Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δικαιώνουν τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ και μάλιστα πολύ νωρίς. Ο Βλάνταν Ιβιτς είδε στο χτεσινό ματς με τη Βέροια να πρωταγωνιστούν οι παίκτες που αποκτήθηκαν πριν από ένα μήνα και στο τέλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Δύο γκολ ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς (42′, 50), ένα ο Πέδρο Ενρίκε (17′) ενώ ο 23χρονος αιγύπτιος μέσος Αμρ Ουάρντα μοίρασε δύο ασίστ. Ενα ακόμα γκολ σημείωσε ο Πέλκας (72′).

«Κάναμε το αυτονόητο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο σε κάποια σημεία του αγώνα. Αγωνίστηκαν ορισμένα νέα παιδιά για πρώτη φορά και αυτό είναι θετικό. Ολοι οι παίκτες πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να χρησιμοποιούμε τα παιδιά που ήρθαν στην τελευταία μεταγραφική περίοδο ώστε σιγά σιγά να μπαίνουν στον ρυθμό της ομάδας», σχολίασε ο Βλάνταν Ιβιτς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προχώρησε όμως ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εδωσε μία ευκαιρία στον 18χρονο τερματοφύλακα Μάριο Σιαμπάνη που μπήκε στο ματς στο 62′ στη θέση του Γλύκου. Κι ακόμα πρόσφερε χρόνο συμμετοχής στον 21χρονο αμυντικό Αχιλλέα Πούγγουρα. Το ουσιαστικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ξεπέρασε το σοκ της ήττας από την Σάλκε και ασφαλώς βελτιώνεται το ηθικό των παικτών ενόψει της ρεβάνς.

«Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στη δουλειά μας ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία», είπε ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (62′ Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (54′ Πούγγουρας), Κίτσιου, Σακχόφ, Κάτσε, Ουάρντα, Κάμπος (69′ Πέλκας), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας (58′ Μπελαΐντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77′ Λινάρδος), Αρτσε (67′ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.