Η διάθεση, το φιλότιμο και η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, ιδίως στο β’ ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν ήταν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση της εξαιρετικά ποιοτικής Ντιναμό Μόσχας, η οποία νίκησε 2-1 χθες το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφήνοντας τους Πράσινους από την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στην ουρά της βαθμολογίας του 5ου γκρουπ μαζί με την Εστορίλ που ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν (1-0).

Το Τριφύλλι, παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε στο παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε μια μαγική πάσα του εξαιρετικού Κέβιν Κουράνι, ο οποίος στο 40′ έβγαλε μόνο του απέναντι στον Κοτσόλη τον Κοκόριν που δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και προτού προλάβουν οι Πράσινοι να αντιδράσουν, η ρωσική ομάδα σκόραρε στο 50′ με τον Ιόνοβ, έπειτα από λανθασμένη εκτίμηση του Κοτσόλη (2-0).

Η είσοδος του Δώνη αντί του Κλωναρίδη και η μετατροπή του 4-3-3 σε 4-4-2 από τον κόουτς Γιάννη Αναστασίου αναζωογόνησε τον ΠΑΟ που κατόρθωσε να μειώσει με κεφαλιά του διακριθέντος Ντίνα (έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάνο) και να πιέσει ασφυκτικά τους Ρώσους, οι οποίοι όμως βγήκαν αλώβητοι πανηγυρίζοντας μια σημαντική επικράτηση στο κυνήγι της πρόκρισης στις 32 του Γιουρόπα.

Η Ντιναμό είχε και δύο δοκάρια με τον κορυφαίο του γηπέδου Ντζούντζακ και τον Νομπόα.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός (76′ Πέτριτς), Πράνιτς (80′ Κουτρουμπής), Ζέκα, Κλωναρίδης (58′ Δώνης), Καρέλης, Ντίνας.

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοβ, Μανόλεβ, Μπούτνερ (69′ Γκρανάτ), Ντάγκλας, Σαμπά, Γιουσούποβ, Νομπόα, Ιόνοβ, Ντζούντζακ, Κουράνι (90′ Προυντνίκοβ), Κοκόριν (88′ Ουμποκάν).