Οι Βρύζας και Αλαφούζος που συναντήθηκαν χθες παρουσία του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου και του υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού, συμφώνησαν ότι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε και ευχήθηκαν να κερδίσει ο καλύτερος, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους φιλάθλους των δύο ομάδων ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, όμως, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν να χωρίσουν πολλά. Για την ακρίβεια, έχουν να μοιράσουν: τα χρήματα που υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης ως πριμ για την πρόκριση στον τελικό και, πιθανότατα, αυτά που θα τους δώσει αν καταφέρουν το βράδυ του Σαββάτου να κατακτήσουν και το Κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα εκατομμύριο ευρώ για την πρόκριση στον τελικό και για ένα ακόμη αν κατακτήσουν τον τίτλο.

Ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δίνουν μάχη στο γήπεδο για να πείσουν τον Γιώργο Γεωργιάδη ότι έχουν μια θέση στην 11άδα στο παιχνίδι του τελικού, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δίνουν μάχη προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το παιχνίδι του Σαββάτου. Χθες στα εκδοτήρια της Τούμπας ο κόσμος περίμενε αρκετή ώρα πριν αυτά ανοίξουν και μέχρι τις 21.00 όταν έκλεισαν. Το θετικό είναι ότι χθες εξασφαλίστηκαν και από 420 ακόμη εισιτήρια για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, δίνοντας ελπίδες και σε άλλους φιλάθλους που αγωνιούν για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Ο ημιτελικός όμως του Κυπέλλου Ελλάδας και τα όσα συνέβησαν εκεί δεν έχουν ξεχαστεί. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε. Χθες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία απειλείται με βαριά πρόστιμα, με τιμωρία της έδρας της ίσως και με αφαίρεση βαθμών.