Το τελευταίο διάστημα είχε γίνει… σίριαλ, όμως, αυτή τη φορά είναι οριστικό: Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στη δράση! Ο διεθνής στράικερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και την Πέμπτη θα συμμετάσχει ξανά στην προπόνηση της Φούλαμ.

Ο «Μήτρογκολ», που εντάχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο δυναμικό της αγγλικής ομάδας, ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες από σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει πως είναι πλέον απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 26χρονος διεθνής φορ έχει μόλις τρεις συμμετοχές στην ενδεκάδα των Λονδρέζων και ο ίδιος ανακοίνωσε ότι σήμερα θα είναι κανονικά παρών στην προπόνηση της Φούλαμ.

Μέσω Twitter, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ενημέρωσε μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και μένει να φανεί εάν θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποια από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος, ενισχύοντας την προσπάθεια που κάνουν οι Λονδρέζοι για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια».

Το στοίχημα βέβαια για τον Μήτρογλου είναι και το κατά πόσο θα βρεθεί σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση ώστε να είναι έτοιμος για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.