Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του εκδότη της «Real News» Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή της ΝΔ – δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου προκάλεσε το ίδιο δημοσίευμα περί «κλεισίματος της ΕΡΤ» στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».

Ο Αργύρης Ντινόπουλος υποστήριξε ότι το σενάριο κλεισίματος βγήκε στον αέρα «από αυτούς οι οποίοι πριν από δύο-τρεις μήνες ήθελαν να αρπάξουν τη συχνότητα του 902». Εκανε λόγο για «κυρίους που έχει εκβράσει η τηλεόραση μετά την πολιτεία τους στο Alter, όταν έπαιρναν ηγεμονικούς μισθούς» και ισχυρίστηκε ότι «πρέπει να προστατεύσουμε τη δημόσια τηλεόραση από προκλητικά δημοσιεύματα τα οποία έχουν άλλους στόχους. Αυτό που επιζητούν είναι να αρπάξουν κάποιο κανάλι».

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε χυδαία την επίθεση από τον βουλευτή της ΝΔ. «Θεωρώ θλιβερό ένας πρώην δημοσιογράφος να καθίσταται εκφοβιστής και λογοκριτής του Τύπου. Το δημοσίευμα είναι διασταυρωμένο και δεν έχει διαψευστεί. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοιες γελοιότητες από το στόμα ενός πρώην δημοσιογράφου».