Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος βρήκαν δίχτυα στα χτεσινά ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά τελικά χάρηκε μόνο ο πρώτος.

Ο Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ στο 2-0 της Ντόρτμουντ στο Μάιντς, στο πρώτο ματς του Πέτερ Στέγκερ στον πάγκο της. Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από οκτώ ματς. Το τελευταίο «τρίποντο» ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου, πάλι εκτός έδρας (2-1 την Αουγκσμπουγκ).

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για το Αμβούργο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νίκη επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1.

Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το παιχνίδι Βόλφσμπουργκ – Λειψία, ενώ η Φράιμπουργκ επικράτησε 1-0 της Γκλάντμπαχ, η οποία έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις.

Στην Πρέμιερ Λιγκ: η Τσέλσι συνήλθε από την ήττα του περασμένου Σαββάτου στο Λονδίνο (1-0 από τη Γουέστ Χαμ) και επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Χάντερσφιλντ με 3-1. Ο Γουίλιαν σκόραρε και έδωσε τις ασίστ στους Μπακαγιόκο και Πέδρο.

Απίστευτη ανατροπή για την Κρίσταλ Πάλας επί της Γουότφορντ, η οποία ήταν μπροστά στο σκορ από το τρίτο λεπτό (Γιανμάατ). Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έμεινε στο 87′ με δέκα παίκτες (αποβολή Κλέβερλι), δύο λεπτά αργότερα η Κρίσταλ Πάλας ισοφάρισε με τον Σακό και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΜακΑρθουρ σκόραρε για το 2-1. Στο άλλο ματς, η Μπέρνλι νίκησε 1-0 την Στόουκ.