Ώρες φαίνεται ότι μετράει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φαμπριθιάνο Γκονζάλες, καθώς η σχέση του με τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ναδίρ, ενώ η διοίκηση κράτησε αποστάσεις από τις επίμαχες δηλώσεις του: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν παίκτες που έχουν μέσα τους αίμα και αρχ… να φορούν αυτή τη φανέλα»!

Σκέψεις υπάρχουν να αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής ο Γιάννης Βονόρτας.

Η νέα ήττα (0-1) από τον Πλατανιά έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με ποδοσφαιριστές να μην θέλουν τον Ισπανό, ενώ του ζήτησε το λόγο (για τις δηλώσεις που έκανε) ο Ορέστης Καρνέζης στα αποδυτήρια.

Ο Φάμπρι είπε μετά την ήττα με τον Πλατανιά:

«Είναι μια πολύ δύσκολη και θλιβερή κατάσταση τόσο για μένα όσο και για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω αν όλοι έχουμε συναίσθηση κι αν όλοι γνωρίζαμε τι παιζόταν άποψε. Τι σημαντικά πράγματα διακυβεύονταν σήμερα.

Στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα 10-15 είχαμε λάθος συμπεριφορά, ήμασταν σχεδόν υπνωτισμένοι. Στο υπόλοιπο παιχνίδι έπρεπε να να διορθώσουμε το λάθος.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο ρόστερ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν παίκτες που έχουν μέσα τους αίμα και τα αρχ… να φορούν αυτή τη φανέλα».