Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Ιουλίου, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, δυο φάσεις που μας δίνουν την ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συναναστραφούμε άλλους ανθρώπους και να επιτύχουμε τους στόχους επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς, και κυρίως να διασκεδάσουμε.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι τα ζώδια Δίδυμοι, Ζυγοί, και Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ενώ Παρθένοι και Ιχθύες επηρεάζονται όπως και Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

Από τους πιο ευνοημένους ο Κριός θα έχει την ευκαιρία να αποφορτιστεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μέσα από μια κοντινή ή λίγο πιο μακρινή απόδραση. Αν διατηρείς σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ή και να αποκτήσεις έναν απόγονο. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου αλλάξει τη ζωή.

Ο Ταύρος θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τα οικονομικά του ξεκινώντας μια νέα εργασία που μπορείς να εξασκήσει και μέσα από το σπίτι σου, η πραγματοποιώντας μια αγοραπωλησία που επιθυμούσες καιρό. Εύνοια υπάρχει και στα προσωπικά και οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να βρουν τον έρωτα μέσα από μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Ο Δίδυμος θα έχει την ευκαιρία να προβεί σε αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής του. Πιο δραστήριος θα προγραμματίσει σύντομες αποδράσεις που θα φέρουν νέες γνωριμίες στη ζωή του και ίσως το πρόσωπο με το οποίο θα συνάψει σοβαρή σχέση.

Ο Καρκίνος θα ασχοληθεί με θέματα που έχουν κολλήσει, αξιολογώντας την μέχρι τώρα πορεία του και σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματά του. Αισθηματικά υπάρχει εύνοια είτε είναι μόνος είτε δεσμευμένος.

Ο Λέων, θα έχει αυξημένη γοητεία θα συμμετάσχει σε κοινωνικές δραστηριότητες, θα γνωρίσει νέους ανθρώπους και θα συνδυάσει δουλειά με διασκέδαση. Φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Ο Παρθένος, θα ασχοληθεί με ζητήματα καριέρας, όπου αναμένεται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Να προσέχεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα παρεξηγήσεων και αν είσαι ελεύθερος να προσέχεις τις νέες γνωριμίες. Κράτα μικρό καλάθι.

Για τον Ζυγό εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος στην οποία θα βάλει τις βάσεις για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον στον επαγγελματικό τομέα, όπου ενδέχεται να να ξεκινήσει μια συνεργασία με το εξωτερικό, ενώ υπάρχει εύνοια στην αισθηματική του ζωή και οι σχέσεις εξελίσσονται αρμονικά.

Ο Σκορπιός θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα στα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά. Στον ερωτικό τομέα θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό είναι το επόμενο διάστημα για τον Τοξότη, ο οποίος θα αλλάξει προς το καλύτερο της ζωή του. Στην προσωπική σου ζωή θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό του, ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν ένα νέο έρωτα. Επαγγελματικά μπορείς να υλοποιήσεις κάθε σχέδιο.

Ο Αιγόκερος θα έχει τη δυνατότητα να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες, να βελτιώσει τα έσοδά του ενώ και στα ερωτικά δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα αρχή.

Ο Υδροχόος είναι επίσης από τους ευνοημένους. Θα ασχοληθείς περισσότερο με δραστηριότητες που σε ικανοποιούν και σε ψυχαγωγούν, ενώ παράλληλα αυξάνουν και τα εισοδήματά σου.

Ο Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον του στα επαγγελματικά και την καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αγοραπωλησία ακινήτου ή σε αλλαγές στο σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να γνωρίσει ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να νοιώσεις οικεία.