειδικότερα στη σχέση που φέρεται ότι διατηρούσε στο παρελθόν με έναν ποινικό. Το σκηνικό της δολοφονίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει όλα τα στοιχεία του συμβολαίου θανάτου και πιθανώς η γυναίκα να πλήρωσε παλιά «γραμμάτια» της νύχτας. Μετά την απόπειρα δολοφονίας της το 2011 στο Γαλάτσι (ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) είχε φύγει στο εξωτερικό και στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από έναν χρόνο.