Τελευταία μέρα συγκεντρώσεων με ενθουσιασμό αλλά και άσχημα μαντάτα από τους δημοσκόπους για τους οπαδούς του Μουχαρέμ Ιντσέ από το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα CHP.

Την Παρασκευή, ο Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν, έδωσε το παρών σε 8 (!) ομιλίες εντός της περιφέρειας της Κωνσταντινούπολης. Ο κόσμος ήταν λιγότερος από ότι αναμενόταν αλλά σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο φόβος επιθέσεων αλλά και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που μπλόκαραν με μποτιλιάρισμα το οδικό δίκτυο.

Στις ομιλίες του, ο Ερντογαν επιτέθηκε ανοιχτά στον Μουχαρεμ Ιντσε, με σχόλια για το παρελθόν του και λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Χαρακτηριστικά, σημείωσε τη λεκτική επίθεση στην οποία προέβη ο Ιντσε προς αστυνομικό, λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Δεν στάθηκε όμως σε αυτά καθώς προέταξε το μεγάλο έργο σήμερα κυβέρνησης του, δίνοντας έμφαση στο νέο αεροδρόμιο (παραδίδεται 29 Οκτωβρίου) ενώ στην ομιλία του στο Χατζιοσμαν, υποσχέθηκε νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο για την περιοχή.

Οι εφημερίδες σήμερα, αναφερόμενες στις δημοσκοπήσεις, τονίζουν ότι οριακά θα κριθεί η μη διεξαγωγή δεύτερου γύρου καθώς παρά το κλίμα ενθουσιασμό στο εκλογικό σώμα του Ιντσε, ο Ερντογαν φέρεται να τελειώνει την υπόθεση εκλογές από τον πρωτο γύρο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Μουχαρέμ Ιντσε, δίνει την τελευταία του ομιλία, στο Μαλτεπε, και τα nea.gr θα βρίσκονται εκεί για να σας μεταφέρούν το κλίμα με Facebook live καλύψεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.