Διαδηλωτές του ΠΑΜΕεπιτέθηκαν σε δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας, τραυμάτισαν στο κεφάλι έναν αστυνομικό και στη συνέχεια έσπασαν τα ρολά του κτιρίου και εισέβαλαν σε αυτό. Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ ενώθηκαν με αυτούς της ΑΔΕΔΥ και μαζί συνέχισαν την διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή. Εκεί τα μέλη του ΠΑΜΕ έγραψαν συνθήματα στο οδόστρωμα και συνέχισαν την πορεία τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν την αστυνομική περιφρούρηση που υπήρχε στην Ηρώδου Αττικού και να ρίξουντις δύο κλούβες που ήταν παραταγμένες με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να απαντήσουν με τη ρίψη χημικών.Οι διαδηλωτές τελικά αποχώρησαν, καθώς δεν κατορθώσουν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση απέσυρε την επίμαχη τροπολογία, η οποία προέβλεπε πως για την κήρυξη απεργίας απαιτείται το 50% των οικονομικά ενεργών μελών πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, ενώ με τον ισχύοντα νόμο απαιτείτο μόλις το 20%, το ΚΚΕ οργάνωσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία».