Το καλοκαίρι που πέρασε η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα, ώστε να φέρει στο Παρκ ντε Πρενς τόσο τον Νεϊμάρ όσο και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Στο γαλλικό πρωτάθλημα οι Παριζιάνοι παίζουν χωρίς… αντίπαλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στο Champions League.

Εκεί οι Γάλλοι αποκλείστηκαν στη φάση των «16» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν περίμενε κανείς στις τάξεις του συλλόγου, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Άνχελ Ντι Μαρία στην αργεντίνικη εφημερίδα «Ole»:

«Σίγουρα ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League μας στοίχισε. Ακόμη δεν το έχουμε ξεπεράσει πλήρως. Ωστόσο, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κατακτήσουμε το τρεμπλ στη Γαλλία. Είναι λογικό να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τη στιγμή που το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα ξόδεψε για μεταγραφές περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο Ντι Μαρία.

Παράλληλα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και τη συνεργασία του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής με τον Λιονέλ Μέσι:

«Δεν χωράει αμφιβολία. Το ποδόσφαιρο “χρωστάει” ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στον Μέσι, για όλα όσα έχει κάνει στην καριέρα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται».