Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε 120 λεπτά αγώνα για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και προκριθεί αντί του ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου. Οι Πράσινοι νίκησαν στη Λεωφόρο 3-0 την ομάδα του Ηρακλείου, με δύο γκολ του Μπεργκ στην παράταση.

Στην κανονική διάρκεια, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα – ο ΟΦΗ είχε νικήσει 1-0 – με γκολ του Αμπέιντ.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή από το α’ μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20′ με γκολ του Αμπέιντ ύστερα από εξαιρετικό γύρισμα του Πέτριτς. Στο β’ μέρος η εικόνα του ματς ήταν η ίδια και ο Παναθηναϊκός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρώτα με τον Μπέργκ (81′) και στη συνέχεια με τον Λαγό, ο οποίος είχε δοκάρι στο 88′ και νικήθηκε από τον Φερνάντες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην παράταση ο Μπεργκ σκόραρε στο 96′ για το 2-0 και στη συνέχεια ο ΟΦΗ έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ροβίθη (102′) και Νούνιες (δοκάρι στο 105′). Ολα τέλειωσαν στο 115′ όταν ο Μπεργκ με πέναλτι σημείωσε το 3-0 (ανατροπή Καρέλη από Ζόρο).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (105’+2′ Δώνης), Ζέκα, Κλωναρίδης (46′ Καρέλης), Αμπέιντ, Πέτριτς (69′ Λαγός), Μπεργκ.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Μπούρμπος (101′ Νούνιες), Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Καλαϊτζιτς, Ντουντού (54′ Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (76′ Ροβίθης), Παπάζογλου.