Πέντε μεγάλες εταιρείες αναζητούν υπαλλήλους γραφείου για τη στελέχωση των τμημάτων τους που αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών. Οι εταιρείες αναζητούν άτομα κυρίως με γνώσεις υπολογιστών.

Η γνώση ξένων γλωσσών και η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα συνεκτιμηθούν κατά την επιλογή του προσωπικού. Ειδικότερα:

ΠΑΤΡΑ. Συμβούλους εξυπηρέτησης πελατών αναζητούν τα καταστήματα Media Markt στην Πάτρα. Η εταιρεία προσφέρει θέσεις μερικής ή πλήρους απασχόλησης για τη στελέχωση των διαφόρων τμημάτων των καταστημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση και στην επικοινωνία.

Θα πρέπει επίσης να έχουν γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Για βιογραφικά σημειώματα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.mediamarkt.gr/el/shop/jobs.html

ΚΟΡΩΠΙ. Ενα άτομο για γραμματειακή υποστήριξη αναζητά εταιρεία βιομηχανικών κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης στο Κορωπί.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση αγγλικών ή γαλλικών ή γερμανικών, άριστη γνώση πακέτου Microsoft Office ενώ γνώση προγράμματος μισθοδοσίας θα θεωρηθεί ως πρόσθετο προσόν.

Η εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικές αποδοχές και μόνιμη απασχόληση. Αποστολή βιογραφικών στο fax: 210 6022472.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ. Υπαλλήλους καταχώρισης δεδομένων (data entry) για λογαριασμό μεγάλου πελάτη της αναζητά η εταιρεία Trenkwalder Hellas, για την περιοχή του Ασπρόπυργου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή ΙΕΚ να γνωρίζουν τυφλό σύστημα και να έχουν εμπειρία στην καταχώριση δεδομένων. Επίσης θα πρέπει να είναι κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας.

Η εταιρεία προσφέρει σταθερό μισθό, ασφάλιση αλλά και bonus. Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά: https://gr.trenkwalder.com/

ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Συμβούλους ρυθμίσεων τραπεζικών υποχρεώσεων αναζητά η εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, Actionline, για λογαριασμό πελάτη της, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν επιθυμητή εμπειρία σε θέσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων ή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν εξοικείωση στη χρήση Η/Υ αλλά και ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης. Η εταιρεία προσφέρει μισθό και ασφάλιση αλλά και bonus απόδοσης κάθε μήνα. Οσοι προσληφθούν θα απασχολούνται σε εναλλασσόμενες βάρδιες (09.00 – 20.00).

Επίσης η ίδια εταιρεία αναζητά υπαλλήλους back office χρηματοπιστωτικού τομέα. Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ θετικής ή οικονομικής κατεύθυνσης. Θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση Η/Υ και εφαρμογών MS office καθώς και πολύ καλή γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Θα συνεκτιμηθεί τυχόν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, αλλά και αναλυτικές ικανότητες (ανάλυση στατιστικών στοιχείων, επεξεργασία βάσεων δεδομένων). Η εταιρεία προσφέρει σταθερό μηνιαίο μισθό και ασφάλιση αλλά και συνεχής εξέλιξη και επιμόρφωση.

Βιογραφικά σημειώματα στην εταιρεία http://www.actionline.gr/

FORTHNET. Υπαλλήλους τεχνικής υποστήριξης πελατών αναζητά η εταιρεία Forthnet AE.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΙΕΚ ή απολυτήριο τεχνικού λυκείου με κατεύθυνση στην πληροφορική. Θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία στην πρόσβαση στο Internet μέσω dial-up και DSL. Να έχουν καλή γνώση λειτουργικών συστημάτων Windows XP, Vista 7/8.1, Android και IOS.  Θα συνεκτιμηθεί η γνώση MacOS και Linux. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία, ευχέρεια στη δακτυλογράφηση ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά: http://www.forthnet.gr