Έβαλαν θέσεις στάθμευσης και τα ποδήλατα ήρθαν

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2018 13:20 |
Έβαλαν θέσεις στάθμευσης και τα ποδήλατα ήρθαν
Θέσεις στάθμευσης για ποδήλατο σε εσωτερικό χώρο όπου στεγάζεται γυμναστήριο

H εικόνα είναι από τη είσοδο μεγάλου γυμναστηρίου στο Κέντρο της Αθήνας. Οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν θέσεις στάθμευσης για ποδήλατο και...βουαλά, αρκετοί πελάτες πάνε στο γυμναστήριο με το ποδήλατό τους!

Καλό για την πόλη καλό για την υγεία τους. Φανταστείτε αν όλα τα καταστήματα στην Αθήνα έκαναν το ίδιο. Ακόμη και χωρίς τις βασικές υποδομές, δηλαδή τους ποδηλατόδρομους, πολύς κόσμος θα χρησιμοποιούσε το ποδήλατο για τις μετακινήσεις του. Απλώς θέλει λίγο ενθάρρυνση και μερικές διευκολύνσεις, όπως αυτές οι θέσεις στάθμευσης. Ένα παράδειγμα που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν, χωρίς μεγάλο κόστος, όλοι οι καταστηματάρχες. 


Οι «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ» πεταλάρουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

1
μπάμπης
22/01/2018 19:37
Μάνο, καλά τα λες. Κι εγώ όπου πάω για ψώνια το προτείνω στους μαγαζάτορες του χωριού ή της πόλης. Και στο υπουργείο Παιδείας, το 2003, τότε που ήταν Μητροπόλεως και δούλευα εκεί, τους είχα προτείνει κι είχαν μείνει άφωνοι. Το άκουγαν σαν χάνοι. Έχουν περάσει 15 χρόνια κι ακόμα η μπουρτζοβλαχιά είναι ακόμα στα πράματα και μας κουμαντάρει αγαπητέ.Σου προτείνω λοιπόν να κάνεις κι εσύ μια ίδια πρόταση και στην επιχείρηση που εργάζεσαι, στην εφημερίδα εδώ, μπας και μεγαλώσει το κίνημα "πάρκιν ποδηλάτων"