Συνελήφθη γυναίκα που επιχείρησε να διαρρήξει το νηπιαγωγείο του πρίγκιπα Τζορτζ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2017 20:12 |
Συνελήφθη γυναίκα που επιχείρησε να διαρρήξει το νηπιαγωγείο του πρίγκιπα Τζορτζ

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Λονδίνο με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να διαρρήξει το νηπιαγωγείο όπου φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο δισέγγονος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο τετράχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη φοίτησή του στο ιδιωτικό σχολείο Τόμας Μπάτερσι, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Το γεγονός αυτό πήρε μεγάλη δημοσιότητα στη Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Η Μητροπολική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι μια 40χρονη γυναίκα συνελήφθη σε σχέση με ένα «επεισόδιο» που σημειώθηκε στο σχολείο την Τρίτη και έχει τεθεί υπό κράτηση. Η γυναίκα πιστεύεται ότι με κάποιον τρόπο απέκτησε πρόσβαση στο σχολείο αλλά η αστυνομία δεν διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη.

«Συνεργαζόμαστε με το σχολείο, όπου φοιτά η Αυτού Υψηλότης ο πρίγκιπας Τζορτζ, για να επανεξετάσουμε τα μέτρα ασφαλείας μετά το επεισόδιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μια εκπρόσωπος του Ανακτόρου Κένσινγκτον, της κατοικίας της οικογένειας του πρίγκιπα Ουίλιαμ είπε: «Είμαστε ενήμεροι για το ζήτημα αλλά δεν σχολιάζουμε θέματα ασφαλείας».

1
Ζαφείρης Καλαούντρης
13/09/2017 22:15
Κοπρίτης τεσσάρων ετών και τον αποκαλούν "Αυτόύ Μεγαλειότης". Έ, ρε Ηρώδη που χρειάζεται...