ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος είχαν τις ευκαιρίες, ωστόσο το τελικό 1-1 στους Ζωσιμάδες φαίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Αλλωστε και ο προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Πετράκης παραδέχθηκε στο τέλος ότι «όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά και να χάσουμε». Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε σε… απίστευτα πράγματα και έχει δίκιο, καθώς είδε τρεις παίκτες του Πανιωνίου να αποχωρούν με τραυματισμό (Σιώπης, Γκιοατά, Ντουρμισάι), αλλά και τον Μασούντ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα (87′). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την ΑΕΚ στην πρώτη θέση και ισοβαθμούν στη δεύτερη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (8 βαθμοί).

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Μασούρα στο 49′ και ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 57′ με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μπανανά.

«Οταν φεύγεις με βαθμό από την έδρα του ΠΑΣ σίγουρα είναι θετικό» είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου. «Κάναμε όμως δώρο την ισοφάριση και νομίζω ότι μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι».

«Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Οι παίκτες πάντως προσπάθησαν και ο ένας βαθμός είναι κάτι θετικό» σημείωσε ο Γιάννης Πετράκης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην 6η θέση (6 βαθμοί) έχοντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες.