Μαζί του ήταν ένας ακόμα νεαρός που κατάφερε να διαφύγει

22χρονος Γάλλος συνελήφθη να σπάει κάμερες στο Πολυτεχνείο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/11/2017 16:37 |
22χρονος Γάλλος συνελήφθη να σπάει κάμερες στο Πολυτεχνείο
Φωτογραφία αρχείου

Στη σύλληψη ενός 22χρονου Γάλλου, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, όταν τον συνέλαβαν να καταστρέφει κάμερες στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο.

O ηλικίας 22 ετών γάλλος υπήκοος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που κινούνται στην Αθήνα ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου, έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, την ώρα που κατέστρεφε κάμερες με έναν λοστό.

Μαζί του ήταν ένας ακόμα νεαρός που κατάφερε να διαφύγει. Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν ο λοστός και μία κάμερα, που είχε αρπάξει, ενώ διαπιστώθηκε οτι είχε σπάσει άλλες δύο κάμερες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για φθορές, κλοπή και αντίσταση

1
Λάκης
14/11/2017 23:39
Αυτή είναι μια πολύ καλή αρχή. Πολύ σωστά συνέλαβαν το νεαρό Γάλλο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ελπίζω να γίνεται το ίδιο από εδρών και πέρα με τους μπαχαλάκηδες που καίνε αυτοκίνητα, σπάνε φανάρια ή κάμερες, μας φλομώνουν στις μολότωφ, κάνουν ζημιές κάθε είδους. Να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για αυτά που έκαναν. Όχι να συνεχίσουμε να διαβάζουμε ότι έγιναν 2-3 "προσαγωγές και αφέθησαν ελεύθεροι". Ελπίζω ο κ. Τσίπρας να πάψει να τους ενθαρρύνει και ενίοτε να τους πληρώνει για να κάνουν επεισόδια, και αντίθετα να επιτρέψει στην αστυνομία να τους διαχειριστεί όπως πρέπει.