Το καλύτερο φεγγάρι του επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη διανύει ο Παναθηναϊκός, που μετά τις επιβλητικές νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο (4-0) και του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα (4-0) ήταν σαρωτικός και στο πέρασμά του από την Τρίπολη για τη Σούπερ Λίγκα. Οι Πράσινοι προηγήθηκαν 4-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Κλωναρίδη (7′), Μπεργκ (8′), Μολέντο (30′), Εμποκού (39′), ενώ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ (5-0) με τέρμα του Μπουμάλ (83′). Το γεγονός ότι το Τριφύλλι δημιούργησε ορισμένες από τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων δύο δεκαετιών καταδεικνύει του λόγου το αληθές, ενώ παράλληλα δόθηκε τέλος και σε ορισμένα αρνητικά ρεκόρ. Ιδού τα κατορθώματα της ομάδας του Ουζουνίδη:

n Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τρεις σερί νίκες σκοράροντας περισσότερα από τέσσερα γκολ για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2000, οπότε είχε επικρατήσει 0-4 του Πανιωνίου, 5-0 του Απόλλωνα, 1-4 της Καβάλας. – Από τον Σεπτέμβριο του ’94 είχαν να πετύχουν οι Πράσινοι τέσσερα γκολ σε α’ ημίχρονο σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Τότε είχαν προηγηθεί 1-4 του Ιωνικού στο 45′ με βασικό στην ενδεκάδα τον Ουζουνίδη!

n Επίδοση 20ετίας αποτελούν και τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο ενός ματς. Στις 29 Μαΐου 1996 ο Αποστολάκης (3′) και ο Δώνης (5′) είχαν δώσει προβάδισμα (2-0) στην αναμέτρηση με τον Εδεσσαϊκό.

n Από τον Ιανουάριο του ’98 και το παιχνίδι Απόλλων – ΠΑΟ 2-5 είχε να πετύχει πέντε γκολ το Τριφύλλι μακριά από την έδρα του. Το 0-5 επί του Αστέρα αποτελεί την ευρύτερη –εκτός Λεωφόρου –νίκη του ΠΑΟ τα τελευταία 22 έτη.

n Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να σκοράρουν στο ίδιο ματς πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές των Πρασίνων. Συνέβη το ίδιο στις 24 Απριλίου 2005 στο 6-3 επί της Χαλκηδόνας.

n Από τα τελευταία 34 γκολ του Παναθηναϊκού στη Λίγκα, μόνο ένα (του Κλωναρίδη) προέρχεται από Ελληνα.

n Με την προχθεσινή επικράτηση οι Πράσινοι έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων εκτός έδρας ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα (Λάρισα 0-0, Πλατανιάς 1-0, Κέρκυρα 1-1, ΠΑΣ Γιάννινα 1-1).