Η Τσέλσι έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς νίκησε στο Γκούντισον Παρκ την Εβερτον με 3-0. Ο Πέδρο με εξαιρετικό σουτ στο 66′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ο Κέιχιλ με προβολή στο 79′ σημείωσε το 2-0 και ο Γουίλιαν από ασίστ του Φάμπρεγας στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η μόνη ομάδα που είναι κοντά στην Τσέλσι είναι η Τότεναμ, η οποία νίκησε την Αρσεναλ με 2-0. Τα γκολ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σημείωσαν οι Ντέλε Αλι (55′) και Χάρι Κέιν (58′ πέναλτι). Η Τσέλσι έχει 81 βαθμούς και η Τότεναμ 87.

Ισόπαλο 2-2 τέλειωσε το ματς της Μίντλεσμπρο με την Μάντσεστερ Σίτι στο Ρίβερσαϊντ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Νεγρέδο (38′) και Τσέιμπερς (77′), αλλά η Σίτι ισοφάρισε με τους Αγουέρο (πέναλτι 69′) και Ζέσους (85′).

Για ακόμα μία φορά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε βαθμούς στο Ολντ Τράφορντ. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι σε… βουτιά του Ράσφορντ, η μαχητική Σουόνσι πήρε την πολύτιμη ισοπαλία με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρτσον στο 79′.

Η ουαλική ομάδα είχε μάλιστα και νωρίτερα φάσεις για γκολ, αλλά τουλάχιστον δύο φορές ο Ντε Χέα ήταν αποτελεσματικός. Τελικά ο Ρούνι με το πέναλτι άνοιξε το σκορ με το πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να ισοφαρίσει ο Σίγκουρτσον στο 79′. Η Γιουνάιτεντ είχε και νέα απώλεια λόγω τραυματισμού, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα ο Μπαϊγί (56′).