Νέο επεισόδιο στην Παιανία με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Φάμπρι και τον Πίντο με τους υπόλοιπους ποδοσφαριστές να «βράζουν» για την άσχημη συμπεριφορά του προπονητή τους.

Ο Ισπανός ξέφυγε για άλλη μία φορά σε παρατηρήσεις στον Πίντο ο οποίος δεν έφταιγε, με αποτέλεσμα στο τέλος να καταλάβει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ποδοσφαιριστές. Στο σημείο εκείνο, κάποιος ποδισφαιριστής φέρεται να είπε στον προπονητή: «Κάτσε κάτω ρε μ…». Πάντως, αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Το λόγο επίσης φέρεται να πήρε ο Πάπε Σο, ο οποίος του είπε εκ μέρους όλων ότι, «αυτό που έγινε ήταν η τελευταία φορά. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Με την Ξάνθη φώναζες άδικα στο Βιτόλο». Αυτό που δείχνει πόσο άδικος ήταν στη συμπεριφορά του ο Φαμπριθιάνο Γκονζάλες φαίνεται από το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά, ο Εσπάρθα, πήρε το λόγο και είπε «κόουτς κάνεις λάθος να φωνάζεις στον Πίντο, ήταν δικό μου λάθος», ενώ άλλη μία μεταγραφή του Ιανουαρίου ο Ντε Κάιπερ, ήθελε να φύγει, καθώς δεν έχει μάθει σε προπονήσεις να βλέπει τέτοιες ακραίες συμπεριφορές.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε το επεισόδιο και χαρακτήρισε τα όσα γράφονται «σενάρια επιστημονικής φαντασίας». Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό. Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε – ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα – στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».