Τη Μύκονο επιλέγουν και φέτος ξένες διασημότητες, celebrities από τοn χώρο του θεάματος και του αθλητισμού,για τις διακοπές τους.

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες το διάσημο μοντέλο και σταρ των ριάλιτι Κένταλ Τζένερ, συντροφιά με την κολλητή φίλη της, επίσης μοντέλο Μπέλα Χαντίντ.

Η Κένταλ επισκέπτεται για δεύτερη φορά το νησί. Η πρώτη ήταν το 2013, όταν όλη η οικογένεια βρέθηκε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη για τις ανάγκες του οικογενειακού ριάλιτι.

Στο κυκλαδίτικο νησί έκανε φέτος διακοπές και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, μαζί με τον σύντροφό της Τζέιμι Μαζούρ.

Στα 44 της η Χάιντι Κλουμ παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή κι απλή. Κι αυτό το απέδειξε όταν βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Βίτο Σκναμπέλ, όπου δεν δίστασε να κάνει τις βόλτες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Στο νησί βρέθηκαν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι και η σύζυγός του Ιλάρι Μπλάζι μαζί με τα παιδιά τους, όπως και το άλλο αστέρι της Ρόμα, ο Βέλγος Ράτζα Ναϊνγκολάν με τη σύζυγό του, Κλαούντια.

Το «νησί των ανέμων» επέλεξε και ο τούρκος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Αρντά Τουράν, που μαζί με τη σύντροφό του ξεκουράστηκε κάνοντας ηλιοθεραπεία και βουτιές. Το ίδιο έκανε και ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζορντί Αλμπα, μαζί με τη σύντροφό του.

Με τη σύζυγό του, το παιδί τους και την αδελφή του έκανε διακοπές και ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Τόμας Ρινκόν, όπως και ο βρετανός ποδοσφαιριστής Γουέιν Ρούνεϊ μαζί με τη σύζυγό του, όπως και ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ Χουάν Μάτα, επίσης με τη σύζυγό του.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ο Βραζιλιάνος Ντάνι Αλβες ταξίδεψε με τη σύντροφό του στη Μύκονο, για να ξεκουραστεί και να σκεφτεί τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αφού επίκειται η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Διακοπές εκεί έκανε o πρώην άσος των γηπέδων, ο βραζιλιάνος Ροναλντίνιο, καθώς και ο Παϊτίμ Κασάμι, του Ολυμπιακού, παρέα με τον ιταλό επιθετικό Μάρκο Μπορριέλο.

Στη Μύκονο βρέθηκε ο Ντίον Τόμσον, ο αμερικανός μπασκετμπολίστας της Γαλατάσαραϊ, μαζί με τη σύζυγό του.

Το ίδιο ελληνικό νησί επέλεξε και ο κόσμος της μουσικής και της υποκριτικής. Συγκεκριμένα, ο 55χρονος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι, αλλά και ο αυστραλός σταρ του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν, ο οποίος δεν παρέλειψε να χαιρετίσει τους ακολούθους του στο Instagram με μία φωτογραφία του στο νησί γράφοντας «Yassou!».

Ο 30χρονος καναδός ηθοποιός Νικ Μπέιτμαν βρέθηκε επίσης στη Μύκονο για διακοπές μαζί με το μοντέλο Λορένα Ρέι, ενώ και η αμερικανίδα τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ, απόλαυσε τον μυκονιάτικο ήλιο, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα βρέθηκε και ο μπλόγκερ Μαριάνο ντι Βάιο. Ο 28χρονος στιλίστας, σχεδιαστής μόδας, φάσιον μπλόγκερ και ηθοποιός, άφησε για λίγο τη γειτονική Ιταλία και πέρασε μερικές ημέρες διακοπών στο νησί.

Και ο τραγουδιστής Ερος Ραματσότι επισκέφτηκε το νησί, για να προετοιμαστεί για τη συναυλία-πάρτι που θα δώσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στις 27 Ιουλίου.

Καλοκαίρι στη Μύκονο χωρίς Ντιν και Νταν Κατέν (Dsquared2) δε γίνεται. Οπως κάθε χρόνο, το σχεδιαστικό δίδυμο βρέθηκε στην έναρξη του καλοκαιριού στο νησί των ανέμων, ενώ και η Λίντσεϊ Λόχαν γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους διάσημους φίλους της.