Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/02/2018 16:10 |
Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου
Πεταλιές στο πάρκο «Σταύρος Νιάρχος»

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου για ενήλικες αλλά και για παιδιά άνω των 10 ετών διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ομώνυμο πάρκο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου (10 - 2 μ.μ.).


Μικροί και μεγάλοι θα πάρουν συμβουλές από ειδικούς έτσι ώστε να κινούνται με ασφάλεια όταν κάνουν ποδήλατο. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στον ποδηλατόδρομο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Εκπαιδευτές ποδηλάτου καλούν τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά 10 χρονών και πάνω, να παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Θα δώσουν οδηγίες για τα θέματα στα οποία πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στους δρόμους και πώς ακριβώς θα πρέπει να ποδηλατούμε. Συμβουλές οπωσδήποτε χρήσιμες ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα όπου οι ποδηλατόδρομοι είναι ελάχστοι.


Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν τα  δικά τους ποδήλατα ή να νοικιάσουν από το ΚΠΙΣΝ (πληροφορίες ενοικίασης στο Κέντρο Επισκεπτών και εδώ).


Σημειώνεται ότι πριν από κάθε βόλτα εξειδικευμένοι τεχνικοί ποδηλάτου θα ελέγχουν τα ποδήλατα για τυχόν μικροδιορθώσεις.


Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παιδιά είναι ότι θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα.


Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των μαθημάτων είναι από το περιοδικό MBIKE.«ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ» πεταλάρουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
1
Μαριάνκα
27/02/2018 22:58
Οι ποδηλατόδρομοι μεσιέ στα μη ελληνικά δεδομένα δεν είναι για ψυχαγωγία και διέπονται από τον ανάλογο ΚΟΚ.