Μωρό έπεσε από τον 7ο όροφο και... προσγειώθηκε στην αγκαλιά πεζού

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/11/2010 18:51 |

Ένα κοριτσάκι 15 μηνών επέζησε χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά όταν έπεσε από διαμέρισμα του έβδομου ορόφου στο Παρίσι χάρη στην τέντα ενός καφέ, στην οποία έκανε γκελ και κατέληξε στην αγκαλιά ενός περαστικού.

Το μωρό έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγάλου, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ένας νεαρός είδε το μωρό την ώρα που άρχιζε να πέφτει και φώναξε στον πατέρα του, ο οποίος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του και το έπιασε μετά το γκελ που έκανε στην τέντα, γράφει η εφημερίδα Le Parisien.

«Θα πρέπει να παίζει πολλά χρόνια ράγκμπι για να έχει αναπτύξει τέτοια ανακλαστικά» δήλωσε στην εφημερίδα ένας περαστικός που είδε το περιστατικό.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στο βορειοανατολικό Παρίσι, δήλωσε ότι το μωρό είχε πραγματικά μεγάλη τύχη διότι, σε αντίθεση με αυτό που κάνει συνήθως, το απόγευμα της Δευτέρας είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή.

«Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. «Οι γονείς δεν ήταν παρόντες και είναι λίγο δύσκολο να μάθουμε ρωτώντας τα δύο κοριτσάκια, αν σκεφτεί κανείς την ηλικία τους» δήλωσε.

1
Κωστής Λέων
02/11/2010 23:56
"Αυτά συμβαίνουν και εις Παρισίους" έλεγαν οι παλιοί Έλληνες. Από αυτούς το έμαθα. Δυο τόσο μικρά παιδάκια βρίσκονται μόνα τους στο σπίτι. Το οποιοδήποτε ατύχημα ή δυστύχημα είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Τύχη βουνό είχε λοιπόν το μικρούλι κοριτσάκι αλλά και ατυχία να έχει τέτοιους γονείς. Εγώ, τώρα που μεγάλωσαν κι έφυγαν τα παιδιά μου όπως τούς έπρεπε, κι έμεινα μόνος μ''έναν γατούλη μονάχα στην ευθύνη μου, τον προσέχω όπως και πρώτα πρόσεχα τα παιδιά. ''Οταν φεύγω τον κλειδώνω σ'' ένα δωμάτιο για να είμαι σίγουρος για την ασφάλειά του. Στεναχωριέται αλλά καλλίτερα να είναι στεναχωρημένος παρά νεκρός.