Ανοιγμα στους πολίτες που επέλεγαν το ΠΑΣΟΚ κάνει ο Φώτης Κουβέλης με συνέντευξή του στον κυριακάτικο Τύπο, την ώρα που από τη Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλουν πως η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένα Κοππά, καλεί ψηφοφόρους της Ελιάς να ψηφίσουν Σαμαρά!

Μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, βάζει διαχωριστικές γραμμές με την ηγεσία του συγκυβερνώντος κόμματος λέγοντας ότι έχει καταστεί το ΠΑΣΟΚ δορυφόρος της ΝΔ.Εκτιμά επίσης ότι το δίλημμα που θέτει ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα λειτουργήσει ως «μπούμερανγκ», ενισχύοντας τελικά τον Αντ. Σαμαρά, ενώ θεωρεί ότι θα γίνουν εκλογές εντός του 2014.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με μήνυμά του στα social media κατήγγειλε ότι η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματός του και τώρα υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ καλεί ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΝΔ.

«Η κ. Κοππά καλεί τους ψηφοφόρους της Ελιάς να ψηφίσουν Σαμαρά! Η ΔΗΜΑΡκαι ο Κουβέλης έτσι αντιλαμβάνονται τον προοδευτικό πόλο; Αν όχι ας παρέμβει», ανέφερε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.