Την πόρτα… εξόδου από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανοίγει στον Αντουάν Γκριζμάν ο Ντιέγκο Σιμεόνε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη φημολογία ότι ο Γάλλος επιθετικός διάγει την τελευταία χρονιά του στην ισπανική πρωτεύουσα. Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα Equipe, ο «Τσόλο» τόνισε ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του διεθνούς φορ να αποχωρήσει.

«Φυσικά μπορεί να φύγει κάποια στιγμή, όπως έκαναν ο Ντιέγκο Κόστα και ο Αρντά Τουράν, δεν είμαι αγνώμων» τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός. «Μ’ αρέσει να βλέπω τους παίκτες μου να μεγαλώνουν και, αν κάποιος από αυτούς μου πει ότι έχει την ευκαιρία να παίξει σε μία συγκεκριμένη ομάδα, αφού έχει δώσει τα πάντα για μένα, όπως έχει κάνει ο Γκριζμάν, δεν θα του δημιουργήσω προβλήματα» πρόσθεσε ο Σιμεόνε.

Ο Γκριζμάν μεταγράφηκε στην Ατλέτικο από τη Σοσιεδάδ το καλοκαίρι του 2014 και γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, τόσο με τους «ροχιμπλάνκος» (90 γκολ σε 178 αγώνες), όσο και με την εθνική Γαλλίας.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η επικύρωση από το CAS της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στην Ατλέτικο, τον έκανε να αλλάξει γνώμη, αφού η ισπανική ομάδα δεν θα μπορούσε να καλύψει το κενό του. Υπέγραψε μάλιστα νέο συμβόλαιο, το οποίο προέβλεπε ρήτρα 200 εκατ. ευρώ ως τις 31 Αυγούστου 2017 και 100 εκατ. στη συνέχεια. Με αυτό το ποσό ο 26χρονος Γάλλος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2018, όχι όμως απαραίτητα για το «Ολντ Τράφορντ», αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει πολύ δυναμικά και η Μπαρτσελόνα.