Διαψεύδουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ότι υπάρχει πρόβλημα με την αγορά του προπονητικού κέντρου Απήλιον. Στην ουσία οι Πράσινοι διέψευσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η συμφωνία για το νέο προπονητικό κέντρο μπλόκαρε, ενώ από ό,τι φαίνεται είναι θέμα χρόνου η μετακόμιση από την Παιανία στο Κορωπί όπου βρίσκεται το Απήλιον.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις, η συμφωνία είναι δεδομένη, όπως και οι προκαταβολές και λείαν συντόμως θα ξεκινήσει η μετακόμιση της ομάδας μας στο συγκεκριμένο χώρο» είπαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ενώ και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου στον οποίο ανήκε ο χώρος είπε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έχει γίνει καν απόπειρα αλλαγής της αρχικής συμφωνίας ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από την άλλη πλευρά» είπε στο ραδιόφωνο του sentra.

Στο μεταξύ, ο Ντιαρά τον οποίο προσπαθεί να πείσει να έρθει στον ΠΑΟ ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται να είπε στον προπονητή των Πρασίνων: «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Έχω βγάλει αρκετά τόσα χρόνια. Δεν έχω πρόβλημα να με πληρώσετε στο τέλος της χρονιάς ανάλογα με τα παιχνίδια που θα παίξω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίξω πάλι μπάλα υψηλού επιπέδου. Αυτό είναι που μου έχει λείψει περισσότερο».