Ο Πέδρο Ενρίκε σκοράρισε τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και έσωσε την παρτίδα για τον ΠΑΟΚ, που δεν άρεσε στο πρώτο παιχνίδι με την Ολίμπικ Ντονέτσκ (1-1) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα λιγκ.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα πρέπει να προβληματίστηκε, καθώς είδε την ομάδα του να κάνει αρκετά λάθη, να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και να εμφανίζει αρκετά κενά στην άμυνα. Η πρωτάρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ουκρανική ομάδα είχε οργάνωση, ενθουσιασμό και σίγουρα θα προβληματίσει τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα.

Στο «Βαλέρι Λομπανόφσκι» του Κιέβου πάντως του έβαλε δύσκολα, ιδιαίτερα στα πρώτα 15′ του β’ μέρους. Προηγήθηκε με κεφαλιά του Μπιλένκι (49′) και απείλησε τουλάχιστον σε άλλες τρεις περιπτώσεις, με τον Ρέι να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μπογκντάνοφ (52′).

Ο Στανόγεβιτς πέρασε στον αγώνα τον Μπίσεσβαρ για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τον Πέδρο Ενρίκε για να ενισχύσει την επίθεση. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος τον δικαίωσε ισοφαρίζοντας στο 59′ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Από το σημείο αυτό το παιχνίδι ισορρόπησε, με τον ΠΑΟΚ να έχει άλλες δύο καλές στιγμές με τον Πρίγιοβιτς (76′ και 87′).

«Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα» είπε ο Στανόγεβιτς. «Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική τετράδα, αλλά γενικότερα με τη λειτουργία της ομάδας. Ξέρω τι χρειάζεται και έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή για αυτά που πρέπει να κάνουμε». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για τον επαναληπτικό: «Περιμένω να παίξουμε καλύτερα, πιο επιθετικά και να δείξουμε αυτά τα στοιχεία που θέλουμε».

Ολίμπικ: Μαχαράτζε, Λουκιάτσουκ, Κραβτσένκο, Μόχα (64′ Μιχανόφ), Σαμπάνοφ, Σεστάκοφ, Νιεμτσανίνοφ, Τιμπάλιουκ, Μπογκντάνοφ, Μπιλένκι (78′ Σοντέι), Κομούτοφ (69′ Μικάλοφ).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάμπος (55′ Ενρίκε) Σάκχοφ (55′ Μπίσεσβαρ) Πρίγιοβιτς, Μακ (81′ Πέλκας).