ΣΦΟΔΡΗ επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε χθες στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου. Τον κατηγόρησε, μιλώντας στην Ολομέλεια, για «παιχνίδια διαπλοκής» στην περίπτωση της εταιρείας Deutche Aeolia.

Επισημαίνεται ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή, είχε κάνει ειδική αναφορά στην επένδυση της εν λόγω εταιρείας, αναφέροντάς την ως παράδειγμα επένδυσης που καθυστερεί λόγω της γραφειοκρατίας.

«Στην Ελλάδα ζούμε το πρωτοφανές… Η διαπλοκή να ξεκινά, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Συνολικά, εκατό επιχειρηματίες είχαν κάνει προσφορά για το έργο στην Πελοπόννησο και ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στη Βουλή για να υπερασπιστεί μία και μόνο προσφορά, η οποία δεν είχε κανέναν περιβαλλοντικό όρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου, υπενθυμίζοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου είχαν ταχθεί κατά της επένδυσης.

«Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου όταν τέθηκε το θέμα, περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν –και καλά έκαναν –για τη συγκεκριμένη επένδυση. Γιατί, όπως υποστήριξαν, αγνοούνται οι πολίτες, καταστρέφεται η Πελοπόννησος και εξυπηρετούνται άνομα μεγάλα συμφέροντα. Είναι γεγονός ότι η εξουσία φθείρει και διαφθείρει. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι πρωτοφανές, η προσπάθεια της διαπλοκής να ξεκινά από την αντιπολίτευση» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.