Θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε κατάλληλους υποψηφίους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις κοινωφελών ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών προσφέρει το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καθημερινές λειτουργίες ενός κοινωφελούς ιδρύματος και να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση της φιλοσοφίας και του έργου δωρεοδόχων/οργανισμών, οι οποίοι προσφέρουν ποικίλες υπηρεσίες και προγράμματα στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδείας και της υγείας και του αθλητισμού.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Ασκησης εντάσσει τους εκπαιδευόμενους σε πολλές διαφορετικές πτυχές των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος και τους ενσωματώνει στον οργανισμό, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία καθώς και να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη λειτουργία του Ιδρύματος. Θέσεις πρακτικής άσκησης είναι διαθέσιμες και στα τρία γραφεία του Ιδρύματος, στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Μόντε Κάρλο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν κίνητρο για εργασία σε κοινωφελές ίδρυμα, επαρκείς γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας στα αγγλικά, αλλά και επαρκείς δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Θα συνεκτιμηθούν προσόντα ανάλογα με τη συγκεκριμένη θέση όπως π.χ. τεχνικά, πληροφορικής, λογιστικής ή δημοσίων σχέσεων.

Ολα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καθώς και οι προϋποθέσεις περί νόμιμης εργασίας και ισχύουσας άδειας διαμονής ή θεώρησης εισόδου αποτελούν ευθύνη του εκπαιδευομένου. Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά έως τις 8 Οκτωβρίου στη διεύθυνση: https://internships.snf.org/SignUp.