Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/07/2010 07:00 |
Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης

Η προκήρυξη που έστειλε στα «ΝΕΑ» η Σέχτα Επαναστατών, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και συνεχίζει τις απειλές έχει ως εξής:

Ανακοίνωση ν 4 Η Σέχτα Επαναστατών οπλίζεται ξανά Στο σημερινό κόσμο το πιο βίαιο πράγμα είναι να μένεις απαθής. Όλη μας η ζωή κατακλύζεται από τη βία. Και όταν δεν είναι η βία των μπάτσων, των κρατητηρίων, των φυλακών, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο ύπουλα. Μιλάμε για μια βία χωρίς αίμα. Για την βία της εικόνας, των διαφημίσεων, της καταναλωτικής μαστούρας, των ψυχοαδιέξοδων, της μοναξιάς. Ζούμε σε άθλιες πόλεις, τρώμε πλαστικό φαγητό, ενημερωνόμαστε με κατασκευασμένες ειδήσεις, ψωνίζουμε τυποποιημένα προϊόντα, εργαζόμαστε σε αηδιαστικές δουλειές, θαυμάζουμε κάλπικα πρότυπα, φτιάχνουμε τα μικρά ιδιωτικά κελιά μέσα στα σπίτια μας με την χαρούμενη επίπλωση.

Εμείς κουραστήκαμε από αυτό το κενό ζωής. Είπαμε φτάνει πια... όχι άλλες ξοφλημένες μέρες... όχι άλλες ταπεινώσεις στη δουλειά... όχι άλλες δανεικές προσευχές για καληνύχτα...

Ετσι πριν 1,5 χρόνο φτιάξαμε την Σέχτα Επαναστατών, που έγινε το όχημα διαφυγής μας απ΄ τη γαμημένη ησυχία του κόσμου- φυλακή που ζούσαμε. Δυο- τρία όπλα για αρχή, μερικά βιβλία και κάποιες παραβατικές γνώσεις από προηγούμενες εμπειρίες του παρελθόντος, συνδυάστηκαν με αρκετά «κιλά» αποφασιστικότητας και την σιγουριά της συνείδησης που έλεγε: ή άνθρωπος ή γουρούνι, ή μαχητής ή υπόδουλος, ή επανάσταση ή συμβιβασμός με την παραίτηση.

Και έτσι ξεκινήσαμε.

Όταν ζεις σε έναν ατέρμονο αγώνα, σε κάνει να οξύνεις τις ικανότητες και την σκέψη σου, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει την ευχαρίστηση ότι έχεις αντιτεθεί στη μοίρα που προορίζανε για σένα.

Όμως θέλαμε κάτι παραπάνω...

Επιζητούσαμε το άλμα για την έφοδο στον ουρανό. Μετά το τρίτο μας χτύπημα, θέσαμε στον εαυτό μας το ζήτημα της αναβάθμισης της δράσης μας, που εμπεριείχε κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Έτσι περάσαμε σε μια δημιουργική αφάνεια με σκοπό να αναδυθούμε πιο ικανοί, πιο ουσιαστικοί, πιο επικίνδυνοι. Σε αυτό το διάστημα αρκετοί από εμάς εκπαιδευτήκαμε στα όπλα, μάθαμε νέες τεχνικές, διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε για άγνωστες μέχρι τότε καταστάσεις αγώνα, ανταλλάξαμε εμπειρίες και σκεπτικά με άλλους μαχητές και ανεφοδιαστήκαμε στον υλικοτεχνικό τομέα.

Παράλληλα οι υπόλοιποι μαχητές μας δεν έμειναν ανενεργοί. Δημιούργησαν ένα απαραίτητο δίκτυο πληροφοριών, συνέλεξαν στοιχεία, φρόντισαν την συνειδητή αεργία μας και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο σκοπό της Επανάστασης και στην αξιοπρέπεια του εαυτού τους.

Έτσι από εδώ και πέρα θέλουμε να είμαστε τρομακτικά συνεπείς σε ότι λέμε και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα σε όλους τους επιφανείς φορείς της κοινωνίας και τους γορίλες τους. «Η Σέχτα Επαναστατών δεν θα αφήσει ούτε ένα χιλιοστό ασφαλούς εδάφους στη ζωή σας. Τα όπλα μας είναι γεμάτα και έτοιμα να “μιλήσουν”... Αν τα επιχειρήματα κάνουν τον ιδρώτα να κυλάει, οι αποδείξεις θα κάνουν να χυθεί αίμα...». Πλέον δε μιλάμε για ένοπλη προπαγάνδα, αλλά την εφαρμόζουμε στην πράξη. Η πρόσφατη επίθεση μας δεν στηρίχτηκε σε προπαγανδιστικούς λόγους, αλλά στην απόφαση να τερματίσουμε την άθλια καριέρα αυτού του τύπου.

Ο ένοπλος αγώνας δεν απολογείται και δεν προφασίζεται την υποκρισία του ανθρωπισμού και το ιδανικό της ανθρώπινης ζωής. Η επανάσταση είναι πόλεμος για την οικοδόμηση ενός αυτόνομου υπαρξιακού κώδικα μακριά απ΄ την υποκρισία του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η ανθρώπινη ζωή είναι μια μεταβλητή, ένα εμπόρευμα στον κόσμο του θεάματος που άλλοτε την κατασπαράσσει εξορίζοντας την στα μπουντρούμια των φυλακών, στα μοναχικά αδιέξοδα, στις ουσίες των εξαρτήσεων και άλλοτε την υπερασπίζεται ως το «ιδανικό» που χάθηκε απ΄ τα όπλα των τρομοκρατών.

Όμως σημασία δεν έχει μόνο αν ζεις, αλλά και το πως ζεις. Η πραγματική αξία βρίσκεται στις επιλογές που κάνει ο καθένας στη ζωή του. Εκεί κρινόμαστε όλοι. Ο Σωκράτης Γκιόλιας έκανε τις επιλογές του και εμείς τις δικές μας. Αυτός επέλεξε να ζήσει σαν τρωκτικό στο βασίλειο της λάσπης του άθλιου κύκλου του και εμείς ως λύκοι έξω από την αγέλη.

Ας δούμε λοιπόν ποιος ήταν πραγματικά ο «ανυποψίαστος» και «αφύλακτος» Σωκράτης Γκιόλιας.

Από νωρίς μπασμένος στα κόλπα της δημοσιογραφικής πανούκλας θήτευσε για αρκετά χρόνια στο μετρ της δήθεν ανεξάρτητης «αποκαλυπτικής» δημοσιογραφίας Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ως φίλος, συνεργάτης και αρχισυντάκτης των εκπομπών του. Παράλληλα διετέλεσε «στέλεχος» της νέας σχολής του ελληνικού πρωταθλητισμού. Του πρωταθλητισμού που είχε ειδίκευση στο παράνομο εμπόριο ντοπαϊνης (κολλητός του Χρήστου Τζέκου που ξέρει καλά από «σκόνες»), στα ντοπαρισμένα ρεκόρ (κουμπάρος με τον Κώστα Κεντέρη που του προσέφερε δημοσιογραφική κάλυψη στο γνωστό «ατύχημα» που είχε με το άλλο αθλοπρεζάκι την Κατερίνα Θάνου) και φυσικά στο νταραβέρι αξιωμάτων- αποκατάστασης όλης της γνωστής πρωταθλητικής κλίκας είτε στα σώματα ασφαλείας, είτε στον πολιτικό στίβο (φιλαράκι του αθλητήβουλευτή Κουκοδήμου, της αποτυχημένης υποψήφιας Πατουλίδου και άλλων). Ο καθένας φυσικά μπορεί να φανταστεί και τις κομπίνες όλων αυτών με πολύτιμο συνεργάτη τον Σωκράτη Γκιόλια στην εταιρία με την επωνυμία ΣΕΓΑΣ που όλοι οι παραπάνω αποτελούσαν τις επιφανείς προσωπικότητες του. Ιδιαίτερα στην εποχή που μεσουρανούσε το «εθνικό όραμα» των ολυμπιακών αγώνων του 2004 στήθηκε στο ΣΕΓΑΣ το μεγάλο φαγοπότι τόσο με τις «χρυσές» χορηγίες και τις κρατικές επιχορηγήσεις όσο και των μυστικών οικονομικών συμφωνιών κάτω από το τραπέζι με μεγαλοεργολάβους και κατασκευαστικές εταιρίες.

Όμως ο «ανυποψίαστος» Σωκράτης Γκιόλιας ήταν πολυθεσίτης. Ο ίδιος, ήταν γνωστός θρησκόληπτος στους κύκλους του και υπήρξε μόνιμος επισκέπτης- παράγοντας ακόμα μιας γνωστής εταιρίας. Ήταν έμπιστος συνεργάτης της Αθωνικής πολιτείας, ενώ ταυτόχρονα η ρασοφόρος νυφίτσα Εφραίμ ήταν ο πνευματικός του. Γι΄ αυτό όταν ξέσπασε το γνωστό σκάνδαλο των παπαδερών στο Βατοπέδι ο Γκιόλιας πάντα έμπαινε μπροστά ως ασπίδα προστασίας για να στηρίξει το παραμάγαζο τους.

Ο τύπος ήταν κυριολεκτικά με τον σταυρό στο χέρι.

Από εκεί και πέρα ο βασικός λόγος της επίσκεψής μας στο σπίτι του ήταν η κυρίαρχη θέση που κατείχε στην ηλεκτρονική μορφή της νέας δημοσιογραφίας.

Με την ραγδαία εξάπλωση του internet και την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση ιδιαίτερα των νέων για την ενημέρωση τους από αυτό, δεν άργησε και η εκμετάλλευση του από τα γνωστά λαμόγια της δημοσιογραφίας. Πέρα από τα επίσημα ειδησεογραφικά site που συνήθως είναι ηλεκτρονική μορφή ήδη γνωστών εφημερίδων δημιουργήθηκαν και τα πρώτα ενημερωτικά blogs. Η αμεσότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που τα ανέδειξε σε δημοφιλείς ιστοσελίδες. Αυτή η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης αξιοποιήθηκε και από άτομα που ζούσαν σε απολυταρχικά καθεστώτα σαν προσπάθεια διάρρηξης της λογοκρισίας που επιβαλλόταν από την κυβέρνηση. Σε αντίθεση με τους παραπάνω ανθρώπους, η ίδια ανωνυμία εκμεταλλεύτηκε από συστημικούς δημοσιογράφους όπως ο Γκιόλιας, ο Παπαγιάννης κ. α σαν μέσο εκβιασμού και συκοφάντησης για την στήριξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που τους χρηματοδοτούν. Η πράξη μας δεν έχει να κάνει με την εναντίωση μας στην ανωνυμία των blogs καθώς αντιθέτως την προτάσσουμε και την θεωρούμε απαραίτητη σαν ασπίδα προστασίας εχθρών του καθεστώτος και ως υγιή συνθήκη πραγματικά εναλλακτικών αυτοδιαχειριζόμενων μέσων ενημέρωσης. Ο Γκίολιας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συγκαταλεγόταν στους εχθρούς του καθεστώτος, αλλά ήταν το αφεντικό που κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του blog troktiko ασκώντας από αυτό την συστημική προπαγάνδα του.

Ο Γκιόλιας πρώην συνεργάτης του «μαχητικού» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και άξιος συνεργάτης της δημοσιογραφικής σχολής Κωστόπουλου- Αναστασιάδη (απενοχοποίηση του σύγχρονου lifestyle με κίνητρο την οικονομική επιτυχία και τον νεοελληνικό τσαμπουκά) είχε αυτό που χρειαζόταν. Απ΄ τη μία η δημοσιογραφία της «κοινωνικής ευαισθησίας», των «αποκαλύψεων» και των «καταγγελιών» κι από την άλλη ο τσαμπουκάς στο σερβίρισμα, ένα κοκτέιλ θράσους, lifestyle με άποψη, σύγχρονου νεοσυντηρητισμού, ενός κρυμμένου (ή και φανερού) φασισμού, μιας δήθεν σάτιρας, όχι απλά απέναντι στην εξουσία, αλλά κυρίως ενάντια σε αυτούς που δεν έχουν φωνή να απαντήσουν στη λάσπη που εξαπέλυε εναντίον τους.

Οι πιο πρόστυχες προσβολές και τα πιο συκοφαντικά ψέματα για το αντάρτικο πόλης, μπήκαν στην πρώτη γραμμή των δημοσιευμάτων του troktikou. Μέχρι και ο αδελφός του Περικλής, ως διευθυντής της Ρrince Οliver, απάντησε προκλητικά και ειρωνικά παραφράζοντας την συνθηματολογία της εξέγερσης του Δεκέμβρη, σε μια ενέργεια εμπρησμού που είχε ως στόχο την εταιρεία του.

Το ίδιο το αφεντικό του troktikou είχε ορίσει τον εαυτό του δικαστή και απένειμε ποινές σε συλληφθέντες μέσα από το blog του. Μετά το διαζύγιο απ΄ τον μέντορα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο Γκόλιας αυτόνομος πλέον και με την πιο ισχυρή θέση στη δημοσιογραφική blogoσφαιρα γίνεται ειδικός σύμβουλος του Δημήτρη Κοντομηνά, που συγκαταλέγεται στην οικονομική μαφία της ελλάδας, γνωστός και από την εμπλοκή του με το σκάνδαλο της interamerican. Επίσης το τελευταίο διάστημα δούλευε ως γενικός διευθυντής του ραδιοσταθμού Θέμα radio του ξεφτιλισμένου χοντροκοιλαρά Θέμου Αναστασιάδη. Η απαρίθμηση των βρόμικων ιστοριών του δημοσιογραφικού σιναφιού όπως και οι εσωτερικές κόντρες μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τριπλέτα Θέμου- Γκιόλια- Κοντομηνά, με το αδελφάτο Χατζηνικολάου- Τριανταφυλλόπουλου- Κουρή θα μπορούσαν να γεμίσουν πολλές σελίδες.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι ένας κουβάς γεμάτος σκατά που με την κίνηση μας απλώς τον ελαφρύναμε.

Φυσικά το αφεντικό του troktikou ως επαγγελματίας ρουφιάνος γνώριζε καλά τις πιθανές συνέπειες και τα «εργατικά ατυχήματα» που θα μπορούσαν να του συμβούν. Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν τόσο «ανυποψίαστος» που είχε φροντίσει μόνος του να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί στόχο. Ιδιαίτερα μετά τη βόμβα στα Πατήσια και το θάνατο του Αφγανού τόσο ο ίδιος, όσο και τα κωλόπαιδα που είχε για συνεργάτες του, χρησιμοποίησαν το καμουφλάζ των δήθεν ανώνυμων σχολίων αναγνωστών στο troktiko ώστε να απειλήσουν ανοικτά οποιονδήποτε εναντιωνόταν στον οχετό ψεύδους που εξαπέλυαν συστηματικά. Συγκεκριμένα κι αφού είχαν προηγηθεί οι αποκλειστικές φωτογραφίες με το σκοτωμένο παιδί, προνόμιο της αγαστής συνεργασίας του Γκιόλια με την αντιτρομοκρατική, «αναγνώστης» του troktikou έγραψε σε σχέση με την οργή που συγκέντρωσε πάνω στο πρόσωπο του ο «ανυποψίαστος»...- δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει ο Γκιόλιας και ο κάθε Γκιόλιας. Να έχει μαζί του όπλο και να ρίξει σε όποιον κινείται ύποπτα για να προστατεύσει τη ζωή του;- Αλλά ας μην γινόμαστε υπερβολικοί. Ο Γκιόλιας δεν χρειαζόταν να πυροβολήσει ο ίδιος για να προστατευτεί. Αυτό θα το αναλάμβαναν οι 2 αστυνομικοί συνοδοί ασφαλείας που του είχαν παραχωρηθεί και τους χρησιμοποιούσε εναλλάξ μέχρι το θάνατο του γουρουνιού στην Κατεχάκη.

Συγκεκριμένα ο «αφύλακτος» Γκιόλιας, ο δημοσιογράφος που κατήγγειλε το σύστημα προστασίας υψηλών προσώπων λέγοντας πως οι αστυνομικοί πρέπει να είναι μάχιμοι στο δρόμο κι όχι να συνοδεύουν ως Φιλιππινέζες, υποψήφιους στόχους, είχε τους δικούς του ένοπλους γορίλες.

Παλιομαλάκες τη αντιτρομοκρατικής αν μπορείτε τώρα διαψεύστε τα παρακάτω στοιχεία...

Το αφεντικό του troktikou τις καθημερινές από Δευτέρα ως Παρασκευή κατά την μετακίνησή του με αυτοκίνητο μάρκας smart με αριθμό κυκλοφορίας ΙΗΡ 5121 (το ο ποίο άλλαξε τις τελευταίες εβδομάδες με άλλο smart με αριθμό ΙΜΡ 3142) συνοδευόταν πάντα από μηχανή ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκιόλιας ξεκινούσε καθημερινά απ΄ το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου 21 μεταξύ 12.10-12.25 για να μεταβεί στη ραδιοφωνική εκπομπή του πάντα αργοπορημένος. Ένα 20λεπτο πριν, πλησίαζε στο σπίτι του και στάθμευε στην αθέατη γωνία Νυμφών και Δαιδάλου μηχανή συνοδού ασφαλείας με τον αναβάτη της, που ακολουθούσε το smart σε απόσταση 5-10 μέτρων όταν αυτό ξεκινούσε. Ο Γκιόλιας διέθετε 2 Φιλιππινέζες- γορίλες που άλλαζαν μεταξύ τους συνήθως ανά βδομάδα. Ο πρώτος ήταν νεαρός 25-30 χρονών με fitness στυλάκι, που συνήθως χάζευε παίζοντας με το κινητό του και χρησιμοποιούσε μηχανή μαύρη-ασημί μάρκας ΤDΜ, ενώ ο δεύτερος ήταν πιο έμπειρος, 40άρης γκριζομάλλης, είχε αγαπημένη συνήθεια να διαβάζει εφημερίδα πάνω στη μηχανή, να περπατάει σαν να έχει καρπούζια στις μασχάλες, ενώ χρησιμοποιούσε κι αυτός μηχανή on-off transalp με αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΚ 389. Τονίζουμε πως ο Γκιόλιας για να μην στιγματιστεί στη γειτονιά ότι έχει συνοδούς, τους υποχρέωνε να σταθμεύσουν στη γωνία με την Νυμφών που δεν γίνονταν αντιληπτοί, ώστε να μην φανεί κι ο ίδιος ασυνεπείς με τα όσα έγραφε.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν ψόφησε ο βλάκας στην Κατεχάκη. Προφανώς οι νέες οδηγίες καθώς και η εξουσιοδότηση στους συνοδούς ασφαλείας να ρυθμίζουν το πόστο τους και τη διαδρομή του υποψήφιου στόχου, έδωσε τη δυνατότητα στους γορίλες, να αλλάξουν θέση. Έτσι τον τελευταίο καιρό η πρώτη συνοδευτική μηχανή στάθμευε ακριβώς απέναντι απ΄ την πολυκατοικία του troktikou, τσέκαρε όσους περνούσαν, ενώ λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο Γκιόλιας ερχόταν κι η δεύτερη μηχανή. Ο Γκιόλιας αφού πλεον καταδεχόταν να τους καλημερίσει ξεκινούσαν όλοι μαζί σαν μια ωραία «συντροφιά». Συνήθως μπροστά το ΤDΜ για να τσεκάρει τη διαδρομή με απόσταση 5-10 μέτρων, στη μέση ο Γκιόλιας με το smart και πίσω ο 40άρης με την transalp.

Η αρχική μας σκέψη ήταν να τους χτυπήσουμε μαζί. Χρησιμοποιώντας βαρύ όχημα θα εμβολίζαμε την πρώτη μηχανή πατώντας τον γορίλα και με διαφορετική δύναμη πυρός θα «ράβαμε» τους άλλους δύο. Περισσότεροι στόχοι, περισσότερη αποτελεσματικότητα. Γνωρίζαμε επακριβώς τη διαδρομή τους και η Εθνάρχου Μακαρίου που ακολουθούσαν μετά τη Δαιδάλου με τα διαχωριστικά παρτέρια βόλευε μια χαρά για το «τρακάρισμα» και τον εγκλωβισμό τους. Γρήγορα όμως απορρίψαμε αυτό το σενάριο, γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος που ήταν ιδανικός για τέτοιο καρτέρι, έχει μέτρια προς πυκνή ροή αυτοκινήτων, περαστικών και δυο ρεύματα κυκλοφορίας με συνέπεια να υπήρχε κίνδυνος για άλλους ανθρώπους, γεγονός που δεν επιδιώκουμε ποτέ. Γιατί είναι άλλο πράγμα η οξεία κριτική που ασκούμε στην κοινωνική παρακμή κι άλλο η διαδικασία της στοχοποίησης. Οι στόχοι μας είναι πάντα σαφείς και τα όπλα μας σημαδεύουν συγκεκριμένα κεφάλια, για αυτό δεν θα ρισκάραμε να υπάρξει λάθος άνθρωπος χτυπημένος. Έτσι προτιμήσαμε να πάμε εμείς σπίτι του παρά να συμβεί οτιδήποτε σε μια συμπλοκή στο δρόμο και να χτυπηθεί κάποιος άσχετος. Το τι ακριβώς ειπώθηκε στο θυροτηλέφωνο ώστε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο ότι θα κατέβει, αλλά θα ΄ρθει μόνος του χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί για αρκετούς λόγους. Εδώ όμως να προσθέσουμε πως η γνωστή τηλεπερσόνα Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του deal και του Γκιόλια, που βγαίνει στα τηλεπαράθυρα για να κλείσει καμιά δουλειά, να μην μας τα πρήζει με τις παπαριές του περί βιτρίνας της Σέχτας σε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, γιατί θα του χαρακώσουμε το πρόσωπο, μιας και οι σφαίρες μας είναι πιο πολύτιμες από τέτοιους ηλίθιους. Επιστρέφοντας να επισημάνουμε πως απορρίψαμε επίσης το ενδεχόμενο να διαρρήξουμε την πολυκατοικία και να εκτελέσουμε τον Γκιόλια μέσα στο διαμέρισμά του. Ήταν βασικό μας μέλημα να μην πάθει το παραμικρό η σύζυγός του και φυσικά το μικρό παιδί.

Ο καθένας μας έχει το τέλος που του αναλογεί και τα παραπάνω άτομα δεν μας φταίνε σε τίποτα. Άλλωστε η πρακτική των πολιτικών εκτελέσεων είναι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη. Ποτέ δεν πρόκειται να εμπλακούν και να κινδυνέψουν από επίθεση μας άτομα του οικογενειακού και συγγενικού περιβάλλοντος ενός στόχου που δεν έχουν συμμετοχή στις επιλογές και τα βρώμικα συμφέροντά του, ακόμα και αν αυτό μας υποχρεώσει να ακυρώσουμε τον σχεδιασμό μας. Ένας αντάρτης πόλης δεν είναι ένας ψυχρός εκτελεστής. Όταν επιλέξει να πυροβολήσει, δεν χτυπάει το πρόσωπο αυτό καθαυτό, αλλά τις επιλογές του συγκεκριμένου ανθρώπου, το αξίωμα που κατέχει, τις αποφάσεις που έχει πάρει, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Δεν τίθεται ζήτημα απλά επί του προσωπικού. Ο ένοπλος μαχητής χτυπάει τους φορείς του συστήματος που πλέον δεν έχουν το δικό τους ξεχωριστό πρόσωπο, αλλά μια συγκεκριμένη θέση που υπερασπίζονται. Ο ένοπλος μαχητής δεν πυροβολεί ανθρώπους, πυροβολεί ενάντια στο ίδιο το σύστημα.

Ο Γκιόλιας ήταν ένα απ΄ τα πολλά ονόματα μεγαλοδημοσιογράφων που έχουμε συλλέξει πληροφορίες για τα σπίτια τους, τα οχήματα τους, τη φύλαξη τους, τα αγαπημένα τους στέκια- ρεστοράν μέχρι και το που παίζουν τένις (το ΄πιασες το υπονοούμενο Χατζη-μαλάκα του alter;).

Όλοι αυτοί οι δικαστές που έχουν μικρόφωνα και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αγορεύουν, δικάζουν και καταδικάζουν, θα μάθουν τι σημαίνει ο φόβος να περνάει στο δικό τους στρατόπεδο. Για αυτό παράλληλα συμβουλεύουμε κι όλους τους αυτόπτες μάρτυρες, η απάντηση τους σε κάθε ερώτηση να είναι μόνο μία «Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα...» οτιδήποτε άλλο θα εκληφθεί ως συνεργασία με την αστυνομία και αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Τέλος θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως στην τρίτη μας ανακοίνωση είχαμε γράψει «Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα...».

Ηελλάδα εδώ και μήνες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα με την προσφυγή στο ΔΝΤ και το οικονομικό της έλλειμμα. Μια απ΄ τις πιο προσοδοφόρες πηγές εισροής χρήματος είναι ο τουρισμός της καλοκαιρινής περιόδου. Η εκτέλεση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου σε συνδυασμό με τις αντάρτικες ενέργειες του τελευταίου χρόνου πιστεύουμε ότι διαμορφώνει μια αρνητική εικόνα στο εξωτερικό για την ασφάλεια της ελληνικής επικράτειας και χτυπάει την εθνική βιομηχανία του τουρισμού. Οι τουρίστες πρέπει να μάθουν ότι η ελλάδα δεν αποτελεί πλέον ασφαλές μετόπισθεν του καπιταλισμού. Επιδιώκουμε να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη επαναστατικών διαδικασιών με εμπρησμούς, σαμποτάζ, μαχητικές πορείες, βομβιστικές επιθέσεις, ένοπλες εκτελέσεις και όχι σε τόπο προορισμού διακοπών και αναψυχής. Έχουμε πόλεμο με τη δημοκρατία σας. Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το μοιρολόι της κοινωνίας για το δυσοίωνο μέλλον της, δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή. Ένας κόσμος που διαμαρτύρεται για τα νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, δίχως πρώτα να έχει εξεγερθεί ενάντια στην νοηματική φτήνια της ίδιας της ζωής μέσα στο σύστημα, μας είναι αδιάφορος και άξιος της μοίρας του.

Δεν έχουμε δανειστεί τίποτα απ΄ τον κόσμο σας για να νιώσουμε ότι το χάνουμε ή το χρωστάμε.

Αν αυτό που διακυβεύεται στην συνείδηση των ανθρώπων τώρα είναι η απώλεια ενός σταθερού μισθού και μιας σίγουρης σύνταξης δείχνει ότι αυτός ο κόσμος έχει ήδη πεθάνει. Γιατί πρώτα έχασε τις επιθυμίες του, την αξιοπρέπεια του, τον εγωισμό του, τα όνειρα του, τη συνείδηση του, τα συναισθήματα του και τότε δεν νοιάστηκε πραγματικά κανείς. Όταν όμως απειλούνται οι δανεικές του προσευχές για την μίζερη ψευδαίσθηση της ιδιοκτησίας του και ξεσηκώνεται, τότε οι μέρες του είναι μετρημένες. Γιατί ζυγιάστηκαν και βρέθηκαν λειψές και ανάπηρες νοήματος.

Εμείς ως Σέχτα Επαναστατών πιστεύουμε πως μόνο μέσα από την ολοκληρωτική καταστροφή του κράτους και των σημερινών δομών θα μπορέσει να ανατείλει μια νέα προοπτική ζωής. Μια ζωή νέων ανθρώπινων σχέσεων, χωρίς εξουσία, χωρίς σύνορα, χωρίς θρησκεία, χωρίς διαχωρισμούς. Μια ζωή που δεν θα κυβερνά το χρήμα ούτε θα βασιλεύει η ιδιοκτησία. Μια ζωή μακριά από ψεύτικα είδωλα, καταναγκασμούς και συμβάσεις.

Προωθούμε ένα νέο πολιτισμό που οι αξίες του βρίσκονται στην ισοτιμία, στην αξιοπρέπεια, στην τιμή, στον αλληλοσεβασμό, στην αλληλεγγύη, στην απελευθέρωση. Ο άνθρωπος μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει έναν νέο τρόπο ζωής και έκφρασης. Να εναρμονιστεί με το φυσικό περιβάλλον, να πλημμυρίσει από συναισθήματα, να αφεθεί στις απολαύσεις, να γίνει δημιουργός του κόσμου του... Η ανθρώπινη επικοινωνία πρέπει να απελευθερωθεί απ΄ τις τηλεφωνικές γραμμές και τις επίπεδες οθόνες, οι ανθρώπινες χειρονομίες να αποκτήσουν ξανά τη ζεστασιά τους και να απαλλαχθούν απ΄ τις τυπικότητες και την επαναληψιμότητα, η ζωή να αποκτήσει μια περιπετειώδη περιπλάνηση και να απαγκιστρωθεί απ΄ την γραφειοκρατική της εκδοχή. Βέβαια όλα αυτά ακούγονται ουτοπικά, αν επενδύεις όλη σου τη δράση σε ένα μελλοντικό όραμα και αγνοείς το σήμερα.

Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο καθρέφτης...

Μη ρωτάς λοιπόν πως θα αλλάξουν τα πράγματα. Γίνε εσύ ο ίδιος η απάντηση στο ερώτημα. Εμείς προτείνουμε τον ολοκληρωτικό εκμηδενισμό και την ισοπέδωση των εξουσιαστικών σχέσεων και του κυρίαρχου πολιτισμού. Μόνο μέσα από τα χαλάσματα και τα ερείπια των σύγχρονων αστικών κέντρων μπορεί να ανθίσει ένας νέος τρόπος ζωής. Οι επαναστατικές οργανώσεις είναι οι μικρές προεικονίσεις ενός τέτοιου μέλλοντος. Όμως όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο μας ακόμα κι αν δεν έρθει αυτό το μέλλον, εμείς θα το έχουμε γευτεί, ζώντας με τον δικό μας ανορθόδοξο τρόπο στο σήμερα. Και αυτή η περιπέτεια, το ταξίδι προς την απελευθέρωση αξίζει την κάθε του στιγμή...

Γι΄ αυτό η πρότασή μας στο τώρα είναι σαφής. Όσοι άνθρωποι θέλουν να αρνηθούν έμπρακτα την τυραννία του συστήματος, ας περάσουν απ΄ τα λόγια στην πράξη. Σύντροφοι οργανωθείτε, φτιάξτε ομάδες, συλλογικοποιείστε τις επιθυμίες σας, οπλιστείτε, διαβάστε, επικοινωνήστε, αρνηθείτε τους ρόλους και τις ηγεμονίες, καταργείστε τη δουλειά και περάστε στη στρατηγική του ένοπλου αγώνα.

Οι σημερινοί αντάρτες πόλης οφείλουν να ξεπεράσουν την κοινωνιστική κληρονομιά του προλεταριάτου και να ανακηρύξουν ως επαναστατικό υποκείμενο τους ίδιους τους τους εαυτούς τους, τους συντρόφους τους και όλους όσους αμφισβητούν έμπρακτα το πραξικόπημα της εξουσίας στις ζωές μας, δίνοντας ουσιαστικό προβάδισμα στη ζωή κι όχι στις οικονομικές αναλύσεις. Στις διαδικασίες που προωθούν την ένοπλη πάλη κερδίζουμε στιγμές απελευθερωμένου χρόνου, καθώς μόνο αυτές επιτρέπουν τη ανάκτηση της χαμένης αξιοπρέπειας και ανοίγουν τον δρόμο για μια εσωτερική ελευθερία. Έτσι ο καθένας μπορεί να αναδιατυπώσει την ατομική του ταυτότητα μέσα στην κοινωνική ζωή και να γίνει ένοπλος μαχητής της επανάστασης.

«Ως εδώ.- Ο χειμώνας μας γεμίζει θλίψη, η άνοιξη μας μολύνει και το καλοκαίρι νιώθουμε ασφυξία. Εδώ και καιρό μας πνίγει τα ρουθούνια η μπόχα από τα γραφεία, τους αντιδραστήρες, τα εργοστάσια και τους αυτοκινητόδρομους. Τα φίμωτρα μας δεν έχουν πια ωραία γεύση, είναι σαν λουκάνικο περιτυλιγμένο με πλαστικό καλώδιο. Η μπύρα που πίνουμε είναι μπαγιάτικη, ίδια με την μικροαστική ηθική. Δεν θέλουμε πια να κάνουμε σε όλη μας τη ζωή την ίδια δουλειά να έχουμε το ίδιο πρόσωπο. Αρκετές διαταγές μας έχουν δώσει, αρκετά έχουν ελέγξει τη σκέψη, τις ιδέες, το σπίτι και τα διαβατήριά μας, αρκετά μας έχουν σπάσει τα μούτρα. Δεν θα τους αφήσουμε άλλο να μας καλουπώνουν, να μας καταστείλουν, να μας ισοπεδώνουν.-ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ-...

ως την παραλία του tun nichts (δεν κάνω τίποτα...)

(κάλεσμα Γερμανών αυτόνομων)

Υ.Γ.1. Επειδή γνωρίζουμε πως ένα θυμωμένο γουρούνι βρωμάει περισσότερο από το συνηθισμένο, να πούμε δυο λογάκια στους μαλάκες της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τσογλανάκια επειδή το παίζετε ψευτόμαγκες, κάποια στιγμή σε κάποιον τυχαίο από εσάς θα του ανοίξουμε νέες κουμπότρυπες στη στολή του. Και να έχετε το νου σας, γιατί έχουμε ένα μικρό «πρόβλημα»... είμαστε τρομακτικά συνεπείς σε αυτά που λέμε...». Άλλωστε ενδεικτικό των προθέσεων μας, είναι το σημείο που επιλέξαμε να αφήσουμε την ανακοίνωσή μας, σε απόσταση 30 μέτρων ευθείας βολής από το φυλάκιο και την πρόσοψη του Α.Τ. Νίκαιας.

Υ.Γ. 2 Προς όλους τους υπεύθυνους φυλακών, διευθυντές, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κοινωνικούς λειτουργούς, σας προειδοποιούμε πως αν δεν αλλάξετε άμεσα τη στάση σας και δεν σταματήσετε να ταλαιπωρείτε βασανισμένους φυλακισμένους ανθρώπους, θα μπείτε σε λίστα προτεραιότητας ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι. Ιδιαίτερα για κάποιους από εσάς γνωρίζουμε μέχρι και το τι ώρα παίρνετε τα χάπια σας. Κόψτε τους τσαμπουκάδες που κάνετε με την απαγόρευση αδειών και τα κομμένα επισκεπτήρια, να σέβεστε τους φυλακισμένους και να μην παραβιάζετε τα δικαιώματα τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση και σε ανυποψίαστο χρόνο θα δεχτείτε επίσκεψη των μαχητών της Σέχτας Επαναστατών με οριστική μεταγωγή στον άλλο κόσμο.

Μαχητές της επανάστασης ο εχθρός έχει όνομα, ψάξτε διευθύνσεις...

ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

196
κωστας βαργεμιτζιδης
05/05/2011 23:05
παιδια μπραβο σας χαιρομαι πολυ που το φαγατε το ποντικι.σας ευχομαι να τους καθαρισετε ολους οσους φαγανε τα ονειρα μας και σιγα σιγα τρωνε τις ζωες μας πραγματικα γεια στα χερια σας,και καθε φορα που θα τρωτε και ενα ακομα ζωιφιο απο την πολιτικη η απο αλλους τομεις που μπλεκονται με σκανδαλα να ζητατε τα λεφτα πισω αλλιως να τους φατε ολους ολοι στο χωμα,καθαριστε τους το αξιζουν
papas
14/08/2010 18:08
δεν μπορω να καταλαβω σε τι τους φταιει η αστυνομια και ειδικα η ομαδα ΔΙΑΣ η οποια ειναι η μονη αυτην την στιγμη που συμπαραστεκεται στους πολιτες και τους γεμιζει αυτοπεποιθηση και σιγουρια.αυτη που καθε μερα δινουν αγωνα με τις καιρικες συνθηκες και με τους καθε ειδους εγκληματιες.αν τους ενοχλει το οτι συλλαμβανουν αυτους που ληστευουν γεροντες και ανημπορους ανθρωπους τοτε δεν ειναι οργανωση αυτη αλλα παιδακια που θελουν να κανουν κακο σε ολους τους ανθρωπους και αυτα που λενε περι ''''δεν θελουμε να κανουμε κακο στους αθωους αλλα μονο στους στοχους ''''εγω τα ακουω βερεσε.και ρε μαγκακια τους μονους που εχετε χτυπησει μεχρι τωρα ειναι μερικους ανυποψιαστους αστυνομικους μισθωτους ανυπαρκτους.ετσι νομιζετε οτι κανετε αγωνα;αυτοι ειναι αναλωσιμοι και το μονο που καταφερνετε ειναι να κλαινε οι μαναδες τους και οι πατεραδες τους.αυτοι δεν εχουν κλεψει ουτε ενα ευρω και παλευουν για επιβιωση για να θρεψουν τα παιδια τους.τους αληθινους κλεφτες ομως δεν τους ακουμπαει κανεις ε;και απορω γιατι....μηπως τελικα ειστε μια οργανωση που σας κατευθυνουν;μηπως δεν ειστε επαναστατες και ειστε λαμογια του κοινου ποινικου δικαιου;;;;;;
Λαγκαδινός Γιάννης
10/08/2010 21:22
Επανάσταση έκανε η 17Ν αγωνιζόμενη για Εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.Η σέχτα δίνει την εντύπωση ανθρώπων χωρίς όραμα και στρατηγική.Περιμένουν με αυτά τα κείμενα να κερδίσουν οπαδούς;
Carrie Bradshaw
08/08/2010 16:43
Θα μπορούσε να ειναι και στήλη στο Sex and the City: " Για ολα εμας τα καταπιεσμένα κορίτσια της απρόσωπης τσιμεντούπολης που ψάχνουμε τον αγνο έρωτα, την αληθίνη αγάπη, την συμπαράσταση και τη κατανόηση φτιάξαμε πριν 1,5 χρόνο την "Σέχτα Επαναστατών" που έγινε το όχημα διαφυγής μας, μονο λίγα όπλα, λίγα βιβλία (λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'' αγόρι μου....) και πολλά κιλά βλακείας. Κι ετσι ξεκινήσαμε, μάθαμε τεχνικές, ανταλλάξαμε εμπειρίες με αλλους βαρυποινίτες και γίναμε πιο αποτελεσματικοί. Εμεις οι απλοί κατα τ'' αλλα άνθρωποι της διπλανής πόρτας που Ωχου βρε αδερφέ βαρεθήκαμε το Game Boy και είπαμε να οραματιστούμε μια καλύτερη κοινωνία που θα "καθαρίσουμε" μερικούς (στο όνομα του ονείρου,της ζεστασιάς, της συνείδησης και του αλληλοσεβασμού πάντα) και η ποιότητα της ζωής μας θ'' ανέβει, τα πουλάκια θα κελαηδήσουν ξανά, ο ήλιος θ'' ανατήλει και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!!! Και να φύγουν οι παλιοτουριστές να πάνε αλλού!!! Εκτος απο τους Γερμανούς, οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας!!! Υ.Γ. Δε ξέρω τι ειναι πιο επικύνδινο, τα ατομα αυτά που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας ή μια σοβαρή εφημερίδα που δημοσιεύει ενα τετοιο κείμενο?????
Νικος Ρεβολουσιον
08/08/2010 05:41
Μπράβο στα παιδιά...Διαφωνώ με τον στόχο...Στην επόμενη ελπίζω να είναι πιο ουσιαστικός ο στόχος...Παιδια,κοιτάξτε γύρω σας...Είναι γνωστοί αυτοι που κατεστρεψαν την Ελλάδα κ φάγανε με διπλές μασέλες.Μπορείτε να έχετε όλους τους Ελληνες μαζι σας.Ξεβρωμίστε τη χώρα.
κουρέας
30/07/2010 17:22
Η αλήθεια είναι ότι ο Γκιόλιας και κυρίως οι δασκάλοι του, Τριανταφυλλόπουλος και Αναστασιάδης, έχουν εκτελέσει κοινωνικά απείρο κόσμο απο την προνομιακή θέση βολής που κατέχουν. Γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις ανθρώπων που καταστράφηκαν εν μια νυκτί, θυσία στο βωμό του πηχαίου τίτλου που αποτελεί τη μόνη αξία αυτού του τύπου δημοσιογραφίας, συχνά εις βάρος της αλήθειας. Οι εκπομπές και τα μπλόγκ των κιτρινιστών έχουν καταντήσει κάτι σαν την Ιερά Εξέταση: αν θες να καταστρέψεις κάποιον αρκεί να προωθήσεις στον Δημοσιογράφο (sic) τα καταλληλα ντοκουμέντα. Απο την άλλη, είναι νομίζω σαφές ότι αυτοί οι ίδιοι συναλλάσονται με την εξουσία όποτε τους συμφέρει, δρώντας τελικά με μοναδικό γνώμωνα το προσωπικό συμφέρον τους, που κάποιοι αντιλαμβάνονται πεζά κυρίως με οικονομικούς όρους ενώ άλλοι όπως τους επιτρέπει η παραζάλη του νοσηρού ναρκισσισμού τους. Αυτοί οι τύποι είχαν μεθυσει με τη δύναμη τους, την είχαν δεί Θεοί, έκαναν ότι ήθελαν. Πολιτικά δε, η δημοσιογραφία τύπου Τριανταφυλλόπουλου, με το χαφιεδισμό της, τα μικροαστικά μοτίβο της και τις συνοπτικές διαδικασίες με τις οποίες εκτελεί, επωάζει νέες μορφές υποδόριου φασισμού. Είναι τραγικό το ότι μετά τη φάση με τα DVD του Ζαχόπουλου, το ΘΕΜΑ εξακολουθεί να είναι πρώτο σε πωλήσεις ανάμεσα στις κυριακάτικες... είναι ενδεικτικό του πόσο α-πολιτίκ έχει καταστεί ένας λαός μικροιδιοκτητών με μοναδικό όραμα την ml350 και την 19χρονη φοιτητριούλα που νοικάζει τη γκαρσονιέρα στον πρώτο. Απο την αλλή, ρε παιδιά της Σέχτας, το ελευθεριακό σας όραμα δεν είναι λίγο ανελευθεριακά conceived (όχι το ένα, όχι το άλλο... τι θα κάνετε, θα μας εκτελέσετε όλους?)
gourou
30/07/2010 12:58
Πολλα κυβικα, μικρες ψωλες για μερικους, μεγαλα οπλα, ανυπαρκτα αρχιδια για καποιους αλλους... Το πιασατε το υπονοουμενο κυριοι της σεχτας απο αδερφες; (πρεπει να τα εξηγει κανεις ολα οταν απευθυνεται σε ηλιθίους...κι εδω μιλαμε για τοσο καθυστερημενους, που νομιζουν οτι ειναι επαναστατες...!)
Άρης
30/07/2010 12:51
Οι πολιτικοί φόνοι που συντελούντε κάθε μέρα, όχι μόνο πνευματικοί αλλά κυριολεκτικοί, όπως πχ σε "εργατικά ατυχήματα" λόγω ανυπαρξίας αυτού που γουστάρετε (το κράτος) και έλειψης σεβασμού στον εργάτη (σεβασμός μόνο στο χρήμα υπάρχει δυστυχώς), στα νοσοκομεία λόγω έλειψης χρημάτων (αυτό είναι το σύστημα και το κράτος που αγαπάτε) κ.α. πολλά, ενοχλούν κανέναν από εσάς; Μόνο καταδίκες για τους φόνους με σφαίρες διαβάζω... Αν ναι γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι γι αυτά και γενικά την απαξίωση και κατάπτωση της ζωής μας (οι πλούσιοι και οι αποχαυνομένοι δύσκολα θα καταλάβουν) φταίει το σύστημα; όλα γίνοντε για το κέρδος, στα α....δια τους μας γράφουν, φάτε σκ**α και βγάλτε καρκίνο, ρουφάτε καρκίνο στα αστικά κέντρα, πάρτε φάρμακα αχρείαστα να κονομάνε κάποιοι, πετάξτε τη ζωή σας στη δουλειά (λες και θα ξαναζήσουμε) και περιμέντε τα 65 -λες και θα πάρουμε σύνταξη...-... Το καταλαβαίνουμε όλοι, α, ωραία τότε... αρα... το σύστημα πρέπει να αλλάξει... καλά είπε κάποιος πρέπει να αλλάξει η παιδεία; και αυτήν όμως ποιός την αλλάζει; αυτός που έχει τα "σωστά" μυαλά πως θα βρεθεί στην θέση αυτή που θα του επιτρέψει να αλλάξει τα πράγματα; Όταν κάποιοι βρέθηκαν τους έφαγε το παρακράτος... το οποίο τελικά στην χώρα αυτή είναι πιο ισχυρό από το κράτος... (από το 1830 μέχρι σήμερα έτσι είναι, τα ίδια σ**τά...) Πως τα αλλάζουμε λοιπόν; Οι πολιτικές διαδικασίες υποτίθετε -αλλά αποδείχτηκε ότι δεν μπορούν- αποτελούν λύση. Για να επιτευχθεί η αλλαγή μέσα από πολιτικές διαδικασίες πρέπει πρώτα να επιτευχθεί η αλλαγή στον τρόπο σκέψης... πράγμα που δεν συμφέρει την κάθε υπάρχουσα εξουσία... αρά; πως; Αφήστε που στη συγκεκριμένη χώρα δεν υπάρχει πολιτικός χώρος με όραμα, εγώ ένα αδιέξοδο βλέπω... Πως λοιπόν ρε παιδιά; ΥΓ: Εγώ κατέληξα πως η μόνη λύση είναι πραγματικά η φυγή... επιστροφή στη γη... από εμένα όλη η πόλη δικιά σας :)
Φράνσις
30/07/2010 08:40
@ Ένα αστέρι ουρανό για τον καθένα μας 30/7/2010 04:39

Πας να με ηρεμήσεις φίλε μου, αλλά δεν τα κατάφερες. Μπορεί να είσαι αυτός που λες, μπορεί και όχι. Στην πρώτη περίπτωση σου αξίζει μια φιλική αγκαλιά κι ο κόσμος ολάκερος. Στη δεύτερη άστο, ούτε που θέλω να το σκέπτομαι.
Ούτε εγώ επιθυμώ να σκοτώσω γιατί δεν είναι στη φύση μου. Όμως τρελαίνομαι περισσότερο από τον καθένα με όσα συμβαίνουν γύρω μου. Δεν μπορώ να δεχτώ τα απεχθή εγκλήματα που συντελούνται ενάντια στην ανθρωπότητα από εκείνους που θεωρούν πως έγιναν Θεοί και αποφασίζουν για την τύχη των αθώων. Χθες ένας φίλος μου πούλησε το σπίτι του για να μπορέσει να συνεχίσει τις σπουδές στην ιατρική το αριστούχο παιδί του κι εγώ κλείστηκα στο δωμάτιό μου και έκλαψα γιατί δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Πριν λίγες ημέρες πέθανε αβοήθητη μια γυναίκα 50 ετών στην πόλη μου γιατί δεν είχε τους πόρους να επισκεφτεί γιατρούς και να διαγνώσει την ασθένειά της νωρίτερα και να σωθεί. Η ζωή φίλε δεν είναι όπως μας την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι άθλιοι συντελεστές της και το ξέρεις καλά. Εγώ η ίδια από τα 20 χρόνια μου μέχρι σήμερα είμαι το θύμα μιας ρατσιστικής και ζηλόφθονης κοινωνίας, επειδή ήμουν μια όμορφη νέα με ακεραιότητα, αρχές και δυνατή προσωπικότητα. Κανείς δεν στο συγχωρεί αυτό, ούτε καν οι στενοί σου συγγενείς, που ενώ σου εύχονται στις γιορτές, κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να μη βγει αληθινή καμιά τους ευχή. Κάποτε ζήτησα δουλειά από κάποιον ισχυρό (αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ) κι αυτός μου είπε έμμεσα να πάω να π…χτώ για να το επιτύχω. Μπορεί να σου φανεί παρατραβηγμένο, αλλά δεν αναπτερώθηκε από τότε ποτέ το ηθικό μου. Η ευαισθησία μου με σκότωσε και δεν βρέθηκε ποτέ κανένας καλός άνθρωπος για να με αναστήσει. Είναι πολλοί εκείνοι που ακούνε ένα φιλικό χτύπημα στην πόρτα τους κάποτε, εγώ δεν το άκουσα ποτέ. Δεν είμαι κακός άνθρωπος αλλά κρατώ μεγάλη κακία για όλους αυτούς που με ποδοπάτησαν και με ποδοπατούν, ενώ τη φίλη μου που αγόρασε με την τεράστια προίκα της μεγαλογιατρό σύζυγο, της κάνουν υποκλίσεις όπου την συναντάνε.
Σε αυτήν την κοινωνία θέλεις να ζήσουν τα παιδιά που θα φέρεις στον κόσμο; Δεν έχω τις λύσεις αν με ρωτάς, σίγουρα όμως δεν θέλω τα εγκλήματα να συνεχιστούν επ’ άπειρον εις βάρος των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων. Γι’ αυτό δεν αρνούμαι τις επαναστάσεις με όποια μορφή εμφανίζονται. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ. Ο χρόνος θα δείξει. Εύχομαι να μην την πληρώνουν οι αθώοι, γιατί το αίμα των
Ένα αστέρι ουρανό για τον καθένα μας
30/07/2010 04:39
Ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο και να μάθω όσο μπορώ. Και άνοιξα νωρίς τα πανιά μου, με τη ματιά παιδιού και περιέργεια. Με δικούς μου κόπους και χρήματα τελείωσα τις σπουδές μου, το μεταπτυχιακό, το διδακτορικό μου σε αυτό που αγαπούσα. Από τότε που θυμάμαι δούλευα, στο διαχωρισμό απορριμάτων, εργάτης, πιτσαδόρος, σερβιτόρος, βοηθός κουζίνας, καθαριστής, αποθηκάριος και άλλα... Δε χρωστάω σε κανένα. Έχασα τη δουλειά μου μέσα στην κρίση, σε ένα μήνα, oι συνεργάτες μου το <<διεκδίκησαν>> στον <<ελεύθερο ανταγωνισμό>>, δεν πειράζει όμως αυτοί έχουν παιδιά, και σπίτια που πρέπει να ξεπληρώσουν. Έγιναν πολλά στο κατόπιν διάστημα. Έχασα τις δυνάμεις μου, ψυχικά και σωματικά, λόγω φόρτου πολλών ετών και μια σειρά ατυχιών, με τη σχέση μου και τους <<φίλους>> που λανθασμένα εκτίμησα, άτυχες επιλογές, άτυχες εξελίξεις, με βρήκαν όλες μαζί. Οι οικογένεια μου αποστράφηκε, ήταν άλλωστε ευκαιρία. Βρέθηκα μόνος μου χάνοντας το διαμέρισμά μου και τα λίγα που είχα. Χθες εγκατέλειψα το σπίτι στις 07:00 για την καθημερινή αναζήτηση δουλειάς. Στο μεσιτικό γραφείο μου είπαν ότι ο κλάδος μου (πληροφορική) δεν προσφέρει σταθερή εργασία, συμβασιούχος δύο ή τριών μηνών το πολύ, χωρίς προοπτική για συνέχεια. Επέστρεψα στο ένα δωμάτιο που μένω και αισθάνομαι πολύ κουρασμένος. Τα χρήματα που βγάζω ως θυρωρός φτάνουν για φαγητό τριών ευρώ την ημέρα, για ενοίκιο και ρεύμα του μήνα. Ήμουν και είμαι σε πόλεμο με τη δημοκρατία τους. Με εθελοντισμό κάποια χρόνια έβαλα ένα χεράκι σε κάποια πράγματα που πάνε στραβά. Δεν κατανάλωσα τίποτα υπερβολικά, εναντιώθηκα σε ότι θεωρούσα άδικο και έκανα πολλούς εχθρούς γι αυτό. Δεν διεκδίκησα το αλάνθαστο, κάποια προνομιούχα θέση... Διάβασα εκατό καλά βιβλία σε κάθε θέμα που με απασχολούσε και... αποκλείεται να με χειραγωγήσουν οι αναφερθέντες στην προκήρυξη δημοσιογράφοι και όποιοι άλλοι, το θεωρώ γελοίο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το οικονομικό έγκλημα μεγάλων διαστάσεων που επιτελέσθηκε γύρω μου, σε όλες του τις διαστάσεις, σε όλες τις χώρες. Ονειρεύομαι λίγο ησυχία, καθαρό ουρανό, μια κοπέλα που να με αγαπάει και ένα παιδάκι. Κάτι καλό για όλο τον κόσμο, ψωμί και ελευθερία. Συντελούνται στη... Γερμανία. Σέχτα: Nα σας πω να σκοτώσετε; Όχι παιδιά, λάθος.
ΑΓΑΠΗ
30/07/2010 04:28
Αν ξέρω να μιλώ όλες τις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε έγινα σαν ένας άψυχος χαλκός που βουίζει η σαν κύμβαλο που ξεκουφαίνει με τους κρότους του. Και αν έχω το χάρισμα να προφητεύω και γνωρίζω όλα τα μυστήρια και όλη τη γνώση, και αν έχω όλη την πίστη, ώστε να μετακινώ με τη δύναμη της ακόμη και τα βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε δεν είμαι τίποτε απολύτως.

Και αν πουλήσω όλη την περιουσία μου για να χορτάσω με ψωμί όλους τους φτωχούς, και αv παραδώσω το σώμα μου για να καεί, αλλά αγάπη δεν έχω, τότε σε τίποτε δεν ωφελούμαι.

Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει

Αν υπάρχουν ακόμα προφητείες, θα έλθει μέρα που και αυτές θα καταργηθούν αν υπάρχουν χαρίσματα γλωσσών και αυτά θα σταματήσουν αν υπάρχει γνώση και αυτή θα καταργηθεί. Γιατί τώρα έχουμε μερική και όχι τέλεια γνώση και προφητεία όταν όμως έλθει το τέλειο, τότε το μερικό θα καταργηθεί. Όταν ήμουν νήπιο, μιλούσα ως νήπιο, σκεφτόμουν ως νήπιο, έκρινα ως νήπιο. Όταν έγινα άνδρας, κατάργησα τη συμπεριφορά του νηπίου. Τώρα βλέπουμε σαν σε καθρέπτη και μάλιστα θαμπά, τότε όμως θα βλέπουμε το ένα πρόσωπο το άλλο πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μόνο ένα μέρος από την αλήθεια, αλλά τότε θα έχω πλήρη γνώση, όπως ακριβώς γνωρίζει και εμένα ο Θεός. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η ΑΓΑΠΗ
Βασίλης
30/07/2010 03:22
Περί στρατολόγησης τρόλλς κα χιούμορ...ώρα που ειναι

Δυστυχώς ο τελευταιος μεγάλος στρατολόγος ήταν στην Καμπότζη και δικάστηκε προχτές, ή ''λίγκα'' πλέον μετακινήθηκε στους Ταλιμπάν, οπότε μάλον πρέπει να γίνεις φανατικός Μουσουλμάνος, ελπίζω να μην είναι πρόβλημα- ίσως να σου ζητήσουν να γίνεις γιουσουφάκι αν χρειαστεί για επιχειρησιακούς λόγους... Αν επιμένεις να στρατολογηθείς στην Ελλάδα θα παίζεις τσικό ξεχασμένα απο την εποχή των Ερυθρών ταξιαρχιών και άλλων χρήσιμων ηλίθιων. Φαντάζομαι μπορείς να ακολουθήσεις τις ''ευχές'' τους και να ξεκινήσεις την δική σου ομάδα, να μάθεις (αν δεν ξέρεις) και εσύ πολεμικές τέχνες, να ξεκινήσεις σκοποβολή, κλπ πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις και κάποιες θυσίες για το σκοπό, μικροπράγματα, την οικογένεια σου, την συνείδηση σου (αν δεν έχεις βοηθάει)...οι άλλοι στη Λατινική Αμερική ξύπνησαν και παίζουν σοβαρά πιά (Τσάβες, Λούλα κλπ)- σόρρυ...

αν δε είσαι της αντιτρομοκρατικής βαλτός, τότε λίγη κομψότητα υποθέτω βοηθάει ακόμα και με την σέχτα...

αν είσαι της Σέχτας και βαρέθηκες να σε κράζουν στο φόρουμ, τότε απλά λέω και κανα αστειάκι να περάσει η ώρα λιονταρόκαρδε επαναστάτη μου...

αν απλά αστειευεσαι, τότε ελπίζω να εκτιμάς το χιούμορ γενικά...

''μη μου τους κύκλους τάρεττε''

ΥΓ1 α, πάρε και τον Μακιαβέλι υπο μάλλης βοηθάει και παρακάλα να μην βρεθεί κανενας σαν και σενα στο δρόμο σου που να ξέρει καλύτερο σημάδι...ξέρεις τώρα σαν τις ταινίες γουέστερν, ο πιό γρήγορος έχει πάντα δίκιο...οι νεκροί δεν μιλάνε, κλπ.

ΥΓ2, αν θές να διαβάσεις και άλλα πιο μαγικά βάλε έναν δικηγόρο ή πολιτικό να σου γράψει κατεβατά σαν και αυτό- θα δυσκολευτεί στο δια-ταύτα αλλά εκει μπορείς να συμπληρώσεις με φαντασία δικά σου, χημικό πόλεμο, πυρηνικά στην Ακρόπολη, κλπ να φύγει η σαπίλα και να δωθούν οι πρέπουσες λύσεις στα προβλήματα της Ελλάδας και της ανθρωπότητας- εξωγήινων πολιτισμών, γιατί όχι?
johny
30/07/2010 02:16
Διαβαζω από τη πρωτη στιγμή τα σχόλια εδω μέσα περασε μια μιση μέρα. Δυο σχόλια ήθελα να κάνω: πρώτον, επειδη προκειται για οντως χαμηλης νοημοσυνης ατομα οι της σεχτας (όλοι εκει συγκλινουμε) είναι προφανες όχι μονο να διαβαζουν τα σχόλια εδω πέρα αλλά και να τα λαμβανουν υπόψη. μπραβο στο κοσμο που πηρε ξεκαθαρη θέση αλλωστε δε του αφησαν κανενα περιθωριο για μια αλλη αποψη. επισης χρησιμοποιουν ιδιαιτερα φρασεολογια Λαζοπουλου για το ''καταπιεσμενο παιδι που δικαιολογειται να επαναστατησει''. εκει που οδηγουν ομως οι υποψιες αυτες υπαρχει αδιεξοδο...δε ξερω κατα πόσο το παιδι του πλουσιου των β.π. θα μπλεχτει με βαρυ οπλισμο και δολοφονίες.χαμηλο iq και δολοφονιες δεν ταιριαζουν. αρα ισως η λαζοπουλεια εκδοχη να ειναι επικαλυψη. αν ολοι μαζι οι πολιτες ανοιγαμε μια κουβεντα ισως προχωρουσαμε σε πιο σιγουρα συμπερασματα...προσωπικη αποψη: αυτα τα ατομα αν δεν καλυπτονται ειναι ευκολο να συλληφθουν μεσα στη χρονιά..καλη επιτυχια στους αρμοδιους...ελπιζω και ο κοινωνικος διαλογος να βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση...γι αυτο συνεχιστε παιδια να γραφετε μεστά και εξυπνα σχολια...
Panos
30/07/2010 02:03
Eτοιμαζομουν να γραψω κ εγω κατι..ενα σχολιο...αρχιζοντας ομως να διαβαζω τα σχολια των υπολοιπων προτιμω να επαναλαβω το σχολιο καποιου αλλου και να σημφωνησω μαζι του... ..."ΠΗΛΕΑΣ 28/7/2010 21:17 Είναι προφανές ότι το περιεχόμενο της προκήρυξης βρίσκει αντίθετο το 99% των Ελλήνων. Ίσως γιατί το 99% των ελλήνων κάνει ένα η περισσότερα απο τα παρακάτω : φοροδιαφεύγει, οδηγεί ημιφορτηγά 4χ4, φοράει μπλουζάκια lacoste, προσπαθεί να πουλήσει μούρη σε όποιον γνωρίζει, αποχαυνώνεται μπροστά σε μια τηλεόραση, βολεύτηκε στο Δημόσιο, βγάζει βόλτα τον μπούμπη και περιμένει να λερώσει στην μέση του πεζοδρομίου, καπνίζει στα μούτρα των συμπολιτών του. Είμαστε ένα έθνος γελοίων και σε ένα τέτοιο έθνος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΧΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ!!!! Αντε μάγκες, πάτε τώρα να περιμένετε στην ουρά να γεμίσετε βενζίνη το 4χ4 των 3000 κυβικών. ..."
Yep!
29/07/2010 21:55
Όσα λέει η Σέχτα ειναι μαγικά! Μπράβο τους. Επιτέλους ήρθαν κάποιοι, αν όχι να καθαρίσουν τον τόπο (αν και αυτός είναι ο απώτερος στόχος και ευχόμαστε να τον καταφέρουν), αλλά, τουλάχιστον να κάνουν όλα αυτά τα αποβράσματα να φοβούνται ακόμη και τον ίσκιο τους.
Παρακαλώ πολύ, που μπορώ να στρατολογηθώ?
Και σύντομα παρακαλώ.
anarxikos
29/07/2010 19:28
Η πρακτική του Hit and Run είναι η εφαρμογή του φιλοτομαρισμού, που αφήνει τους υπόλοιπους έκθετους στην κρατική βία, ενώ οι χρήσιμοι δράστες βαυκαλίζονται για την επαναστατικότητα των σχηματισμών τους και για τις δήθεν μεγαλοφυείς τακτικές του λαγού, που ακολουθούν. Είναι η πρακτική μέσα από την οποία επιχειρούνται να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα και οι δολοφονικές πρακτικές. Η αναρχική βία δεν έχει σχέση ούτε με τη δολοφονική μανία, ούτε με στρατιωτικού τύπου σχηματισμούς. Ακόμα και η ρίψη μολότωφ ενάντια στις δυνάμεις καταστολής δεν αποσκοπεί στο θάνατο, αλλά προσπαθεί να τις οδηγήσει σε υποχώρηση, ώστε να επιτευχτεί το σκοπούμενο εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να είναι το προχώρημα μια πορείας ή η αποτροπή συλλήψεων και ξυλοδαρμών διαδηλωτών και συντρόφων. Τα μιλιταριστικά μυαλά, όμως, συνηθίζουν να βλέπουν τα πράγματα με τα μάτια των στρατηγών του Χίτλερ που μετρούσαν τις νίκες σαν μεγάλες ή μικρές, ανάλογα με το πόσους στρατιώτες σκότωσαν και πόσες καταστροφές προκάλεσαν.
ΦΙΛΟΛΟ
29/07/2010 18:14
''''...η ίδια ανωνυμία εκμεταλλεύτηκε από συστημικούς δημοσιογράφους''.Εκτός από άνανδροι δολοφόνοι,είναι και αγράμματοι οι τύποι!Φαίνεται πως ανάμεσα στα ''μερικά βιβλία'' δεν συμπεριλαμβάνεται και κάποιο έγκυρο λεξικό της ελληνικής γλώσσας!
Θανος
29/07/2010 17:26
Ακουστε αθλια υποκειμενα.. Ο τιτλος του επαναστατη προυποθετει λεβεντια, γενναιοτητα, τολμη και, πανω απ ολα καθαρη σκεψη και συγκεκριμενους στοχους. Οι επαναστατες εχουν συνηθως την υποστηρηξη των λαικων στρωματων και οι μεθοδοι τους κι ο σκοπος τους ειναι καθαροι και ηθικοι. Οι επαναστατες μαχονται αντρικια, σωμα με σωμα κι αν χρειαζεται να σκοτωσουν το κανουν αμυνωμενοι η επιτηθεμενοι σε καταστασεις μαχης, με αντιπαλους οπλισμενους που μπορουν να προβαλλουν αντισταση. Εσεις καθικια του κερατα, ειστε απλοι .. εκτελεστες, (οι πραξεις σας αυτο δειχνουν..) κρυμενοι στην σκια της ανωνυμιας σας, και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να πατησετε την σκανδαλη του οπλου εναντια σεναν αγουροξυπνημενο στοχο. Επαναστατες λοιπον δεν ειστε αφου δεν ενεργειτε σαν αυτους αρα, πρεπει να ειστε σε διατεταγμενη υπηρεσια απο κεντρα αποσταθεροποιησης, μυστικες υπηρεσιες και το οποιοδηποτε παρακρατος που δρα στο παρασκηνιο, αθλια υποκειμενα.. Ομως θα πρεπει να ξερετε οτι, τωρα εχετε πολλους εχθρους, οχι μονο το κατεστημενο του τοπου αλλα και τους απλους Ελληνες πολιτες που ποτε στην ιστορια τους δεν συμβιβαστηκαν με κανεναν φασισμο, αποπου κι αν προερχεται και γραφουν τις απειλες σας για ΅τιμωριες΅ οσων συνεργαστουν με τις αρχες, στ α......α τους! Ειστε απλως οργανα, μισθοφοροι
Ν Πλακιασαματος
29/07/2010 17:24
Σε καποια εχουν δικιο οι της Σεχτας, οι ΜεγαλοΔημοσιογραφοι εχουν γινει οι χειροτεροι προβοκατορες, εμποροι σκανδαλων και εκβιαστες.
Και για τους αστυνομικους εχουν δικιο: την παραειδαν πολυ μερικοι απο αυτους, εξουσια και μαγκια.
Θελω να ξεκαθαρισω οτι Διαφωνω καθετα με τη βια και τον θανατο.Και σε αυτο που διαφωνω πιο πολυ ειναι η τυχαια ''στοχοποιηση'' αστυνομικων.
Πριν απο 5 χρονια τετοιο καιρο εφευγε ο αδελφος μου διακοπες και τον συλλαβαν με 4γρ χορτο.
Αληθεια σας λεω ρε παιδια τον σαπισαν στο ξυλο 2 απο αυτους, με τα χερια δεμενα πισω απο την πλατη και χωρις λογο τον βαρουσαν. Με πρησμενα και τα δυο ματια ηταν οταν πηγαμε να τον επισκεφτουμε.
Γιατι ρε παιδια βαρατε? ''ελεγε, ''σκασε ρε τσογλανι και πες μας απο που το πηρες'' η απαντηση.
Και ομως αναμεσα σε αυτους που τον συλλαβαν ηταν και κανα δυο καλα παιδια που φερθηκαν σε αυτον και σε μας την οικογενεια του σωστα, χωρις να παιζουν το ''Καλος/Κακος μπατσος.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν ειναι να χτυπας καποιον μην διαλεγεις τυχαια, οποιον φουκαρα βρεις μπροστα σου και οποιον σε βολεψει.
Βρες καποιον που να το αξιζει, και μη μου πεις οτι ολοι το αξιζουν, υπαρχουν καποιοι που ειναι διεφθαρμενοι που καταχραζονται την εξουσια που τους δινεται. Ειναι περισσοτερο ενοχοι με λιγα λογια. Και γιατι να τον σκοτωσεις? Η 17Ν πυροβολησε πολλους στα ποδια. Περασε το ''Μυνημα'' σου χωρις να αφαιρεσεις ζωες. Πιο πολυς κοσμος θα σε υποστηριξει.
Η τυφλη και αδικαιολογητη αφαιρεση ανθρωπινης ζωης δεν υποστηριχθηκε ποτε απο τις μαζες.

NEMO
Βασίλης
29/07/2010 16:51
Μας πήρε κάποιες χιλιάδες χρόνια και ακόμα δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απο τη νοοτροπία του δίκιου του ισχυρού- τώρα ήρθαν οι φωστήρες να το επιβάλουν με τα όπλα...έυτυχώς γιατί με ΙQ ραδικιού δεν μπορούν και αλλιώς- ουπς ελπίζω να μην είπα κάτι που δεν τους αρέσει γιατί δικαίως κατ''αυτούς θα με γεμίσουν κουμπότρυπες...

''μη μου τους κύκλους τάρεττε''
Σταύρος Γ.
29/07/2010 16:46
Αρνούμαι να διαβάσω το κείμενο, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι ξέρουν να γράφουν...
Ο μακρινος 29/7/10 12μ.μ.
29/07/2010 14:57
Η ζωη ειναι πολυτιμη και δεν αφαιρεις κατι που δεν μπορεις να αναπληρωσεις. Εαν ειναι αληθεια τα λεγομενα στην προκυρηξη της ΣΕχτας (που ειναι καινουργιο για μενα και αγνωστη λεξη) , ειναι ανοητο σε νοημων ανθρωπο να μην θελει το καθαρισμα της κοπριας του Αυγεια οχι ομως με φονους. Οι κοινωνιες αλαζουν με την εκπαιδευση- γνωση Σωστες δικαιες κοινωνιες θα αργησουν να δημιουργηθουν.Ελευθερα απολητα δεν λεγοντε τα παντα.
Τ.θ.
29/07/2010 14:17
Εγώ δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα, αφού έχουν τέτοια κολοφαγούρα με την επανάσταση και γενικώς με τα χτυπήματα κατά της εξουσίας και του κατεστημένου γιατί δεν χτυπάνε κανένα απο αυτούς της τρόικας που αλωνίζουν αφύλακτοι την πλατεία συντάγματος και την αθήνα γενικά;
Τουλάχιστον να πούμε οτι κάνουν αντίσταση κατά των κατακτητών.
Πολίτης!
29/07/2010 14:01
Αφού έχουν τόσα νεύρα με το σύστημα γιατί δεν τα βάζουν πραγματικά με αυτό? Με τους πολιτικούς που φαγανε λεφτα του πολίτη & τους επιχειρηματίες που κλέψανε λεφτα του πολίτη? Μήπως δεν μπορούν ή δεν τους αφήνουν?
ana21
29/07/2010 13:53
Επειδή δεν θέλω να παρεξηγηθώ ,δεν είμαι υπέρ των δολοφονιών αλλα μην κρίνουμε μόνο αυτους , ας κρίνουμε και τους άλλους τους καλούς τους επώνυμους, που υποτίθεται μας υπερασπίζονται απο τα έδρανα της βουλής.Μην ξαναψηφίσετε να δούμε ....θα υπάρχει διαφορά? Θα μας ακούσουν? θα σκύψουν στα προβλήματά μας να τα λύσουν?Κανείς δεν θέλει δολοφονίες αλλα βρείτε ένα τρόπο Ελληνες να μας αγαπήσουν αυτοί που μας κυβερνούν.Αυτό μόνο.
Ο ΚΡΙΤΗΣ
29/07/2010 13:25
Πωπω, κατι σχόλια!!! Ξαφνικά όλοι εδω μέσα δεν συμφωνούν με την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής! Ξαφνικά όλοι γίνατε ειρηνιστές!!!
Για πείτε μου εξυπνακηδες, πόσοι απο εσάς πηγατε φαντάροι και πιάσατε όπλο? Πόσοι απο εσάς μάθατε πως να πυροβολείτε? Πως να χρησιμοποιείτε το μαχαίρι ή την ξιφολόγχη για να ξεκοιλιάσετε τον "εχθρό"???
Μήπως η αφαίρεση ζωής εν καιρώ πολέμου πάυει να είναι φόνος?
Υπάρχει πολύ υποκρισία εδω μέσα... Εκολαπτόμενοι φονιάδες είσαστε όλοι σας!!!! Κοιταχτήτε στον καθρέπτη και φτύστε τα μούτρα σας!

Όσο για τα ατομάκια της Σέχτας, πραγματικά λύθηκα στο γέλιο με τον τρόπο που γράψατε την προκύρηξη! Είσαστε ελεεινοί! "θα ανοίξουμε κουμπότρυπες", "θα χαρακώσουμε", "θα..." Ρε άντε πηγαίνετε να δείτε καμια ταινία ντε νίρο πα__ροεπαναστάτες!
Όσο και να προσπαθείτε, 17Ν δεν θα γίνετε ποτέ. Την 17Ν ο λαός την σεβόταν. Πολλοί ήταν εκέινοι που επιδωκίμαζαν έστω και σιωπηλά τα χτυπήματα της. Όλα αυτά, στην αρχή... γιατί μετά άρχισαν και εκείνοι τις πα__ριές και για αυτό τους μπαγλαρώσανε. Εσείς, κουτσαφτάκια, ξεκινήσατε απο την αρχή τις πα__ρολογίες, αρα ο χρόνος αντίστροφα μετρά... και η κρεμάλα ειναι κοντα....
Ιριδα
29/07/2010 13:21
Το μονο σιγουρο ειναι οτι απο δω και στο εξης θα εμφανιστουν κι αλλοι που θα χρησιμοποιησουν εκρηκτικα και οπλα. Τα αντιλαϊκα μετρα του ΠΑΣΟΚ και η ανικανοτητα των 300 κυναιδοβουλευτων που οδηγησαν τη χωρα στη χρεωκοπια και ειδικα τις χαμηλες εισοδηματικες ταξεις εχουν ξεχυλισει το ποτηρι. Ο χειμωνας που ερχεται θα ειναι ο χειροτερος των τελευταιων 36 χρονων απο τη δηθεν αποκατασταση της δημοκρατιας στη χωρα μας και των ανθρωπινων δικαιωματων. Σπειρατε ανεμους και θα θερισετε θυελλες.....
pit
29/07/2010 13:17
Αν η τρομοκρατια μπορουσε να ανατρεψει το κατεστημενο, τοτε το ιδιο το κατεστημενο θα τους συλλαμβανε σε χρονο dt. Τουλαχιστον πηρατε καλα λεφτα?Η σας κοροιδεψανε με τρεις κ εξηντα?
APOSTOLIS
29/07/2010 13:04
Με serial killers εχουμε να κανουμε κ οχι με τρομοκρατες.Καλα για επαναστατες ουτε λογος.Αυτο κ αν ειναι ανεκδοτο.Κανονικα θα επρεπε να τους επικηρυξει ο ιδιος ο αντιεξουσιαστικος χωρος, γιατι τους κανει ρεζιλι!!Τετοια μπουρδολογια και ασυναρτησια δεν εχω ξαναδιαβασει.Τους πηρε 9 μερες για να συνταξουν αυτη την παπαρα????Πω πω πω Το πιο "ωραιο "σημειο ειναι εκει που δικαιολογουν το χτυπημα στον Γκιολια.Γιατι στηριζε τους ντοπαρισμενους αθλητες!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Επισης θελω να καταγγειλω στην Σεχτα , οτι ο κυρ Τασος ο μαναβης μου, μου δωσε σαπιο μαρουλι τις προαλλες.Επισης ειναι και Βαζελος.Παρακαλω να τον "τακτοποιησετε". ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕΧΤΟΠΑΙΔΑ.ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΓΕΛΑΣΑΜΕ!!!
ΝΕΣΚΕ
29/07/2010 12:22
Διάβαζα χθες τη προκήρυξη εκεί που λέει για τους δημοσιογράφους και αμέσως μετα άκουγα στο ΜΕΓΚΑ τον ΚΑΨΗ!! Ενώ διαβάζοντας απέρριψα τα επιχειρήματα των τρομοκρατών, μόλις άκουσα το ΚΚΑΨΗ αναθεώρησα την άποψή μου
ΚΟΣΜΑΣ
29/07/2010 12:05
Όσο κακή είναι η παράνομη τρομοκρατία, άλλο τόσο είναι και η ρατική που τώρα βιώνουμε. Δεν βλέπω διαφορές. Και οι 2 σκοτώνουν
Έψιλον
29/07/2010 12:05
Προς Ζήτα (τι και από ποιον άραγε;;;)
Αγαπητέ, Ζήτα.... Μπορείς να πιστεύεις σε όποιον και ότι επιθυμείς. Με την άδεια σου μπορώ να πιστεύω κάπου κι εγώ χωρίς λογοκρισία;;; Με αυτό το “υπό μελέτη” υπόλοιπο του εγκεφάλου μου, επίτρεψέ μου να σκέφτομαι, παρά την πλύση που καθημερινά υφίσταται. Η απαξίωση των πάντων είναι σημείο των καιρών και το να ξεφύγει κανείς από τον “κανόνα” δεν είναι κι εύκολη υπόθεση. Τόσα “ανάθεμα” ειπώθηκαν και από τους “επαναστάτες” και από τους “συμμορφωμένους” πολίτες. Πρέπει απαραιτήτως να διαλέξω με ποιους θα πάω και ποιους θ'' αφήσω;;; Ε! λοιπόν ούτε με τον Καλό ούτε με τον Κακό... με τον Άσχημο θέλω να ''μαι, για να υπάρχει και ποικιλία...
Ο ελπίζων
29/07/2010 11:44
Το πολιτικό σύστημα και η δημόσια διοίκηση ! ,
είναι άμεση και ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη να εργαστεί ελληνικά για να παράγει σωστή ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεία , κοινωνική προσφορά, σωστή δημαγωγία προωθώντας ΜΟΝΟ τα ελληνικά συμφέροντα , εκμεταλλεύοντας τον πλούτο της Ελλάδας ΜΟΝΟ για του Έλληνας πρώτα! και μετά για άλλους , για αποφυγή τέτοιον ατόμων που διέπουν σε τέτοιες ασυγχώρητες πράξεις.
κυρδημήτρης
29/07/2010 11:19
Άνθρωποί μου, μην ασχολείστε άλλο! Είναι δυνατόν να πείθει κάποιον η άνωθεν παπαρολογία; Έχει κάποιο επιχείρημα; Έστω ένα τυπικό ιδεολογικό υπόβαθρο; Το μισό κείμενο είναι έκθεση ιδεών κάποιου θυμωμένου πιτσιρικά του γυμνασίου και το άλλο μισό γεμάτο απειλές δολοφονίας ενός επίσης θυμωμένου πιτσιρικά του δημοτικού. "Θα σκοτώσω τον έναν και θα σκοτώσω τον άλλον". Ε, και εγώ μπορώ να πάρω ένα πιστόλι και να σκοτώσω όποιον θέλω. Και; "Είμαστε συνεπείς και είμαστε συνεπείς", συνέχεια. Είπε κανείς πως δεν είστε; Εγώ που παλεύω κάθε μέρα σε μία κωλοδουλειά και γυρίζω νύχτα στο νοικιασμένο "κελί" μου με πέντε ψωροφράγκα, μήπως και μπορέσω να πω δυο αλήθειες στα παιδιά μου για να μην καταντήσουν να χρειάζεται να σκοτώσουν για ν'' αλλάξουν τα πράγματα τι είμαι, δεν είμαι συνεπής; Όταν κατεβαίνω στους δρόμους να φωνάξω και χάνω μεροκάματα, χάνω την δουλειά μου σε βάρος της οικογένειάς μου, μήπως και κάποια μέρα σταματήσουν να την χάνουν τα παιδιά μου χωρίς να χρειάζεται να πυροβολήσουν τ'' αφεντικά τους τι είμαι, ασυνεπής; Αυτό όμως, που η προκήρυξη διακηρύττει, θεωρείται συνέπεια από κάποιον-κάποιους πρώην ή νυν ποινικούς κρατούμενους που αποφάσισαν ή πληρώθηκαν για να ξεκαθαρίσουν δικούς του ή άλλων λογαριασμούς μ'' ένα τρόπο έτσι καμουφλαρισμένο που θα είχε και μία επίφαση "επανάστασης". Δυστυχώς, όσο η κοινωνία μας παρακμάζει, τόσο θα εξαφανίζονται οι επαναστάτες με αρχ__ και θα εμφανίζονται επαναστάτες του κώλ__. Και αυτό το τελευταίο δεν ισχύει για τους συγκεκριμένους. Προσωπικά δεν πιστεύω πως πρόκειται για επαναστάτες-αντάρτες-ιδεολόγους κανενός σημείου του σώματος.
ΝΙΚΟΣ
29/07/2010 10:45
Προσωπικα δεν διαβασα τη προκηρυξη των δολοφονων διοτι μου προκαλουν αποστροφη.Κανεις δεν νομιμοποειται να αφαιρει τη ζωη κανενος για οποιοδηποτε λογο.Ελπιζω η αστυνομια να κανει την δουλεια της και συντομα καταληξουν στη φυλακη.
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
29/07/2010 10:08
Αυτά ντοπαρισμένα επαναστατάκια της π_ρδής να τα πείτε στο παιδί του Γκιόλια και του κάθε Γκίολια εξουσιοδοτημένοι !!!επιλογείς ζωης και θανάτου. Αλήτες είστε και απόγονοι γραφικών τύπων τύπου Ξηρών.
Σκ__ στα μούτρα και στα πιστέυω σας .
JJJ
29/07/2010 10:05
Η χ_στρα των ''''επαναστατων'''' αμα εχουν κοτσια και δεν ειναι πληρωμενοι ας κτυπησουν την οπως ιδιοι λενε τη ρασοφορο νυφιτσα εφραιμ, τον χριστοφορακο, τον κοκκαλη, ολους τους απατεωνες λεφταδες, τους απατεωνες πολιτικους που κατεκλεψαν την ελλαδα, ακομα και τους πρωθυπουργους.

εχετε τα κοτσια κυριοι ????????????????????

αφηστε τις ομορφες μπουρδόλογιες και αμπελοφιλοσοφιες.

αυτα ξερουμε και εμεις να τα λεμε χωρις να σκοτωνουμε.

αμα εχετε κοτσια και θελετε να ''''ελαφρωσετε'''' την ελλαδα απο κατεστημενα τιμωρηστε τους παραπανω που αναφερω.

οταν το καραβι δεν παει καλα τιμωρουμε τον καπετανιο η τον ιδιοκτητη, οχι τον ναυτη !!!!!

οποτε κυριοι ρομπεν των δασων πιαστε τα μεγαλα ψαρια αν σας περνει.

τα μικρα ξερουμε και εμεις να τα πιανουμε....
Τζων Αυλακιωτης
29/07/2010 09:41
Ολοι εσεις που υποστηριζετε η Σεχτα είναι πιονια μυστικης υπηρεσιας που το στηριζετε? Πουθενα! Μονο στο γεγονος οτι σας χαλαει την σουπα της επαναστατικης σας φαντασιωσης? Των ενοπλων ρομπεν των βλακων με το γαρυφαλλο που θα ανατρεψουν το συστημα? Ποση βλακεια μαζεμενη πια ρε στο 2010!!! Αναλυσεις καφενειακες επι αναλυσεων για να προσαρμοσετε τα γεγονοτα στην αποψη σας και οχι την αποψη σας στα γεγονοτα... Μπου ρε, ερχεται ο μπιγκ μπροδερ!! Ο Μπαμπουλας. Οι παγκοσμιοι ιμπεριαλιστες εχουν βαλει αμετι μουχαμετι να διαβαλλουν τον τιμιο αγωνα των 200 ζαβων των εξαρχειων... Ποση ιδεα εχετε πια για τον εαυτο σας. Οτι αρλουμπα συνωμοσιας κυκλοφορει στον πλανητη το παπαγαλιζετε για να δωσετε υψος στους εαυτους σας. Εχετε γινει ολοι Λιακοπουλοι απο τα αριστερα. Στην επομενη προκυρηξη αν οι ανανδροι ψυχασθενεις γραψουν οτι ο Αιφελ ειναι διαστημοπλοιο, θα βρεθουν 5 καθυστερημενοι εδω μεσα να μας πουν οτι μας το κρυβει 200 χρονια η λεσχη μπιντελμπεργκ.
dpap
29/07/2010 08:54
Αν είναι απλά αλήτες και εκτελούν συμβόλαια θανατου, τότε αξίζουν αυτοί τις κουμπότρυπες που λένε. Aν είναι εντεταλμένοι να κλείνουν στόματα μαχόμενων για την πραγματική αλήθεια δημοσιογράφων, τότε ζήτω που καήκαμε.

Αν πιστεύουν αυτά που γράφουν και πραγματικά εξεγείρονται για την κατάσταση που έχουμε φτάσει, τότε, ακόμα και αν είμαστε αντίθετοι στα άκρα του σκοτώνω κάποιον, πρέπει να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε ότι η ίδια η γέννηση μιας τέτοιας ομάδας είναι συνέπεια της παρακμής της κοινωνίας και πολύ δύσκολο, αν έχει πραγματικές ιδεολογικές βάσεις, να αλλάξει η πορεία της. Σε κάθε περίπτωση, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, υπάρχει πρόβλημα που δεν λύνεται απλά καταδικάζοντας την πράξη. Μπήκε νέος παίχτης στα ήδη σοβαρά προβλήματα που έχουμε σαν χώρα, με προφανή παντελή απάθεια προς αυτά τα προβλήματα. Επίσης το κείμενο είναι πιασάρικο προς κάθε οργισμένο ή ανήσυχο μυαλό που θέλει να βρει αφορμή για εκδικητική ένοπλη αντίδραση.

Η πλοκή πυκνώνει και ας προσπαθούμε να δούμε την νέα δυναμική που αναπτύσσεται. Είναι για μένα πιο σοβαρό από την ίδια την δολοφονία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Η δυναμική αυτή θα μετριαστεί αν υπάρξει κάθαρση, αναγέννηση και όραμα για την πραγματική ζωή και το μέλλον, ειδικά για τους νέους, Κολυμπώντας στα λασπόνερα, μην έχοντας προφανή τερματισμό του τέλματος παρά μόνο χειροτέρευση του βούρκου, θα βρούμε και άλλους να τους ακολουθήσουν.
Ο ΤΡΟΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
29/07/2010 08:43
@ Είστε επαναστάτες χωρίς αιτία, pride 28/7/2010 13:35

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αιτία, ακόμα και ο πρωινός σου περίπατος προέρχεται από ανάγκη. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που γίνεται η επανάσταση, αλλά ούτε και γνωρίζω τους ορθούς τρόπους μιας επανάστασης. Αναγνωρίζω τα συμπτώματα της ασθένειας, δεν έχω βρει όμως το φάρμακο για να την θεραπεύσω.
Με αγωνία παρακολουθώ τα δρώμενα. Ο κόσμος γύρω έχει αλλάξει, είναι αδιάφορος και χυδαίος μέσα σε συνθήκες πολιτικού και κοινωνικού παραλογισμού. Τα φαινόμενα είναι αλλόκοτα, η αλήθεια και το ψέμα είναι σκόπιμα ανακατεμένα. Προσπαθώ να ερμηνεύσω τα πράγματα με ένα μόνιμο συναίσθημα και μια σταθερή σκέψη, οι επιρροές όμως είναι πολλές και επέρχεται σύγχυση. Πώς να δεις καθαρά όταν αδιάκοπα σου προβάλλουν την παραίσθηση;
Γι’ αυτό έχω να κάνω μια πρόταση : Τώρα που τα τηλε – σκουπίδια πήγαν διακοπές, ας επωφεληθούμε. Υπάρχουν διέξοδοι και επιλογές, με κατεύθυνση ακριβώς αντίθετη από την προτεινόμενη. Κανείς ποτέ δεν αποζημιώθηκε με το πρόσκαιρο και εφήμερο. Μετά τα σημεία των καιρών, ήρθε ο καιρός για να το δούμε.
th
29/07/2010 08:32
.....Μια ζωή που δεν θα κυβερνά το χρήμα ούτε θα βασιλεύει η ιδιοκτησία. Μια ζωή μακριά από ψεύτικα είδωλα, καταναγκασμούς και συμβάσεις....
Πηγαίνετε στα Μάταλα
Φραγκος Ιωαννης
29/07/2010 08:15
Στους πανβλακες αγωνιστες της Σεχτας.
Τι θαυμαστο λογοτεχνικο δεσιμο τι ιδεολογικη καταρτιση φοβερες αναλυσεις....σιγουρα πολυ ενημερωμενοι σας τρεμουμε ..... Κριμα στον ανθρωπο που στειλατε στον ταφο αδικα και με τοση βλακεια .
Σε λιγους μηνες θα σας δουμε πισω απο τα καγκελα .....
Μικρη Χωρα η Ελλαδα μας την κανατε πιο μικρη με την βλακεια σας και δεν θα σας ΕΕΕπιτρεπσουμε να την κανετε ακομα μικροτερη
Εμεις γνωριζουμε απο σκουληκια σαν εσας
Ντροπη σας _λοπαιδα
Ζήτα
29/07/2010 06:57
Προς Έψιλον: Ασε καλα μας τα πρίξαν και οι επιστήμονες ( ο θεός να τους κάνει) ... 50 χρόνια μελετάνε τον εγκέφαλο και το 93 αποφασίσαν οτι έχουν ξεχάσει το μισό! Η μήπως πρεέπει να πιστέψω οτι είμαι ένα ολόγραμμα. Ασε...
usp
29/07/2010 06:01
Οι μονοι που σου εδωσαν σπουδαιοτητα,φασιστα, ηταν τα εμμισθα φερεφωνα της φαυλοκρατιας που νομιμοποιεις με καθε λεξη της παραληρηματικης σου φωσκολιαδας .Προσεχε τι ευχεσαι μονο,αν αλλαξει ποτε αυτο το κοινωνικο εκτρωμα σε περιμενει χειροτερος θανατος απο τον αδικοχαμενο αφγανο.Με το πιστολακι απο μηδενικο στο μικροαστικο καναπε σου εγινες νουμερο τηλεθεασης,ξεφτιλισμενε ηροστρατε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
29/07/2010 05:16
Απάντηση προς τη ΣΕΧΤΑ σχετικά με τους αυτόπτες μάρτυρες. ΠΩΣ θα σας φανεί αν επαναστατήσει το 99% του λαού και σας βρει και αφού σας τουλουμιάσει στο... τίμιο ξύλο σας φυτέψει στο κεφάλι από μια σφαίρα εσάς, στα νέα μέλη σας και στα υποψήφια μέλη σας και σε όλους όσους συνεργάζεστε; Aκόμη και να γλίτωσετε και πάτε φυλακή, και εκεί δεν μετανιώσετε θα σας τρελάνουμε στο ξύλο κάθε μέρα στη φυλακή για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Λάθος τρόπο βρήκατε να αντισταθείτε, για αυτό θα μας βρείτε αντιμέτωπους.
Μπανος Δημητρης
29/07/2010 02:14
Οταν μια κοινωνία η πολλές κοινωνίες,παρ''ολα που συμβαίνουν και συμβαίνουν πολλά, αδυνατεί να αντιδράσει,κάτι που ξέρουμε οτι ειναι ή απόλυτη αποχαύνωση,τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ενας φόνος,ακόμα και αν κάποιοι χάρηκαν για αυτό????θα φέρει τα επιθυμητα,για σένα,αποτελέσματα?Η επανάσταση απαιτεί κοινό σκοπό,αγώνα,ρωτήσατε αν οσοι αγανακτούν με την εξουσία,επικροτούν αυτη τη κίνηση?Κι αν αύριο φοβηθούν ολοι οι δημοσιογράφοι,τι σας κάνει να πιστεύετε οτι, ο,τι λέγεται μετα θα ειναι η αλήθεια?Ποιός ορίζει το δικό μου καλό,χωρίς να με ρωτάει?Κάνετε ο,τι ακριβώς κάνουν οι εξουσίες,αποφασίζεται για εμάς,χωρίς εμείς να συμμετέχουμε.
Οταν οι άνθρωποι δεν εχουν πίστη στον εαυτό τους,το να πιστεύουν σε άλλους αναδεικνύει πόσο λίγοι είναι.Ποιός θέλει τέτοιους ανθρώπους για συνακόλουθους?Πόσο λίγη ειναι η πίστη τους!!!κι ομως σε αυτούς απευθύνεστε
νικοσ χωριατοπουλοσ
29/07/2010 02:06
ποιος ηταν αυτος ο Γκιολιας ρε?
Κάποιες Απορίες
29/07/2010 01:21
Οι θεωρίες συνομωσίας είναι συνήθως ανοησίες, που η πέρασή τους βασίζεται στις ψυχολογικές ανάγκες που εξυπηρετούν: ο πιστός αναβαθμίζει εαυτόν σε ευφυή (υποτίθεται) κάτοχο της κρυμμένης (υποτίθεται) αλήθειας, και ταυτόχρονα ενοχοποιεί το σύστημα (όπως κι αν το αντιλαμβάνεται από την εκάστοτε σκοπιά του), αναβαθμίζοντας και ηθικά τον εαυτό του σε ανυπότακτο μάγκα που αντιστέκεται σε δόλιες μεθοδεύσεις… βέβαια η αναγωγή ει δυνατόν των πάντων σε συνομωσίες εκφράζει μια απλοϊκότατη αντίληψη (αποδίδει, νομίζοντας ότι το κάνει ευφυώς, στο σύστημα υπεράνθρωπες ικανότητες διάγνωσης και παρέμβασης), της οποίας ο φορέας αποτελεί το ιδανικό έμμεσο αντικείμενο της χιτλερικής προπαγάνδας, που διακήρυσσε μη λέτε τίποτα που δε μπορεί να καταλάβει και ο τελευταίος ηλίθιος… Η ηλιθιότητα που απαιτεί η αποδοχή μιας συνωμοτικής θεωρίας είναι λοιπόν ανάλογη με το μαξιμαλισμό της: στο ένα άκρο οι Ελ και η αφρικάνικη σκόνη ως αμερικάνικη τιμωρία για την εθνικά υπερήφανη στάση του ανεκδιήγητου πρώην καταλληλότερου στο Βουκουρέστι και οι εβραίοι υπεύθυνοι για το σεπτέμπερ ηλέβεν, και στο άλλο η αβασάνιστη αποδοχή κάθε σεναρίου προβοκατσιολογίας σχετικά με τη μικρομεσαία (από άποψη δυναμικής σε σχέση με άλλους τόπους και καταστάσεις) ελληνική τρομοκρατία, όπως η παλιά αντίληψη ότι η 17 Νοέμβρη είχε τρομερή άνωθεν πληροφόρηση για άτομα και καταστάσεις (όλη της η τρομερή, υποτίθεται, μυστική πληροφόρηση, ακόμα και για τον σταθμάρχη της CIA που δολοφόνησε, συνίστατο σε στοιχεία δημοσιευμένα), ή η αντίληψη για την ίδια οργάνωση πως ήταν τρομερά ύποπτο το ότι δεν είχαν πιάσει ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ, όπως με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, που ήταν διάβολε μια οργάνωση με εκατοντάδες μέλη και πυκνή δράση, και όχι μια μικρή στεγανή ομάδα που δρούσε σποραδικά, προορισμένη γι’ αυτό ή να μην πιαστεί ποτέ ή να πιαστεί μεμιάς ολόκληρη, όπως και περίπου συνέβη (με την πιθανή εξαίρεση κάποιων που είτε συνεργάστηκαν με τις αρχές με αντάλλαγμα να κρατηθούν απέξω, είτε είχαν από καιρό πεθάνει ή αποχωρήσει και δεν τους έδωσε ο Γιωτόπουλος, γιατί το παζλ όντως χρειάζεται και μερικούς συνομήλικούς του). Έχοντας πει αυτά, θέλω να εξηγήσω γιατί η συγκεκριμένη οργάνωση μου βρωμάει παρακράτος περισσότερο από άλλες: α) οι ενέργειές της είναι χτυπητά επαχθείς: ο σχετικά άγνωστος νέος δημοσιογράφος με μωρό παιδί και έγκυο γυναίκα (που επιπλέον, ακόμα κι αν δεν ήταν άγιος, είχε και τις διαφορές του με τον Ταρζάν και άλλα ιερά τέρατα της πληροφόρησης και όχι μόνον, για τα οποία ήταν άβολα ανερχόμενος -είναι χαρακτηριστικό πόσο απρόθυμα ήταν στην αρχή ακόμα και τα τόσο τρομολάγνα μήντιά μας και η τόσο τρομολάγνα αστυνομία μας να θεωρήσουν το χτύπημα τρομοκρατικό-, και τα οποία ιερά τέρατα αναβαθμίζονται αναιμακτί σε δηλωμένους στόχους και διωκόμενους από την τρομοκρατία, ενώ οι εχθροί τους σίγουρα πήραν το μήνυμα ότι πλέον η δολοφονία περίπου οποιουδήποτε μπορεί να εκλογικευτεί ως επαναστατική πράξη), ο αφιλότιμος μπατσάκος που χτυπούσε κάρτα κι άραζε να πιει μισοκοιμισμένος και ανυπεράσπιστος πέντε φραπέδες στη βάρδια (και που επιπλέον η δολοφονία του έδωσε νέα ώθηση στην αδιέξοδη δίκη των φερόμενων ως μελών του ΕΛΑ), η κοπελιά της αστυνομικής σχολής -και επιπλέον επιδιώκουν και με τα λόγια τους να γίνουν απεχθείς στην πλειοψηφία, απαξιώνοντας ρητά την αγωνία του πληθυσμού για την εξελισσόμενη υλική του εξαθλίωση, ενώ ταυτόχρονα καμαρώνουν για την αεργία τους και την υπόλοιπη προσωπική τους απελευθέρωση… πολλά κιλά μάγκες! β) προσπαθούν να συσχετίσουν τις, συνειδητά και σκόπιμα, απεχθείς ενέργειες και περσόνες τους, με νόμιμες δραστηριότητες που ενοχλούν το σύστημα, όπως οι πορείες (νομίζω θέλουν να υπονοήσουν πως οι ίδιοι βρίσκονται σε αυτές όταν λένε, σε παλιά προκήρυξη πως θέλουν τα συνεργεία των καναλιών για σάκους του μποξ στις πορείες) ή ο κάθε επιπέδου σοβαρότητας εναλλακτισμός των Εξαρχείων (όταν σε παλιά προκήρυξη κριτικάρουν τον Επαναστατικό Αγώνα -άλλο φρούτο τούτοι, αλλά βλάκες μάλλον παρά προβοκάτορες- για τους πυροβολισμούς κατά των αστυνομικών στα Εξάρχεια, λέγοντας πως δεν πρέπει να γίνονται χτυπήματα σε περιοχές επαναστατικών ζυμώσεων, προφανώς θέλοντας να γίνει πιστευτό ότι εκεί κυκλοφορούν οι ίδιοι, και, άρα, εκεί θα έπρεπε να τους κυνηγάνε, πράγμα βέβαια που κανείς δε θα έκανε στον εαυτό του). γ) το ύφος των προκηρύξεων δεν έχει ομοιογένεια, και κάποια στοιχεία που προδίδουν πραγματική ευφυΐα (όπως κάποιες πραγματικά ευφυείς ζωηρές διατυπώσεις) έρχονται σε αντίθεση με την ανοησία τόσο του ύφους τους σε άλλα σημεία (μια ολόκληρη σειρά από στοιχεία ξύλινων γλωσσών, από το αριστερό ιδιόλεκτο στη χειρότερη εκδοχή του μέχρι την κατάχρηση των εισαγωγικών της αποστασιοποίησης στις κορδέλες των δελτίων, κι από το μελοδραματισμό α λα Φίλιππος Πλιάτσικας μέχρι τη στενόμυαλη μαλλιαρή του Πάλλη -ζυγιάστηκαν!), όσο και με τον αχταρμά των νοημάτων της επιχειρηματολογίας τους, και την ανοησία των ενεργειών τους άμα πάρουμε τους διακηρυγμένους σκοπούς τους στην ονομαστική τους αξία. Συνολικά, υπάρχει μια νοημοσύνη που αντιφάσκει με τις εκδηλώσεις της. Αυτά.
β.β
29/07/2010 01:17
"Ο πετυχημένος επαναστάτης είναι πολιτικός, ο αποτυχημένος είναι εγκληματίας." Tάδε έφη ο Γερμανός ψυχαναλητής Eric Fromm.
Ουδέποτε η τρομοκρατία μπορούσε να επιλύσει τα προβλήματα μιας χώρας.Δυστυχώς απ''ότι φαίνεται ούτε κι οι πολιτικοί της μπορούν.
Λογικευτείτε όμως,συμπολίτες.Ας βάλουμε λίγο αλατοπίπερο στο φτωχικό-κατά τ''άλλα-πιάτο μας κι ας αναρωτηθούμε.Αν-λέγω αν-η Σέχτα αποτελείτο από άτομα της εξουσίας,πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους κ.ο.κ τότε δεν έχουν επινοήσει ένα ιδιοφυές σχέδιο;Σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά στον δρόμο τους και κατηγορούν κι εκβιάζουν τους εαυτούς τους με μία ωραιοτάτη προκήρυξη.Κανένας από δαύτους δεν θα θανατωθεί(ίσως κάποιος εισαγγελέας ή σωφρονιστικός υπάλληλος για να αποδείξουν την συνέπειά τους) παρά μόνο όταν επέλθει η εσωτερική σύγκρουση.Και τότε να είστε σίγουροι.Η Σέχτα θα πάει να κάνει παρέα στην 17 Νοέμβρη.Γιατί η Σέχτα ήταν αυτή που την κλειδαμπάρωσε-τρόπο τινά-μέσα.Αν όχι,τότε θα γίνει ταινία.Ή ακόμα χειρότερα.Αυτοτελές επεισόδιο μιας ακόμα κακογυρισμένης σειράς.
Δεν ξέρω.Οι συνωμοσιολογίες ήταν ανέκαθεν ντεσού και διόλου το φόρτε μου.Πολύ πιθανόν ένα από τα μέλη της Σέχτα Επαναστατών να είναι κι ο γείτονάς μου,ο Κυριάκος.
Χαίρετε!
xristos
29/07/2010 00:48
τρια πουλακια καθονταν....οι τρομοκρατικεσ οργανωσεις μας περισσευαν σε αυτον το τοπο...δεν κοιταμε να λυσουμε τα προβληματα μας..αλλα ετσι μονο...ο καθενας σε αυτο τον τοπο κανει οτι του γουσταρει...αλλος κλεβει αλλος λιδορει αλλος σκοτωνει....ολοι ξερουν το καλο του αλλου της κοινωνιας ...το δικο τους....ολοι ειναι φιλοσοφοι σε αυτο τον τοπο....ολοι εχουν απαντησεις και ολοι μα ολοι κοιτανε την παρτη τους.....εξω απο την αυλη μας ας καει...ο τοπος ολος εεε?.....αει σιχτιρ με αυτον τον λαο μας....
ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ
29/07/2010 00:25
Νομίζω πως άθελά τους πρόδωσαν και την ταυτότητά τους. Ας εξετάσουν πόσοι ηλίθιοι αποφοίτησαν από τα Λύκεια των Βορείων προαστίων τα τλευταία 5 χρόνια και θα τους βρουν. Πρόκειται για την αποθέωση του βλάκα "ψωνίζουμε τυποποιημένα προϊόντα..." έλεος, και τι να ψωνίζουμε, χύμα; Παρακάτω "ιδιωτικά κελιά" τα δωμάτια που μένουν, ας πάνε στη ταράτσα. "Αηδιαστικές δουλειές" παρακάτω, φαντάζομαι πως οι ληστείες τραπεζών θα είναι καλύτερες. Φανταστείτε τι εκθέσεις μπορεί να έγραφε ο ανόητος αυτός "συγγραφέας". Έλεος ρε παιδιά, γυρίστε στις ληστείς σας και αφήστε ήσυχη την κοινωνία. Ξέρω ο μπαμπάς ήταν κνίτης και σας έλεγε και καμιά ανοησία όμως εσείς τον ξεπεράσατε. Έλεος, ο καθένας μας μπορεί να σκοτώσει έναν αγουροξυπνημένο άνθρωπο όταν μάλιστα έχει 5 όπλα και ο άλλος είναι άοπλος. Δεν είστε ήρωες, καλομαθημένα παιδιά είστε που σας κόψανε το χοντρό χαρτζιλίκι και το ρίξατε στις ληστείες. Έλεος, κάντε και ένα τεστ iq και αν δεν βγείτε "τούβλα" τότε συνεχίστε. Με το κείμενο αυτό που γράψατε σας σιχάθηκα τελείως, είστε για κλάματα. Υ.Γ Κάντε μας μια λίστα με μη αηδιαστικές δουλειές για να πάμε να δουλέψουμε. Μα τι λέω κι εγώ!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
28/07/2010 23:55
ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ της ΣΕΚΤΑΣ με τις πραξεις σου εισαι συνενοχος στο διαχρονικο εγκλημα . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με τον μεροκαματιαρη μπατσο ,ουτε με τον υποδουλο δημοσιογραφισκο . ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ.
vaggelis
28/07/2010 23:51
Μήνυμα προς όλους εμάς. Γιατί το παίρνουμε τόσο προσωπικά το θέμα? Σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ακούγεται όλη η ιστορία. Μαφία οι μεν, μαφία και οι δε. Εμείς στο μόνο που θα πρέπει να ‘‘φανατιζόμαστε‘ είναι η ενεργή συμμετοχή μας στη Δημοκρατία. Την Αληθινή Δημοκρατία...
ΑΚ
28/07/2010 23:49
Καλά, αφού δεν συμφωνούν με τα "φερέφωνα του καπιταλισμού", γιατί στέλνουν την προκήρυξη στα "Νέα"; Μήπως επειδή επιζητούν (και εκείνοι) τη δημοσιότητα; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...
Παντελής Παπαδάκης
28/07/2010 23:04
Ζήτω η τρομοκρατία!!!
Καραπανομανωλοκοπουλος
28/07/2010 22:17
Επαναστατες.... δε νομιζω, μαλλον πληρωμενοι δολοφονοι ειναι και η προκυρηξη της πλακας ειναι για να θολωσουν τα νερα. Καποιος ή κάποιοι τους παιζουν σαν μαργιονέτες. Ισως και οι φυλακισμένοι της 17Ν, ισως και του υποκόσμου που να θέλαν να σωπασουν τον Σωκρατη. Ισως και κάποιος "μεγάλος" να ειναι στη μέση.
platon
28/07/2010 22:15
Αυτό το κείμενο το έχει γράψει άνθρωπος ο οποίος δεν είναι και πολύ καλά. Κρίμα να έχουν χάσει τη ζωή τους άνθρωποι εξαιτίας αυτής της γελοιότητας.
antilogos
28/07/2010 21:54
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Φον Τρόμπα (τον Γερμανό αναρχικό) που έγραψε:
"Κάτι όμως με προβληματίζει! Με τη μαγκιά και βάλε, που θα έχουν αποκτήσει εντωμεταξύ, έτσι και τους στραβώσει κάτι, κάποιος, δε θα το ΄χουν και πολύ να τον μπουμπουνήξουν επί δικαίων και αδίκων για ψύλλου πήδημα! " εννοεί όταν θα έχουν φτιάξει την ιδανική κοινοπολιτεία τους, όπου οι πεταλούδες θα πετούν, τα αρνάκια θα βελάζουν, το χορτάρι θα είναι πράσινο, νεράιδες θα πετάνε πάνω από τους αγρούς, και ειρηνικοί άνθρωποι με καλάθια θα μαζεύουν μήλα από μηλιές.
Βασίλης
28/07/2010 21:45
Συνονόματε,
Σε μια τέτοια κοινωνία το δίκιο θα είχε ο έχων το καλύτερο σημάδι... μην βλέπεις το δόλωμα και χάνεις τη φάκα. Η δράση είναι γλυκειά στα νιάτα αλλά τα λάθη δεν φέρνουν κανένα πίσω και αυτός που κλέβει δεν του αξίζει ο θάνατος όσο και αν σε πνίγει η οργή αλλιώς γίνεσαι Ιρανός μουλάς ή Ταλιμπάν...

''μη μου τους κύκλους τάρεττε''
ΠΗΛΕΑΣ
28/07/2010 21:17

Λίγα, πολύ λίγα αυτά τα .....παλικάρια

Θα ξεφουσκώσουν γρήγορα, αφού πρώτα σκοτώσουν κάποια .....μαριδάκια,
Ανώνυμος
28/07/2010 21:12
Είναι προφανές ότι το περιεχόμενο της προκήρυξης βρίσκει αντίθετο το 99% των Ελλήνων. Ίσως γιατί το 99% των ελλήνων κάνει ένα η περισσότερα απο τα παρακάτω : φοροδιαφεύγει, οδηγεί ημιφορτηγά 4χ4, φοράει μπλουζάκια lacoste, προσπαθεί να πουλήσει μούρη σε όποιον γνωρίζει, αποχαυνώνεται μπροστά σε μια τηλεόραση, βολεύτηκε στο Δημόσιο, βγάζει βόλτα τον μπούμπη και περιμένει να χέσει στην μέση του πεζοδρομίου, καπνίζει στα μούτρα των συμπολιτών του. Είμαστε ένα έθνος γελοίων και σε ένα τέτοιο έθνος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΧΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ!!!! Αντε μάγκες, πάτε τώρα να περιμένετε στην ουρά να γεμίσετε βενζίνη το 4χ4 των 3000 κυβικών.
memas
28/07/2010 21:08
Οι πραγματικοί υπεύθυνοι της ζωής που ζούμε είναι οι πολιτικοί! Και δεν έχουμε πλέον επιλογή ψήφου γιατί σχεδόν όλοι τους έχουν τις ίδιες πρακτικές και έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες τους για δεκαετίες. ΦΟΒΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ...
γαυρος
28/07/2010 21:07

δεν είναι καθόλου σοβαροί

κάποιο λάκο έχει η φάβα, απο τη στιγμή που δεν αναφέρθηκαν στο όνοιμα κάποιου πολιτικού.

και είναι τόσοι πολλοί που τους αξίζουν τα χειρότερα
OMHROS.T
28/07/2010 21:03
Κάπου στμφωνώ, και κάπου διαφωνώ.

Ειδικώτερα αυτή τους η συμπαθεια γιά τους ποινικούς όλων των κατηγοριών
μου αφήνει υποψία συνεργασίας.

Υπάρχουν και άλλα κενά, και .....ρηχότητες θα έλεγα.

Σεν έχουν το επίπεδο της 17Ν

Μακάρι νάξερα
28/07/2010 21:01
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Εκτελούμε ένα συμβόλαιο θανάτου και αφού εξηγήσουμε πόσο κάθαρμα ήταν το θύμα και πόσο το άξιζε, ξεφτιλίζουμε κάθε έννοια επαναστατικής ιδεολογίας με σκόπιμα γραμμένες ασυναρτησίες παρμένες απο τον αριστερισμό τον αναρχισμό τον Γκυ ντε Μπορ τον Καστοριάδη και άλλους , βάζουμε και λίγο παραλήρημα μεγαλείου έτσι ώστε να μην μείνει καμμιά αμφιβολία ότι και ο Σ.Γκιόλιας άξιζε να πεθάνει, αλλά και οι εκτελεστές είναι ένα μάτσο φαντασμένων ηλιθίων που όλοι θα αποκυρήξουμε με βδελυγμία. Μια προκήρυξη που απευθύνεται όχι μόνο στον κοινό νού αλλά στοχεύει και λίγο παραπάνω ώστε τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από την αναγνωσή της να είναι γενικά ομόφωνα. Είναι η μόνη λογική εξήγηση που προκύπτει από αυτά που διάβασα πριν λίγο. Τώρα ποιός και γιατί, ιδέα δεν έχω, αλλά και ούτε θα μάθουμε ποτέ πιστεύω.
Διακοπαρω και γουσταρω
28/07/2010 20:44
Ο,τι και να ναι η σεχτα (παρακρατος η κανονικη τρομοκρατικη οργανωση) αυτη η προκυρηξη τα χωνει ωραια. Εσεις οι υπολοιποι περιοριστειτε στο ψηφουλακι (που ελεγχεται μεσω της προπαγανδας των ΜΜΕ) σας και αφηστε τους αλλους να σας κλεβουν και να οριζουν το μελλον σας.
Δημήτρης Βαρελόβιος
28/07/2010 20:42
Δε συμφωνώ για κανένα λόγο με την αφαίρεση μιας ζωής.Κανείς δεν έχει αυτό το δικαίωμα.Όμως αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν άγιος.Όποιος χρειάζεται συνοδεία για να πηγαίνει στη δουλειά του κάθε μέρα δεν είναι καθαρός. Επίσης, θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη στάση του καναλιού του Αλφα, το οποίο στο απογευματινό δελτίο ειδησεων όπως πάντα επικεντρώθηκε στις απειλές που έκαναν οι ψευτοεπαναστάτες, στη φωτογραφεία του οπλισμού τους και ουδόλως αναφέρθηκε στα πραγματικά αίτια αυτής της δολοφονίας .
αχιλλεας
28/07/2010 20:42
και βλεπω την επιστολη. και βλεπω τον σχολιασμο της απο τα μμε. και βλεπω και τα σχολια εδω. και καθομαι και σκεφτομαι. ποιος θα μου προσφερει την ελευθερια που θελω? δυστυχως την απαντηση την ξερω ηδη. και θα την κανω πραξη. το δυστυχως το λεω γιατι οι περισσοτεροι ειστε βολεμενοι. προτιματε την ησυχια του καναπε σας η των οπλων σας.....απο την πραγματικη ελευθερια
ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΑΙ ΡΕ.......
ΣΕΟΣ
28/07/2010 20:19
Πρακτοράκια μου μυρίζουν
εβιτα περον
28/07/2010 20:13
Όποιος έχει ζήσει τη φοβερή άδικη και συντριπτική επίθεση του συστήματος, τη ατελείωτη λάσπη των "σοβαρών" δημοσιογράφων, την κατασυκοφάντηση, απαξίωση, τρόμο και πανικό από άνανδρους δήθεν αξιοπρεπείς κυρίους, και είναι ένας αδύναμος απλός πολίτης που βλέπει την οικογένειά του να συντρίβεται από το λεγόμενο "σύστημα" μπορεί -δυστυχώς- να αντιληφθεί την οργή, τον ψυχικό ξεσηκωμό, την αντίσταση με κάθε μέσο ενάντια σε μια πρωτόγνωρη βία που αίφνης συνειδητοποιεί ότι βιώνει καθημερινά. Ανθρώπινες ψυχές σκοτώνονται και βιάζονται κάθε μέρα και όμως το έχουμε αποδεχθεί, με την απάθειά μας το έχουμε νομιμοποιήσει. Οποιοσδήποτε άνθρωπος που τον έχουν οδηγήσει σε υπέρβαση των ορίων του, που έχει χάσει πλέον την δυνατότητα διάκρισης του ορθού και του εσφαλμένου μπορεί να οδηγηθεί σε λογικές της σέχτα. Δεν ξέρω αν είναι το παρακράτος, το κράτος ή ο διάολος ο ίδιος, κάτι όμως πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι νουνεχείς για να σταματήσουμε το σύστημα και να υπερασπιζόμαστε τον διπλανό μας με σθένος και αλληλεγγύη, χωρίς βία... υπάρχει άραγε που ενδιαφέρεται για τον διπλανό του και όχι απλώς για το τομάρι του
Κωνσταντινος Κόκκινος
28/07/2010 19:48
Προς τον διαφωνούντα: Αγαπητέ κύριε, δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε μαζί μου. Σας θυμίζω ότι τη δήλωσή μου: "Οι τρομοκράτες σκοτώνουν για να τραβήξουν τα φώτα δημοσιότητας προς τα γραπτά παραληρήματά τους, τα οποία, εσείς, μια σοβαρή εφημερίδα, τους κάνετε το χατίρι, να τα δημοσιεύετε. Όμως προβάλλοντας τις αιματοβαμμένες προκηρύξεις, θέλοντας και μη, γίνεστε ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών, και το χειρότερο, ενθαρρύνετε τους τρομοκράτες να συνεχίσουν τις σφαγές τους. Αναθερωτήστε, σας παρακαλούμε. Ποτέ δεν είναι αργά!" Αφού διαβάσατε το εν λόγω σχόλιό μου, με παραπέμψατε στο... τρωκτικό και στις αναρτήσεις του!!! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον αντίλογό σας. Σημειώστε, δε, ότι ουδέποτε ασχολήθηκα με τις κουταμάρες του τρωκτικού και του όποιου περιρρέοντος αυριανισμού. Επειδή ακριβώς πιστεύω ότι ΤΑ ΝΕΑ δεν είναι κιντρινοφυλλάδα, γι΄ αυτό απευθύνω έκκληση να μην ξαναδημοσιεύσουν αιματοβαμμένες προκηρύξεις δολοφόνων. Ας πάνε οι δολοφόνοι να δημοσιεύσουν τα δολοφονικά τους παραληρήματα σε κιτρινοφυλλάδες των ομοϊδεατών τους. Εντίμως Κ. Κόκκινος
Γιώργος Μακρής
28/07/2010 19:26
αν υπήρχε η ποινή του θανάτου πόσοι απο αυτούς θα υπήρχαν;
τσάμπα μάγγες.
fil
28/07/2010 19:12
Όλα τα σχόλια αναφέρονται για επαναστάτες.Αυτοαποκαλούνται επαναστάτες.Πιθανότατατα δεν μιλάνε για τους ίδιους.Ένα μπουλούκι άθλιοι και κακομοίρηδες είναι. Αν πραγματικά είχαν εθνική συνείδηση θα αυτοκτονούσαν ομαδικός.Ούτε ο Χιτλερ δεν σκότωνε με αυτόν τον τρόπο.Κακομαθημένα κολόπαιδα που τους έκοψε το χαρτζιλικι ο μπαμπάς τους είναι. Είναι για λύπηση
gav
28/07/2010 19:04
Καλο το παραμυθακι της θειας Λενας αλλα μονο μεχρι εκει. Απο δω και περα επαναστατες της ροχαλας ριχνετε και καμμια ματια στο κολο σας γιατι τα λαθη αργα η γρηγορα πληρωνονται πανακριβα και το χαμογελο του μακαριτη θα σας πηγαινει γαντι.
Έψιλον
28/07/2010 19:02
Μπορεί να μη συμφωνώ με τον τρόπο, αλλά η ουσία είναι μία: “Ζούμε τον απόλυτο φασισμό, όπου το σύστημα μας τον λανσάρει με γυαλιστερό περιτύλιγμα και έναν κόκκινο -αυτό του πάθους- φιόγκο, στο όνομα της δημοκρατίας”. (Εδώ γελάμε!)
“Συμμορφωμένοι” με την “αλήθεια” της δεσπόζουσας τάσης αυτού του τόπου ενωθείτε, αλλά φροντίστε όταν ο διπλανός σας στρίψει το κεφάλι να μην τον απαξιώσετε γιατί τότε θα φτύνετε στον καθρέφτη το είδωλό σας .
Αν το βασικό αξίωμα κάποιου είναι η κοινωνική συναίνεση (και η ενδο-ομαδική ομοιομορφία) ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και επιλέξει να ταυτιστεί με την “αλήθεια” της πλειοψηφίας, τότε μοιραία πιστεύει πως κάθε παρέκκλιση από αυτήν, αποτελεί κίνδυνο διάλυσης της ισορροπίας. Ο συνηθισμένος τρόπος να τερματιστεί αυτή η σύγκρουση είναι να υποταχθεί η μειονότητα στην πλειοψηφία, να “συμμορφωθεί”. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι η περιθωριοποίηση.
Η περιθωριοποίηση γίνεται αντιληπτή ως η διαδικασία εκτοπισμού ενός ατόμου ή
μιας ομάδας στο περιθώριο της πλειονότητας ή της δεσπόζουσας τάσης. Όντας εκτός
του κέντρου εστίασης, το άτομο ή ομάδα που περιθωριοποιείται φαντάζουν ασήμαντα
και είναι μικρής ή άνευ σημασίας (Thomas & Woods, 2003).
Έχουμε έτσι ήσυχο το κεφάλι μας και εύκολα διαιωνίζουμε το παραμύθι: “του Καλού, του Κακού και του Άσχημου”.
Το ερώτημα που τίθεται είναι , μάλλον, γενικότερο: Είναι άδειο το κάθισμα στη διπλανή μας θέση; Ή έχουμε βάλει την τσάντα μας και λέμε: “είναι πιασμένη, περιμένω άλλον!”
Το αν και κατά πόσο είμαστε διαθέσιμοι να συνυπάρξουμε ή νιώθουμε ότι απειλούμαστε είναι ζητήματα που τα διαπραγματεύεται κανείς πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό του.
-Τι πιστεύω;
-Στους νόμους της Φυσικής:
“Στη θεωρία της σχετικότητας”, όπου: η συντεταγμένη θέση κάθε σώματος στο χώρο είναι σχετική. Όχι επειδή το σώμα δεν βρίσκεται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, αλλά επειδή η παρατήρησή του συναρτάται από τη θέση και την κατεύθυνση του παρατηρητή.
Αλλά και στην “ελευθερία επιλογής” και στις “μικρές καθημερινές μάχες” να αλλάξουμε τον μικρόκοσμό που μας περιβάλλει.
Το “ανάθεμα” από όπου κι αν προέρχεται μου είναι το ίδιο αποκρουστικό...
Mario Savio
28/07/2010 18:41
Προσωπικα η Σεχτα μου φαινεται για ad hoc οργανωση του αθανατου ελληνικου παρακρατους. Οι επιθεσεις τους, οι προκηρυξεις τους και ο χρονος εμφανισης τους βρωμανε προβοκατσια... Σας μυριζει και εσας? Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω αποψεις.
trabakoulas
28/07/2010 18:30
γράφετε ότι δεν πιστεύετε στο θεό...μετατρέπετε τον εαυτό σας σε απόλυτο τιμωρό χωρίς να δίνετε δικαίωμα απολογίας.....γράφετε ότι θέλετε ένα κόσμο χωρίς κεντρικές εξουσίες αλλά είστε εσείς που παίρνετε την απόφαση από μόνοι σας να σκοτώσετε κάποιον χωρίς τη δική μας συγκατάθεση......μπορεί κάποια μικρή μειονότητα ελλήνων να εγκρίνει αυτό που κάνετε...όμως δε θα κερδίσετε ποτέ ΕΜΑΣ....ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΝΝΕΣ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΠΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΑΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΜΘ
28/07/2010 18:28
Επαναστάτες του κ___
Ψυχίατρο χρειάζεστε παλικάρια, και μάλιστα γρήγορα

Ποτέ δεν έχω διαβάσει τόσες αρλούμπες μαζεμένες σε ένα κείμενο.
Κρίμα στα αδικοχαμένα θύματα αυτής της γελοιότητας
sokratis
28/07/2010 18:28
Επίδειξη ασυναρτησίας και φλυαρίας. Κατά τα’ άλλα φοβερή μαγκιά και μεγάλη επανάσταση να χτυπήσεις έναν απλό αστυνομικό στη βάρδια του ή έναν blogger την ώρα που κατεβαίνει από την πολυκατοικία του.
Ble
28/07/2010 18:27
Ποιος τους πιστεύει???? Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ! Αερολογίες και ανοησίες! Εντολοδόχοι είναι! ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ! Ολα τα άλλα παραμυθάκια για μωρά! Κανέναν πολιτικό δεν βλέπω στην λίστα-σκιάχτρο!!!
Χρήστος Μαυρίδης
28/07/2010 18:26
Προς τη Σέχτα Επαναστατών: Τα σχόλιά σας περί της κατάντιας της κοινωνίας με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Το όραμά σας για έναν νέο κόσμο; Πολύ όμορφο. Η λύση που προσφέρετε; Αισχρή... Δεν μπορείς να φέρεις ειρήνη σκοτώνοντας... Ποια είναι η λύση; (Προτού βιαστείτε να την απορρίψετε, αν είστε ειλικρινείς, εξετάστε τις αποδείξεις που τη συνοδεύουν.) Η παρέμβαση του Θεού. Ορίστε τι λέει το Ευαγγέλιο: ...Να μην παίρνετε εκδίκηση για τον εαυτό σας, αγαπητοί, αλλά να αφήνετε τόπο για την οργή του Θεού? διότι είναι γραμμένο: Η εκδίκηση είναι δική μου? εγώ θα ανταποδώσω, λέει ο Κύριος...(Ρωμαίους 12:19) και... ...είναι δίκαιο από μέρους του Θεού να ανταποδώσει θλίψη σε εκείνους που σας θλίβουν, αλλά σε εσάς, που υποφέρετε θλίψη, ανακούφιση μαζί μας στην αποκάλυψη του Κυρίου Ιησού από τον ουρανό με τους δυνατούς αγγέλους του μέσα σε φλόγες φωτιάς, καθώς αυτός φέρνει εκδίκηση πάνω σε εκείνους οι οποίοι δεν γνωρίζουν τον Θεό και σε εκείνους οι οποίοι δεν υπακούν στα καλά νέα σχετικά με τον Κύριό μας Ιησού. Αυτοί θα υποστούν τη δικαστική τιμωρία της αιώνιας καταστροφής αποκλεισμένοι από το πρόσωπο του Κυρίου και από τη δόξα της ισχύος του. (2. Θεσ. 1:6-9.)
LogiaTouAera
28/07/2010 18:20
Κάποιες λεπτομέρειες και απορίες. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το κείμενο γράφτηκε από 3 τουλάχιστον ανθρώπους. Τον ιδεολόγο, τον κομάντο, και τον ρομαντικό. Ίσως έβαλε λίγο το χεράκι του εκεί στο 2ο υστερόγραφο και ο καταπιεσμένος, ο τέταρτος της παρέας, το τσουτσέκι, που πήγε φυλακή και του κόψανε την άδεια και ήθελε να τα "χώσει" κι αυτός λίγο. Ίσως είναι και αυτός που πατάει πολλές φορές τη σκανδάλη. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερα γραμμένη από την προηγούμενη που ήταν ένα μάτσο αερολογίες. Και μερικές απορίες. Τον υπολογιστή που γράφουν αυτά τα κείμενα που τον βρήκανε; Πως έμαθαν να τον χειρίζονται; Στις αυτοοργανωμένες ομάδες που ονειρεύονται ή σε κάποιο σχολείο - σχολή που μπορεί να πλήρωσε ο μπαμπάς τους; Αφού είναι ενάντια στο σύστημα γιατί αγοράζουν τα όπλα με λεφτά που ληστεύουν από τράπεζες ή τους χορηγούν αυτοί που τους κατευθύνουν και δεν φτιάχνουν τόξα, σφεντόνες και διάφορα άλλα αυτοσχέδια όπλα; Σ αυτές της κοινωνίες που ονειρεύονται, πως θα ικανοποιήσουν τη βασική ανάγκη της σίτισης από τη στιγμή που ο μπαμπάς τους δεν θα υπάρχει να τους δίνει φράγκα; Πραγματικά αν λυθεί αυτό το... μικρό προβληματάκι τότε να αυτoοργανωθούμε όλοι βρε παιδιά. Περαστικά σας παλληκαράδες. Αργά η γρήγορα θα μπείτε ξανά πίσω στη φυλακή ή στο ψυχιατρείο.
elena
28/07/2010 18:08
Κυριε υπουργε δημοσιας ταξεως
πιασε τους το γρηγοροτερο
για ρωτα αυτα τα καθαρματα της 17Ν που ειναι στις φυλακες να δουμε τι μπορεις να μαθεις για τα τωρινα γουρουνια της σεχτα
ο λαος απαιτει να συληφθουν αμεσα πριν το επομενο χτηπημα που απο οτι καταλαβαινω απο την προκηρυξη μπορει να ειναι χειροτερο
λοιπον μην αφησεις τα χειροτερα να μας ερθουν ειναι σιγουρο οτι καποιες πληροφοριες θα εχεις μεχρι τωρα
βαλε λοιπον την αντιτρομοκρατικη να δουλευει νυχθημερον
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΕΡΤΗΣ
28/07/2010 18:06
Ενα θα πω και απλο...Αφου ειναι τοσο αποφασιστικη, οργανωμενη και διαβασμενη αυτη η κομπανια κομπλεξικων με δυστυχισμενα παιδικα χρονια ανθρωπων γιατι δεν δολοφονουν αυτους που ευθυνονται για το χαλι μας κατευθειαν.Αφου το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι πυροβολα το κεφαλι, οχι ενα λεπι.
ψευδοεπαναστατης μαφιοζος
28/07/2010 18:04
Ρε παιδιά, μήπως είναι ΝεοΝαζί; Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω, να τους ψυχολογήσω... Μάλλον είναι ΝεοΝαζί φασίστες αναρχικοί κάτω των 30 ετών που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και κλέβουν ή τα παίρνουν από τους γονείς τους... Η απλά δεν ξεδίνουν πτέ και τους έχει βαρέσει η................... στο κεφάλι!!!!!! Τι να πω πια! Δεν ξέρω - έχω αγανακτίσει με την κατάντια αυτής της ηλιθιότητας που με περιβαλλει!!!!!
Dimitris
28/07/2010 17:59
Απο οτι φαίνεται οι τύποι είναι απλά συμμορία. Επίσης μάλλον εχουνε φυλακιστεί στο παρελθόν. Θα τους βρούν γρήγορα. Μου εκανε εντυπωση εκεί που λέει οτι δεν χτυπάμε τον ανθρωπο αλλά αυτό που εκφράζει. Οχι και δεν χτυπάτε τον ανθρωπο ρε παιδιά. Στον ταφο τον στείλατε. Τέλος πάντων γενικά διαφοροι νομίζουν οτι στην Ελλάδα είναι μια καλή ευκαιρία για να κανουνε καμποηλίκια. Μου φαίνεται ηρθε η ωρα να κλοτσήσουμε μερικούς ...λους..
mary
28/07/2010 17:53
Αλήτες, στιγνοί δολοφόνοι, αποτυχημένοι, δειλοί και άνανδροι... Όλη η κοινωνία είναι εναντίων σας, σας καταδικάζει και σας περιφρονεί... Μακάρι να σας συλλάβουν το συντομότερο δυνατό και να λιώσετε στη φυλακή... Ανθρωπάκια που το παίζετε θεοί....
Τ Τ
28/07/2010 17:51
Ονειρεύομαι την ώρα που οι συγκεκριμένοι κατάδικοι για τους οποίους ενδιαφέρεστε (ναι, ναι, το καταλάβαμε ότι δεν ενδιαφέρεστε για όλους τους) δε θα έχουν δικαίωμα για ΚΑΜΙΑ άδεια ΠΟΤΕ και δε θα βλέπουν το φως του ήλιου ΠΟΤΕ γιατί θα είναι κλεισμένοι στην απομόνωση και δε θα έχουν δικαίωμα για αποφυλάκιση ΠΟΤΕ.
Ονειρεύομαι την ώρα δηλαδή που θα πάρουν οι καταπιεσμένοι ΜΑΖΙΩΤΗΔΕΣ αυτό που τους αξίζει. Να κάνουν απεργία πείνας όλοι μαζί, μπας και γλιτώσουμε τα κερατιάτικα που τους πληρώνουμε για να φάνε τα αποβράσματα. Και αν πεθάνουν, στα αρχ...ια μας.

Ουστ μαστουρωμένα ζαβά που νομίζετε ότι έχετε και άποψη.
ελλάδα
28/07/2010 17:50
Φασίστες της ΣΕΧΤΑΣ!!!!!!! Δε θα κάνετε την Ελλάδα Ιράκ! Δε θα περάσει! Έλληνες ξυπνήστε!!!!!!!!!!!!!!!!!
tasos saris
28/07/2010 17:47
Kαι η ιστορία κύκλους κάνει..Το παρακράτος ζεί...δυστυχώς τα ''θύματα'' είναι μόνο αναλώσιμη ύλη.
Κύριοι κάπου εκεί σε κεντρικά γραφεία..Είστε γελασμένοι
αν πιστεύετε οτι τρώει κουτόχρτο ο Έλληνας...
Νέος στο Ελληνιστάν της ΣΕΧΤΑΣ και του ΔΝΤ
28/07/2010 17:45
Το διαβαζω συνέχεια αυτό και θεωρώ πως είναι σημαντικό λάθος πάνω στο οποίο δυστυχώς βασίζονται όλοι αυτοί οι ψευδο-"επαναστάτες": Σύστημα που λέτε και ξαναλέτε δεν είναι αυτοί που έχουν κάποια θέση μετά από χρόνια υπηρεσίας κάπου. Σύστημα είναι το όλο. Από τον κατώτερο έως τον υψηλότερο. Χτυπάτε το σύστημα; Χτυπάτε όλους; Σπέρνετε τον τρόμο; Είναι αυτό επανάσταση; Η επανάσταση μπορεί να γίνει αλλιώς! Όχι με όπλα. Εσείς ασκείτε πόλεμο κανονικό, βία, τρόμος; Μη χειροτερεύετε την κατάσταση με τρομολαγνεία! Μην καταστρέφετε ακόμη πιο πολύ τη χώρα μου, την Ελλάδα μου!Μη καλλιεργείτε τον τρόμο παντού! Λέτε στοχεύετε σε ορισμένους. Οι ορισμένοι όμως έχουν οικογένειες που τους βιάζετε την ψυχή! Πώς να προχωρήσουμε πια εδώ; Πώς να συνεχίσουμε έτσι;! Αλλάξτε τακτική αλλιώς βγάλτε σας παρακαλώ τον Τσε Γκεβάρα από εκεί.Μολύνετε την ιστορία. Αυτός δεν ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ! Εσείς μου θυμίζετε τη μαφία στην Ιταλία... Σταματήστε πια γτ θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Οι Τούρκοι θα χαίρονται πάνω από την Ακρόπολη...
χ,φ
28/07/2010 17:44
Απόλυτη π-α-ρ-ά-ν-ο-ι-α απο ψευτο-επαναστάτες κοπρόσκυλα χαμηλού έως και μέτριου IQ που πάσχουν απο ανία, έχουν βρεί όμως επικύνδυνα όπλα και κρύβονται καλά. Ας ελπίσουμε να κανουν το λάθος μία ώρα αρχύτερα.
Παναγιώτης Ξενοφών
28/07/2010 17:43
Παρακαλώ πολύ τους ψευτοεπαναστάτες να διαβάσουν τί λέει η πρώτη και η όγδοη εντολή!Και αν έχουν τα α.....α ας έρθουν στην Κύπρο να διώξουν τους Τούρκους που κρατάνε το μισό νησί τόσα χρόνια!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.
28/07/2010 17:34
1000 άτομα είναι μια καλή αρχή.10000 άτομα μια καλή συνεχεια.100000 άτομα είναι ξέσπασμα.1000000 ε''ιναι επανάσταση.σίγουρα όμωσ 3-10 άτομα με κουμπούρια,συμπεριφορά σερίφη-τιμωρού και λεξιλόγιο-κουλτούρα ανανήψαντα ποινικού είναι δυσφύμηση για τον όρο επανάσταση.ο λαικόσ ,μαζικόσ ,μετωπικόσ αγώνασ δεν μπορεί να αποκατασταθεί απο μια εν ψυχρώ δολοφονία. η βίαια εκμαίευση τησ ουτοπικήσ κοινωνίασ που ονειρεύστε δεν θα επέλθει δολοφονώντασ τον τελευταίο τροχό τησ αμάξησ.δεν θα αποκτήσετε ποτέ πολιτική η κοινωνική νομιμοποίηση και σίγουρα λαικό έρεισμα.είστε κοινοί ποινικοί.ταλαντέστε σε έναν ωκεανό απο κλισέ και<<επαναστατικέσ φράσεισ>> του σύρμού. οχι <<κύριοι>> δεν είστε οι μελλοντικοί κάρλοσ μαριγκέλα γιατί εδώ δεν έχει γίνει η ελλάδα ακόμη λατινική αμερική.σασ λείπει το αισθητήριο τησ πολιτικήσ συγκυρίασ.πρεσβεύετε τον μηδενισμό και την τυφλή βία του νετσάγεφ.αίμα απλά για να το δείτε να τρέχει.ρίχνεται νερό στον μύλο τησ κρατικήσ καταστολήσ .τα πραγματικά τρωκτικά ουτε που μπορείτε να τα αγγίξετε.ο βουλγαράκησ ,ο δούκασ,ο αλογοσκούφησ ο τσοχαντζόπουλοσ ,ο καραμανλήσ ,ο σημίτησ και η λοιπή συμμορί μεγαλουργεί ελεύθερη γελώντασ με το επαναστατικό θεατράκι σασ.βαράτε το σαμάρι γιατί δεν μπορείτε να βαρέσετε το γαιδούρι.μήπωσ πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σασ
cs
28/07/2010 17:33
Επαναστατης στις ημερες μας δεν ειναι αυτος που παιρνει τα οπλα και δολοφονει. Εφοσον οι κυριοι αυτοι νοιωθουν πληρη απαξιωση για το συστημα (και οχι αδικα) ,θα μπορουσαν να πανε καπου στην επαρχια,να ζουν κοντα στη φυση,με πιο ανθρωπινους ρυθμους,και να απεμπλακουν απο το αρρωστημενο συστημα των πολεων. Δεν ειναι επαναστατης,ουτε μεγαλουργει στις ημερες μας καποιος που δολοφονει.Επαναστατης ειναι αυτος που διοχετευει την ενεργεια τους σε δημιουργικα καναλια,βοηθωντας τους συνανθρωπους που υποφερουν.Υπαρχουν ενα σωρο παιδακια ορφανα,αρρωστα,στον πλανητη μας που κυριολεκτικα υποφερουν και χρειαζονται τη βοηθεια μας.Ταλαιπωρουνται απο τη βια,την πεινα και τους πολεμους...!!!Οποιος στις ημερες μας εχει σιχαθει το συστημα,και θελει να προσφερει,μπορει να προσφερει στον συνανθρωπο του.....με αγαθοεργιες ή με το να ταχθει σε ομαδες ανθρωπιστικες... Με το να σκοτωνει,και να δηλωνει τρομοκρατης καποιος,δεν προσφερει απολυτως τιποτε.!....Ουτε πολεμα με αυτον τον τροπο τη διαφθορα,που υπαρχει σε τομεις οπως οι εκδοσεις και η δημοσιογραφια....Αντιθετως,τροφη δινει σε εκδοτες,δημοσιογραφους και καναλια,για να πουλανε ειδηση και θεαμα....!Η διαφθορα δεν θα παψει με τη βια....!!!!....Η διαφθορα θα παψει,οταν αλλαξει η νοοτροπια του κοσμου,μεσα απο την παιδεια,και τη διαρκη ενημερωση.!
θοδωρής ανώνυμος
28/07/2010 17:31
αρχιτεμπέληδες αναρχικοί της σέχτας την επανάσταση την κάνει η ζωντανή κοινωνία και εσείς είστε ψοφίμια. έχετε δει από τι οικογένειες προέρχεστε? κάψτε πρώτα το τζιπ του μπαμπά, κλέψτε το μαύρο χρήμα που διακινεί ( και σας έδινε για χαρτζιλίκι για να πιειτε τη μπύρα σας ή να καπνίσετε το τσιγαριλίκι σας) και μετά τραβάτε σε κανένα αγρό να κατασκηνώσετε και να ζήσετε κι εσείς καλά κι εμείς όπως γουστάρουμε. όλοι ξέρουν ότι κάθε τρομοκρατική οργάνωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες και υπάρχει όταν βολεύει το σύστημα να υπάρχει. Υπάρχετε ως μέρος του συστήματος και έχετε διασυνδέσεις με τα σκοτεινότερα μέρη αυτού. όπως ακριβώς και η 17ν . θα καταλήξετε άδοξα σαν κι αυτούς- αν δεν φαγωθείτε πρώτα μεταξύ σας, κάτι που το θεωρώ πιθανό γιατί λόγω καταγωγής και μόνο δεν έχετε ηθικό σθένος. δεν είστε λαϊκή οργάνωση. ούτε προέρχεστε από το λαό ούτε "δουλεύετε" για το λαό.
Πετρος
28/07/2010 17:30
δε ξέρω ποιοι είναι οι αληθινοί τρομοκράτες ποια σε αυτή τη κοινωνία αθλίων που ζούμε πρέπει όλοι να δούμε το δάσος και να μη σκαλώνουμε στο δεντρό οι πρώτοι που δικαιούνται ένα ευχάριστο διαμέρισμα στις φυλακές του κορυδαλλού είναι οι εθνοπατέρες (πολίτικοι,δημοσιογράφοι,δικαστικοί κτλ)που φτάσανε στην τρελά μια κοινωνία ολόκληρη πόσοι από αυτούς είναι φυλακή ? η σέχτα επαναστατών απλά είναι άνθρωποι που κάνουν πράγματα που έχει απόδειξή η ιστορία ότι είναι μάταια παρόλα αυτά αυτούς κάπως τους καταλαβαίνω τους υπόλοιπους διανοούμενους σωτήρες δεν τους πιάνω σε καμιά συχνότητα όσο για την αστυνομία τι να πει κανείς είναι έτσι και αλλιώς ο καθρέπτης τις κοινωνίας που ζούμε κάπου είχα διαβάσει ότι αν θέλεις να δεις σε τι επίπεδο βρίσκετε μια κοινωνία κοίτα τις φυλακές της και θα καταλάβεις
Πολύ σημασία σας δώσαμε...
28/07/2010 17:15
Κάποιοι ή όλοι μαζί απο αυτούς κάθονται και διαβάζουν τις απαντήσεις, βλέπουν ειδήσεις, διαβάζουν εφημερίδες, σερφάρουν σε Ελλάδα και εξωτερικό να δούνε τί γράφουν για την "νέα τρομοκρατική ομάδα" την "περιβόητη" Σέχτα Επαναστατών. Καί τί έγινε ρε βλάκες που κάνατε κάτι? Τί έγινε που σκοτώσατε δυο τρείς? Τί έγινε αν με φάτε και εμένα? Καί?Και μετά τί? Το ξέρετε οτι είσαστε σαν τα ποντίκια και προσέχετε και πότε θα πάτε τουαλέτα?. Είσαστε τρωκτικά που φυτοζωούν. Άμα έχετε αυτά που έχουν οι άντρες βγείτε αδερφούλες και πείτε μας ποιοί είσαστε να δείτε τι καλά έχετε να περάσετε απο τον απλό κόσμο και όχι απο αυτούς που "καταγγέλετε". Πιστέψτε με άν μας δίνατε τις ταυτότητες σας δέν θα πέρναγαν πολλές ώρες που θα το παίζατε μάγκες... Το ξέρετε πολύ καλά και φοβόσαστε... Έτσι, κρυφτείτε! Απο την αφάνεια ήρθατε και στην αφάνεια θα μείνετε. Λολ τι βλάκες και κομπλεξικοί που είσαστε (σας κοροϊδεύω βλάκες αν το καταλάβατε... ψάξτε να με βρείτε.) Η μάλλον δώστε μας τα ονοματάκια σας να σας έρθει απο εκεί που δέν το περιμένετε...Να νιώσετε όπως ένιωσε η κοπέλα και ούρλιαζε απο πόνο.) Α, ρε βλάκες...
johnyy
28/07/2010 17:06
Ασχετο, αλλά από που προκυπτει ότι οι φυλακισμένοι είναι οι καλοί αυτού του κόσμου και οι ταλαιπωρημενοι και οι υπόλοιποι είναι οι κακοί όντας πιονια του συστηματος?σε μια ιδεατη κοινωνία της σεχτας ολοι οι βαρυποινιτες μεγαλο-εμποροι ναρκωτικών και βιαστες ανηλικων θα ηταν ισοι μεταξυ ισων σε μια αναρχη κοινωνια...το παιδακι κατα τ αλλα απο την επαρχια που εγινε ΔΙ.ΑΣ. αξιζει σκοτωμα..επισης σκοτωμα αξιζει και ο κυρ-Μητσος απο τον τριτο οροφο που πεταει τα σκουπιδια απο το μπαλκονι...(ξεχασα κανεναν;).... Σοβαρα παντως εαν αυτα τα μελη της σεχτας καποτε συλληφθουν θα αξιζαν τη ποινη του θανατου μονο και μονο επειδη εχουν αυτην την ιδέα για το θανατο.
vasilis
28/07/2010 17:01
Ειμαι 22 Χρονων και εχω την εξης απορεια . Γιατι να χτυπησεις τα χερια απο την στιγμη που το κεφαλι και η καρδια ειναι τα αδυνατα σημεια του σωματος. Δεν ειναι λαθος οι αποψεις τους. Αντιθετως σε πολλα εχουνε δικιο. Αλλα μηπως θα επρεπε αντι να παρακολουθητε το fight club να δειτε την ταινια V for Vendetta? Γιατι πολυ απλα ο πανσοφος ελληνικος λαος λεει οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρομαει. Ο χαρακτιρισμος επαναστατης δεν μου λεει κατι εμενα γιατι η ιστορια μου εχει διδαξει οτι αυτοι που σπανε το κατεστημενο και ριχνουν τους δυνατους συνηθως γινονται χειροτεροι απο αυτους που ριξανε γιατι τους συνεπαιρνει ο εγωισμος και η αλλαζονεια. Ολοι φταιμε που φτασαμε στο σημειο που φτασαμε σημερα επειδη το θρεψαμε εμεις οι ιδιοι το καρκινωμα αυτο, της σημερινης μας κοινωνιας. Αλλα αν θα πρεπει κατι να αλλαξει, ειναι αυτοι που μας διοικουνε και αυτο γιατι εχουν ελλειπη παιδια.... Τωρα τον τροπο τον ξερετε... Απλα τον εφαρμοσατε σε ενα χαμηλοβαθμο στελεχος της εξουσιας και οχι εκει που επρεπε...
Μετανοών
28/07/2010 16:56
Παιδιά που γράφετε σχόλια εδώ χαλαρώστε...Παρτε ως δεδομένο ότι όσα αναφέρουν οι συντάχτες της προκηρυξης είναι προφάσεις εν αμαρτία, επικάλυψη και χαζές δικαιολογήσεις μην προσπαθείτε να δώσετε βαρύτητα στα επιχειρήματα τους αφού αυτά είναι ενα παραμυθάκι για να το διαβάσει ο κόσμος. Υπάλληλοι άλλων είναι. Επισης, θλιβερό μεν, αλλά μέρος του συστήματος αποτελούν και αυτοί και οι εντολείς τους. Δε προκύπτει συμφωνα με όσα λένε για το Γκιολια κάθαρση με το θάνατό του. Ισα ισα που ομολογουν οτι συμφέρει πολλούς που τον καθαρισαν. Δηλαδή διευκόλυναν το συστημα; Επίσης, το γεγονος ότι πνευματικός σου είναι ο Εφραιμ, είσαι δημοσιογράφος και έχεις καλές σχέσεις με την αντιτρομοκρατική αρκεί για να μην έχεις ζωή. Τότε γιατί δε σκότωσαν τονΡουσόπουλο που είχε τα 2 από τα 3 τουλαχιστον και είχε σκανδαλίσει τον ελληνικό λαό; Όσοι προσπαθούν να ερμηνευσουν λογικά τη προκηρυξη ειναι ''αγαθοί''. Ενας ψαγμενος μπορεί να διαβασει τι κρυβεται πίσω απο ολες τις δικαιολογίες τους. Καλη επιτυχία στην αντιτρομοκρατική. Ζήτω η Ελλάδα και κουραγιο στους εντιμους Ελληνες που μοχθουν για προκοπη σ αυτο το τόπο που δοκιμάζεται κρατωντας τις αξιες του ανθρωπισμου και του πολιτισμου ψηλα
Ν.Δ.
28/07/2010 16:54
Τα "παιδιά" μπορούν να μιλήσουν διακριτικά στην γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Υπάρχουν ψυχολόγοι όλες τις ώρες, έτοιμοι να τους ακούσουν...
glen
28/07/2010 16:48
Πρός durruti: Γιατί να επιτεθούν πρός αριστερές ιδεολογίες και αναρχισμο φορώντας την μάσκα αυτη και να μην διαλέξουν κάποια ακροδεξιά ιδεολογία για μάσκα; Μην πέφτεις σε αυτο το τριπάκι. Μάσκες είναι αυτα. Συνοψίζοντας, είτε δρούν για το παρακράτος είτε ειναι στρατιώτες της δημοκρατίας που θα σκότωναν στον πόλεμο με άλλη ονομάζονται απλα... Εγκληματίες θα μπορούσαν να είναι αμαρτωλοί, όπως η Τζούλια, η Ντούβλη, και ο Γκουσκούνης. Στο ίδιο καζάνι θα βράζαν για τους υπολοιπους. Καλές διακοπές
Εφη.
28/07/2010 16:47
Διάβασα όλη τη προκήρυξη και ειλικρινά έχω πολλές απορίες

1. Με ποιο δικαιωμα αποφασίζεται ΕΣΕΙΣ για μένα(μια που ανήκω σε αυτή τη κοινωνία που βρίζετε) ποιος/α θα ζήσει ή όχι?

2. Αφού έχετε τόσα παράπονα απο αυτή τη κοινωνία και αυτό το κράτος ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΤΕ? Ποιός σας ζήτησε να μείνετε εδώ?

3. Και προς την spinoza που εγραψε οτι δεν ήταν τόσο αθωωος ο Γκιόλιας και τη σέχτα. Συγνώμη τι αλλάζει το γεγονός ότι φυλασοτανε?

4. Μιλάτε για δημοκρατία και για απελευθερωση και μετά απειλειτε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ αν τυχόν μιλήσουν στην αστυνομία. Δημοκρατία του κ$#ου. Να τη χαίρεστε. Υπόψιν αν ποτέ υπάρξω μαρτυρας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

5. Λέτε να επιτρέψουν στους φυλακισμένους να έχουν άδειες και να επιτρέπονται οι επισκέψεις. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ??????
ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ. Σε περίπτωση που το "ξεχασατε" είναι στη φυλακή για κάτι που κανανε και όχι για να παίξουν!!!!!!!!!!!Και στη τελική σε ποιους να δώσουν άδεια μωρέ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ? Στους δολοφονους ή στους παιδεραστές? Και γιατί? Για να βγούν και να σκοτώσουν κάποιον άλλον ή τα άλλα τα ανώμαλα κτήνη να βιάσουν κάποια ψυχούλα??????ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΠΝΙΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ. Αμα θέλουν να είναι έξω όλοι αυτοί που είναι μέσα να καθοντουσαν φρόνιμα όσο ήταν έξω. Τελεία και παύλα.

Ειλικρινά λυπάμαι παρα πολύ για εσάς. Εσείς και οι πολιτικοί που έχουμε που είναι οι περισσότεροι βρωμικοι και Λαμόγια όπως είπατε και εσείς καταφέρατε το ακατόρθωτο. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑ ΛΑΟΣ. Ειλικρινά εύχομαι να σας βρούν γρήγορα. Δυστυχώς δεν υπάρχει η θανατική καταδίκη (είμαι υπέρ για πολλές περιπτώσεις) για να δω αν θα σας αρέσε να αποφασίσουν αλλοι αν θα ζήσετε ή θα πεθανετε.

Και κάτι τελευταίο. Η Δημοκρατία ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!!!!!Ειδικά με τη βία. Και τέλος πάντων δε θέλω τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".
Μ. Έλληνας
28/07/2010 16:26
Σιγά ρε παιδιά, τι είναι αυτά που γράφετε, ίσως σε αρκετά να έχετε δίκιο, όχι όμως ότι υπαίτιοι , όλων των ''''στραβών'''', είναι οι άνδρες, τα παιδιά μας, του ΔΙΑΣ, είναι κι αυτοί σαν και μας - τους πολλούς... Οι λίγοι και οι υπαίτιοι τους ξέρετε και τους ξέρουμε τα υπόλοιπα είναι λόγια εκ του περισσού... Τίποτα άλλο
ελευθερος
28/07/2010 16:24
Διάβασα όλα τα σχόλια.Σκέψεις ελεύθερων προβληματισμένων ανθρώπων.Τι προσπαθείτε όμως να μπείτε στα μυαλά δολοφόνων?Ποιός από μας θα σήκωνε χέρι να δώσει έστω και ένα χαστούκι σε συνάνθρωπό του.Κανείς. Εχετε δεί ποίοι το κάνουν με περισή ευκολία και με το παραμικρό σηκώνουν μπουκάλι, μαχαίρι?Το είδα χθες σε λαική αγορά και τρόμαξα. Μετά από μια μικροπαρεξήγηση δύο πάγκων να σηκώνει ο νεαρός το μαχαίρι και να κυνηγάει συναδελφό του γιατί αυτός έχει αρ....α. Μην ανοίγετε διάλογο με τρομοκράτες.Τι και αν οι κοινωνία δεν θα ακολουθήσει τον τρόπο ζωής που αυτοί διατάζουν. Αυτοί ζουν το ταξίδι τους όπως λένε,το μύθο τους.Ο εγκληματίας έχει μία αποστολή .Να σκοτώνει.Είναι εύκολο να τον πείσεις να παραιτηθεί?
glen
28/07/2010 16:13
Σοβαρα τωρα τα πράγματα. Οι τύποι δεν αστειέυονται. Σιγουρα ακολουθούν μια πορεία, προς το άπειρο. Εγκληματίες, με το δίκιο τους. Αηδιασμένοι απο την κατασταση. Αλλα, αν με ρωτάς αν είναι απάντηση να σκοτώνεις για να αλλάξεις τα πράγματα... οχι είναι λάθος.
Δημοσθενης Μπογδης
28/07/2010 16:12
Μια διακυρηξη με αηδιες , η , μια Νταλικα που μπλοκαρει τα δικαιωματα και της ελευθεριες των συμπολιτων μας δεν ειναι Επαναστηασης .
Ειναι πλανη και αυτοεξυπηρετησης αυτοσκοπων .
Κοιλαραδων ,απομιναριων της χουντας και παιδικων φαντασιοσεων ,μαλιστα φουντωτων.
Σαν αυτων των βασιλιαδων της νυχτας .
Φαινεται οτι διαφορετικα θα πλητατε .
δημητρης
28/07/2010 16:09
ένα δέντρο εάν είναι καλό φαίνεται απ τους καρπούς του.
υπάρχουν καλοί καρποί απ το ελληνικό κράτος και σε ποιό τομέα;
στη παιδεία, στη πολεοδομία, στα ασφάλιστρα, στο κοινωνικό κράτος, στη δημόσια διοίκηση ή κάπου αλλού;
ή μήπως στα νοσοκομεία που υπάρχει ακόμη και σήμερα το φακελλάκι;
( ο αδελφός μου εγχειρήστηκε πρόσφατα και έδωσε δώρο στο βοηθό. Δεν ήταν φακκελάκι αλλά δώρο ως ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του τρωκτικού μεγαλογιατρού. ο αδελφός μου, τώρα τρέμει μη τυχόν και το δημοσιοποιήσω )
καταδικάζω τις δολοφονίες της επαναστατικής σεχτα αλλά με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο τα σκεπτικά τους.
με απηγοήτευση είδα στις ειδήσεις βουλευτάς να μιλούν για εξαπάτηση της κοινής γνώμης απ το πασοκ. απ τις οικονομικές συμφωνίες του βατοπεδίου δεν ζημιώθει το δημόσιο υπεστήριξαν.
δηλαδή η εκκλησία μπορεί να πραγματοποιή αγοροπωλησίες διαμορφώνοντας ένα οίκο εμπορίου, παίρνωντας τις ευλογίες ενός κόμματος εξουσίας.
είναι κράτος αυτό το πράμμα; δεν διαθέτει ούτε ιδεολογία ούτε σύστημα ούτε τίποτε. ο κλέψας του κλέψαντος και ο θεός βοηθός.

ένας πολίτης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
28/07/2010 16:06
τι πλάκα που έχεται ολοι εσειες οι ψευδοεπαναστάτες.μάλιστα μας προτίνετε να επαναστατήσουμε και να .....διαβασουμε....μμ.ενδιαφερον...να διαβάσουμε.........ας γελασω....εχετε διαβάσει ποτε ρε ηλιθιοφατσες πλατων-αριστοτέλη-ξενοφώντα-πλούταρχο;διαβαστε ρε μ___να και θα δειτε πως θα φτιαξετε μια ιδανική πολιτεια!!!!!!! .....μηδενιστες του κ___.........οχι..αφου με φοβίσατε θα διαβασω αυτά που θέλετε κι εσεις για να μην έχετε παραπονο...για να δούμε.......ποιος στην ιστορία κυνηγησε ανελεητα τους αστους, βασάνιζε αυτους που φωραγαν γυαλια γιατι δυτικοφερναν,σκοτωνε τους δασκαλους ,τους δυκηγορους , τους μοναχους,τους εμπορους γιατι ήταν το άθλιο συστημα της κοινωνιας......, ποιος ελεγε στους οπαδους του να καίνε τα λεφτα και να γυρησουν στα χωραφια για να καλλιεργησουν ρυζι ....αγροτικό κομμουνισμο-αναρχισμό δεν πρεσβεβαι ο φίλος σας....ο πολ ποτ ......ο φίλος σας απο την καμποτζη...ξερεται αυτός που σκοτωσε 2,000,000ανθρώπουςστο ονομα της επαναστασης......δεν θα γινουμε καμποτζη ποτε οσο και αν το θελησετε...
ΗΛΙΑΣ
28/07/2010 16:03
πολύ μάγκες είναι αυτά τα νούμερα αλλά μόνο με σιδερικά στα χέρια, γιατί αν πείς σ΄αυτό το καλόπαιδο που έγραψε την προκήρυξη, ότι του του βίασαν τη μανα την αδελφή και του σκότωσαν τον πατέρα γιατί έχουν αντίθετη με αυτόν ιδεολογία θα του άρεσε, γιατι δεν λένε στα ίσια ναι κύριοι είμαστε κλέφτες, δολοφονοι,απατεώνες και δεν θέλουμε να δουλέψουμε και έτσι για να περνάμε τις ελέυθερες ώρες μας το παιζουμε "επαναστάτες" του κ___.
Α
28/07/2010 15:56
τρομοκράτες-γουρούνια-δολοφόνοι Μονον ο τρόπος με τον οποίο μιλάνε αυτοί οι υπάνθρωποι για την ανθρώπινη ζωή φτάνει για να καταλαβει κανείς τη παιδεία τους και το επίπέδο τους... Δεν μιλάμε απλώς για έπαρση ή εγωισμό. Ποιοι νομίζουν ότι είναι? Προσπαθούν να δικαιολογήσουν δολοφονιές με αυτά τα επιχειρήματα? και τι νομίζουν ότι θα πετύχουν? είναι δυνατόν να πιστεύουν πως με φόνους θα "αλλάξουν" το κόσμο? Μακάρι αύριο να ξυπνήσει ο άνθρωπος που θάψανε μεσα τους και να παραδωθούν...(ασχέτως αν εγώ θέλω να βάλλουν τα ματωμένα όπλα τους στο κρόταφό τους και να απαλλάξουν τη κοινωνία απο τις άθλιες παρουσίες τους)
billy
28/07/2010 15:55
Σαν πολύ Ταραντίνο μου φαίνεται ότι βλέπετε,μάγκες "επαναστάτες";''Ασε που μάλλον έχετε αποστηθίσει,όπως πολύ σωστά αναφέρει άλλος αναγνώστης,κομμάτι από το fight club.Αν συγκρίνετε προκήρυξη από άλλη τρομοκρατική οργάνωση μ''αυτή της Σέχτας,τα λόγια περισσεύουν και τα γέλια αυξάνονται..
Θέμα χρόνου
28/07/2010 15:53
Το παράδοξο είναι ότι κατηγορούν τον δημοσιογραφικό κόσμο με "στοιχεία" που ο ίδιος αυτός κόσμος είχε δημοσιεύσει ή αφήσει να εννοηθούν. Δεν μας είπαν τίποτα νέο απο το "δίκτυο πληροφοριών" τους. Απλά αναπαρήγαγαν φήμες που ο κάθε Έλληνας-πρόβατο διαβάζει αριστερά δεξιά κρατώντας το εντυπωσιακότερο και ό,τι συμφωνεί με τα πιστεύω τα οποία ήδη έχει. Μόνο και μόνο για να τα ενδυναμώσει ώστε να "νομιμοποιήσει" τις πραξεις του. Και όπως ο κάθε Έλληνας-πρόβατο αναπαράγει χωρίς στοιχεία αλλά μόνο με γκρίνια, υποθέσεις και υπερβολές, αυτοί το πήγαν πιο μακριά και άρχισαν να δικάζουν και να σκοτώνουν. Μήπως έστειλαν τα "αδιάσειστα" στοιχεία τους σε κάποιον εισαγγελέα και αυτός τα κατέστρεψε; Νομίζω ότι απλά ως "συνειδητά άεργοι" (δυο πολύ ευγενικές λέξεις που χρησιμοποίησαν για τους εαυτούς τους αντί να πουν τη γνωστή λέξη για οποιον δεν θέλει να δουλέψει) δημιούργησαν έναν κόσμο στη φαντασία τους στον οποίο είναι "μαχητές" και "επαναστάτες" ώστε να κρύψουν την αδυναμία τους να δημιουργήσουν και να προσφέρουν μέσω της εργασίας τους. Μέσα από αυτό το πρίσμα ο δρόμος που διάλεξαν είναι ο ευκολότερος δυνατός για να κάνει κάποιον γνωστό μέσω δολοφονιών και καταστροφών. Άλλωστε κάθε επιχείρημα φαντάζει πειστικό με ένα όπλο στο χέρι. Όμως επειδή δεν νομίζω να έχουν και την ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά θα οδηγήσουν πουθενά, το κάνουν μόνο και μόνο για να αποκτήσουν κάποια ταυτότητα και να μη νιώθουν αόρατοι και ανίκανοι για οποιαδήποτε δημιουργία. Το κάνουν σίγουρα μόνο και μόνο για να εξιτάρουν τους εαυτούς τους όπως και στις αμερικανιές που φαίνεται τόσο πολύ να αντιπαθούν και τίποτα άλλο. ΥΓ: Μήπως η οθόνη του υπολογιστή που έγραψαν δεν ήταν επίπεδη; Γεμίσαμε "επαναστάτες"...
spinoza
28/07/2010 15:51
Το καλό με το μέλλον είναι ότι όσο πάει και πλησιάζει... χαχαχα
γιωργος παππαδοπουλος
28/07/2010 15:41
τελικά δεν ηταν και τοσο ανεξάτητητος και αθωωος ο γκιολας.
st
28/07/2010 15:37
δυστυχως ή ευτυχως σε καποια εχουν δικιο. ΟΜΩΣ, θα πρεπει να επικεντρωθουμε στους υψηλα ισταμενους που εχουν προκαλεσει ολη αυτη την κατασταση στην οποια ζουμε και δυστυχως δεν βελτιωνεται. και οχι σε εκεινους ( δηλ, ομαδα ΔΙΑΣ ) που καλούνται να κάνουν τη δουλεια τους, προβαλλοντας καποιες φορες νατϊλικι. απλα ακολουθουν εντολες, δεν κανουν κακο σε κανεναν. Η ΛΥΣΗ δεν ειναι να βγαλουμε απο τη μεση εκεινους των οποιων η γνωμη αντιτιθεται στη δικη μας - ΕΛΕΟΣ ! Ας ειμαστε και λιγο λογικοι. Καμια λυση ΔΕΝ δινεται σκορπωντας το θανατο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανεις δικαιωμα να αφαιρει ανθρωπινες ζωες.
Billy
28/07/2010 15:26
Άντε και τους έπιασαν τους αλήτες.

Τι να τους κάνουν, να τους στήσουν στα 3 μέτρα, να τους καταδικάσουν και να τους ταϊζουμε μια ζωή, ή να πάρουν μια μέρα άδεια και να μην ξαναγυρίσουν κάνοντας τα ίδια και χειρότερα, να τους γδάρουν ζωντανούς, τι να τους κάνουν;;;;;

Όλα είναι τόσο λίγα. Αυτοί θέλουν πρωί-μεσημέρι-βράδυ ένα καλό χέρι ξύλο...με τη σιδηρογροθιά, που προβάλλουν στη φωτογραφία τους. Μέχρι να ψοφήσουν. Τα ζώα δεν φταίνε σε κάτι, αλλά οι άθλιοι αυτοί τύποι παραφταίνε.
nik
28/07/2010 15:19
Ψυχανωμαλα ακροαριστερα φασισταρια εισαστε τιποτα αλλο...Γεματα ψευτομαγκια και κομπλεξ.Ποσο σαs λυπαμε τσουβαλια αχρηστα γεματα μισοs...
Νίκος_Φ
28/07/2010 15:15
ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΕΧΤΑ: Είναι εντυπωσιακός ο βαθμός αποδοκιμασίας σας από ένα κοινό που μιλάει ανώνυμα και τα έχει με το σύστημα και την εξουσία, κατά τα άλλα. Ναι, οι περισσότεροι συμφωνούν με την 1η παράγραφό σας. Από που προκύπτει όμως ότι επειδή βαρεθήκατε αυτή τη πόλη και αυτή τη δουλειά μπορείτε να νομοθετείτε, να δικάζετε και να εκτελείτε. Από το φασισμό του όπλου; Γιατί δε μετακομίζετε στα έρημα χωριά; Είναι πιο απλό. Τέλος, τολμάτε να απειλείτε τον κάθε ένα από εμάς με αντίποινα, αν δε συμορφωθούμε, και όλους μαζί συλλογικά με οικονομική καταστροφή. Δηλαδή, ή εμείς, ή εσείς.
Zanglos
28/07/2010 15:11
Η κατάληξη για αυτά τα απόβλητα της κοινωνίας θα είναι αργά η γρήγορα να σαπίζουν στον κορυδαλλό.
u.cant.win
28/07/2010 15:10
Με ενοχλει - προβληματιζει περισσοτερο η δημοσιευση της επιστολης απο την ιδια επιστολη.
Κινεζικη Παροιμια
28/07/2010 15:10
Αν είσαι είς και διαφωνών γνώριζε το δίκαιον πως έχει σαφώς ο οπλοφορών. (κινεζική παροιμία και ελλινική πρακτική διαλόγου )
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ
28/07/2010 15:10
Οι επαναστάτες παληκάρια (μεγάλη κουβέντα) δε ζουν με τα PC και τα υλικά ψευτοαγαθά. Εσείς, ακόμη και την επιστολή σε CD την παραδώσατε. Άρα και μέσα στην τεχνολογία βρίσκεστε (ή έχετε έστω μία ιδέα) και μικροί είστε. Αν θέλετε να ακολουθήσετε τα χνάρια της 17 Νοέμβρη, κοιτάξτε να το κάνετε πιο φιλανθρωπικά και δίκαια για να σας υποστηρίξει και ο λαός. Όχι να σκοτώνετε για να αποδεικνύετε ότι υπάρχει σύστημα και ότι κάποιοι είναι τα γρανάζια του. Αυτό το ξέρουμε εδώ και δεκαετίες τώρα. Οι παππούδες μας και οι γονείς μας γι'' αυτό εξορίστηκαν και έφαγαν ξύλο. Με τον τρόπο που "αντιδράτε" ήδη έχετε δώσει δείγματα λειτουργίας και σκεπτικού, όπως και ώθηση στα σώματα ασφαλείας προς το που να κινηθούν. Το ότι έχετε όπλα και μέσα τρομοκρατίας, μας δίνει ήδη τη βεβαιότητα ότι κάποιος σας τα παρέχει κι ότι δεν είστε μια ομάδα όπως λέτε αλλά υποστηρίζεστε από το ίδιο το σύστημα και μάλλον έχουμε καταλάβει και από ποιους. Να τους πείτε πάντως ότι επειδή ήσασταν τόσο αναλυτικοί και λιγότερο ουσιαστικοί, ότι έχουμε καταλάβει λίγο πολύ το παιχνίδι σας. Δυστυχώς... Μόνο δυστυχώς.
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
28/07/2010 15:09
Συμφωνώ με πολλά από όσα γράφουν οι τρομοκράτες για την κοινωνία μας. Δε μπορώ όμως να καταλάβω πώς πιστεύουν ότι οποιοσδήποτε θα τους δώσει τη νομιμοποίηση για να αφαιρούν ανθρώπινες ζωές. Εδώ αποφασίσαμε ως κοινωνία ότι δεν είναι ηθικό να αφαιρούμε ανθρώπινες ζωές από βιαστές, κατά συρροή δολοφόνους, καθάρματα. Κάποιοι αντιεξουσιαστές πιστεύουν προφανώς ότι όσοι υπηρετούν το σύστημα είναι εχθροί τους και δικαιούνται να τους σκοτώσουν. Στην κοινωνία που οραματίζονται αυτό θα αποφασίσουν; Όσοι λιποτακτίσουν, διαφωνούν, κουραστούν, προδόσουν θα πεθάνουν; Και ποιοι θα το αποφασίσουν; Οι "πεφωτισμένοι". Αν πράγματι όσοι υπηρετούν στις οργανώσεις αυτές πιστεύουν ότι η ιδανική κοινωνία θα προέλθει και θα διατηρηθεί μέσω του θανάτου "εχθρών" με δικαστές "αυτόφωτους" δεν τη θέλω την κοινωνία τους. Δε μπορώ να καταλάβω πώς δεν έχουν καταλάβει το ιδεολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν εγκλωβιστεί.
Ο τουρίστας.
28/07/2010 15:08
Καλά είναι λύση αυτό; Η απόλυτη καταστροφή των πάντων για να χτίσετε μια νέ κοινυνια με αγάπη φροντίδα και Προδερμ? Καλά ποιόν δουλεύετε; Ασ πούμε ότι τα καταφέρνετε. Μέχρι να φτάσετε στο σημείο αυτό θα είστε ανθρωπόμορφα τέρατα μετά από τόσες δολοφονίες. Με τι ηθικό βάρος θα χτίσετε το καινούριο; Συμφωνώ με την κριτική της ελληνική κοινωνίας αλλά διαφωνώ πλήρως με τις επιλογές σας. Ούτε αιματηρή επανάσταση ούτε ειρηνική αντίσταση. Κάποιος σοφός επιτέλους ασ δόσει εναλλακτικές και όχι μόνο ατέρμονες κριτικες και μπουρδολογίες. Αλλιώς είστε όλοι Μαυρογυαλούροι! Ναααααααααααααααααααα! ΥΓ. Και αφήστε τους τουρίστες ήσυχους. Η καλή φήμη ενός ράτους δεν ξαναχτήζεται εύκολα αν γκρεμιστεί.
αντε γεια!
28/07/2010 15:05
Αυτοκτονήστε τώρα! Η υπηρεσία που θα προσφέρετε στον τόπο, με αυτόν τον τρόπο, θα είναι ανεκτίμητη. Αντε γεια!
Βασίλης
28/07/2010 15:04
Ρε τι ξεφτίλα. Δηλαδή ο μόνος τρόπος να ζήσεις ελεύθερος κατα την ''επιστολή'' είναι να μην φοβάσαι τον φασισμό της χέστας... ο νόμος του ισχυρού και της καλύτερης συμμορίας να αντικαταστήσει την ασθαίνουσα δημοκρατία μας- δηλαδή να γίνουμε γκέτο του Λός Άντζελες για να σωθούμε...

Τα νέα παιδιά ας σκεφτούν τον νόμο της αναλογίας...αν κάνανε όλοι όπως προτρέπουν να κάνουνε σε τι κόσμο θα μεγαλώναμε/ζούσαμε?

''μη μου τους κύκλους τάρεττε''
ΝΙΚΟΛΑΣ
28/07/2010 15:00
Κρατάω καποιες εκφρασεις οπως η ανθρωπινη ζωη ειναι μια μεταβλητη,η ενοπλη παλη δεν περναει απο κρτιτικη.Καλα ποιοι νομιζουν οτι ειναι?Αυτοιν δηλαδη ξερουν την απολυτη αληθεια και ολοι οι αλλοι ειναι πουλημενοι ελεος με τα κομπλεξικα καλομαθημενα δηθεν επαναστατικα παιδια.Κανουν κριτικη ακομα και στις απεργιες ποιοι νομιζουν οτι ειναι?Χρησιμοποιουν την λεξη επανασταση και νομιζουν οτι κανουν κατι ειναι φασιστες γιατι δεν πιστευεουν στην δημοκρατια οποιος ειναι αντιθετους με αυτους πρεπει να πεθανει,τι λετε ρε φασιστες δηθεν επαναστατες ο λαος δεν σας θελει κοτες με τα οπλα μπορειτε γιατι δεν εχετε ιδεολογια και επιχειρηματα.
M.
28/07/2010 14:59
Το να αφαιρείται ζωές ανθρώπων και μόνο αυτό σας κάνει χειρότερους και από τους κλέφτες αυτού του κράτους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα αυτό. Και όπως κρινόμαστε όλοι στο τέλος για τις πράξεις μας,έτσι θα έρθει και η δική σας σειρά. Υ.Γ. Φαντάζομαι έχετε και εσείς καθρέφτες στα σπίτια σας...
Στοχαστής
28/07/2010 14:56
Σέχτα Επαναστατών ή σπείρα αντιδίκων του Γκιόλια ;;;;;
ana21
28/07/2010 14:56
Εγω προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την Σέχτα Επαναστατών.Μπράβο και συγχαρητήρια.Σας εύχομαι και σε ποιό μεγάλα ονόματα δημοσιογράφων,πολιτικών, που έχουν φέρει αυτή την χώρα στο τέρμα.Δεν υπάρχει άλλη χώρα σαν την Ελλάδα.Αυτή η χώρα λειτουργεί με ρουσφέτια,με μίζες,με φακελάκια, παντού.Στην παιδεία(φροντιστήρια)λέξη που στο εξωτερικό δεν υπάρχει, στην υγεία ειδικά στην επαρχία πεθαίνουμε για το τίποτα ενω πληρώνουμε κανονικά την ασφάλειά μας,στην πολιτική η σαπίλα η ίδια όλοι τους.Ε ναί λοιπόν μπράβο στους κανονικούς ανθρώπους γιατί οι άλλοι είναι τρομοκράτες(πολιτικοί,γιατροί,δικηγόροι,δημοσιογράφοι).
Γ.Κ.-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
28/07/2010 14:56
Διάβασα την προκήρυξη. Λίγα μπόρεσα να καταλάβω και δεν ξέρω γιατί. Μου ήρθε όμως στο μυαλό μου η περίπτωση του εμφυλίου πολέμου. Ενώ ήταν γνωστή η συμφωνία της Γιάλτας, ο Ν. Ζαχαριάδης, ατιμάζιντας τις υπογραφές που τέθηκαν στν συφωνία της Βάρκιζας, κήρυξε τον ένοπλο αγώνα. Το αποτέλεσμα γνωστό, μέχρι που αυτοκτόνησε ο ήρωας της εθνικής αντίστασης ΄Αρης Βελουχιώτης. Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να εγκατασταθούν οι Αμερικάνοι στην πατρίδα μας , που μέχρι υότε δεν υπήρχαν, με την αποχή από τις δημοκρατικές διαδικασίες ξαναεπέστρεψαν η Ββασιλεία και το Λαϊκό κόμμα, η πατρίδα μας αποδιοργανώθηκς και ο λαός της (για τον οποίο υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται οι "επαναστάτες",) εξαθλιώθηκε.
Ρωτάω λοιπόν τους αυτοαποκαλούμενους "επαναστάτες".
- Ποιά ιδεολογικοπολιτική τάση οραματίζονται και με ποιό συγκεκριμένο δημοκρατικό τρόπο θα την εφαρμόσουμε!
Επειδή εμαι βέβαιος ότι δεν θα λάβω απάντηση, τους απαντώ.
- ΄Αει σιχτίρ προβοκάτορες και μίσθαρνα όργαν του δήθεν αντικαπιταλισμού. Σας πήραμε χαμπάρι.
Greek
28/07/2010 14:55
Το ρηχό ιδεολογικό υπόβαθρο σας με κάνει μόνο να πιστέψω ότι και εσείς εξυπηρετειτε συμφέροντα "άλλων". Δηλαδή εαν εσέις φάτε του λματ (γιατι τα μεγάλα ψάρια δεν τα αγγιζουν, αφού μάλλον απο αυτά τα χέρια τρώτε), θα εξεγερθεί η κοινωνία γιατί θα ισοπεδωθούν τα πάντα? Οχι φίλοι μου, ο Έλληνας δεν θα επαναστατίσει, γιατί αυτός - σε αντίθεση με εσάς - έχει να χάσει. Το σπίτι του, την οικογένειά του, την ζωή του. Γιατί στον καπιταλισμό όλοι πλουτίζουν. Ακόμη και στην μεγάλη Ρωσσία δεν δούλεψε ο κομμουνισμός γιατί η δόξα και η εξουσία (βλέπε διαφθορά) είναι γλυκιά. Μαζέψτε τα και βρείτε άλλον τρόπο, κανείς δεν θα σας δοξάσει γιατί δεν θα πετύχετε ποτέ αυτό που δήθεν πιστέυτε. Ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός υπάρχει πριν ακόμη γεννηθήτε για αυτό δεχτείτε τον και κοιτάξτε να καλοπεράσετε.
Μιχάλης
28/07/2010 14:51
Ποτέ δε μπόρεσα να διαβάσω ολόκληρη μια προκήρυξη. Ο λόγος είναι ότι τέτοια κείμενα είναι ασυνάρτητα και χωρίς πολύ μεγάλη ουσία. Προσπαθώ να διαβάσω τα ποιο σημαντικά. Αυτό που κράτησα, είναι ότι ο Γκιολιας, είχε προστασία 2 ανθρώπους. Το Δεύτερο που κράτησα είναι ότι οι απειλές έχουν σαφήνεια. Δεν είναι γενικές, αλλά οι στόχοι τους είναι καταγεγραμμένοι. Το τρίτο που κράτησα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έφτιαξαν την Οργάνωση τους μετά τα γεγονότα του 2008. Μετά το θάνατο του 15χρονου. Μέχρι τότε ενώ είχαν κάποια προβατική συμπεριφορά, δεν είχαν και μεγάλη ιδέα περί τρομοκρατίας. Όμως διάβασαν, εξασκήθηκαν, απέκτησαν γνωριμίες και επαναπροσδιόρισαν τη θέση τους. Το τέταρτο πράγμα που κράτησα είναι ότι κάνουν μεγάλη νύξη για το σύστημα των φυλακών. Ένα σύστημα που πάσχει και το ξέρουν όλοι. Από όλα αυτά ίσως και κάποια άλλα, 2 είναι τα ποιο σημαντικά. Η διαβεβαίωση ότι δε κινδυνεύουν όλοι, παρά μόνο όσοι αναφέρονται και ότι ο Γκιολιας είχε προστασία, Όλοι είχαμε αγανακτήσει με το θάνατο ενός δημοσιογράφου που ήταν απροστάτευτος. Όμως αυτοί λένε ότι είχε προστασία. Είναι ένα μικρό ηθικό ζήτημα. Θυμάμαι τον Κακαουνακη Θεός σχωρεστον, να λέει: έχω έναν αστυνομικό να με προστατεύει, τι να κάνει ο καημένος, αυτός κινδυνεύει περισσότερο από μένα. Ο Γκιολιας αν είχε προστασία έπρεπε να μας το γράψει ή να το πει. Να πει κινδυνεύω και γιάυτο έχω προστασία. Όχι να λέει δεν έχω. Τώρα κτυπάει άσχημα ότι είχε. Δηλαδή δεν ήταν τόσο αθώος όσο έλεγε. Για την βόμβα – δέμα, δεν ανέλαβαν την ευθύνη. Αυτό είναι μυστήριο.
Athena
28/07/2010 14:50
Οι τύποι είναι ψυχιατρικές περιπτώσεις! Διαβάζοντας τις ασυναρτησίες τους δυστυχώς δε μπορείς παρά να παρακαλάς να τους βρούνε και να τους τσακίσουνε, να σαπίσουν στη φυλακή χωρίς έλεος...
Aggelos Kyriou
28/07/2010 14:44
Παλιάτσοι.
Άναρχος
28/07/2010 14:24
Ας υποθέσουμε πως κάποιος δέχεται τη βία σας ως άμυνα απέναντι σε εξουσίες που παγκοσμίως δολοφονούν.Ας αφήσω κατά μέρος τις παρατηρήσεις μου στο ιδεολογικοφιλοσοφικό περιεχόμενο της προκήρυξης το οποίο είναι φανερά κατ''εμέ ψεύτικο και ενίοτε αστείο. Τώρα θέλω να σας ρωτήσω αφού διάβασα όλη την προκήρυξη ΓΙΑΤΙ τον σκοτώσατε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο;Καμμιά απάντηση δε δώσατε.Οι κατηγορίες προς αυτόν είναι γενικές κι αόριστες. ΥΣ1 Διαβάστε και λιγο φιλοσοφία για να δείτε πως τα υλικά αγαθά με μέτρο είναι επιθυμητά.Άλλωστε γιατί γίνεται όλο το παραμύθι στον πλανήτη,για να φτιάχνουμε ομάδες και να φουμάρουμε; ΥΣ2 Έχω απορία αν είστε μυστικές υπηρεσίες ή εκτελεστικά όργανα άλλων φορέων.
λιγος
28/07/2010 14:22
Ηρθε η επαρση της Σεχτας...Συντομα Ερχεται και το τελος της...
τυ
28/07/2010 14:08
παιδιά χαλαρωστε...
sotiris
28/07/2010 14:06
Ο Χρυσοχοϊδης που συνέλαβε τη 17Ν, νόμισε ότι "καθάρισε" και επαναπαύτηκε στις δάφνες του. Αυτό που έπρεπε να κάνει με όλο το υπόλοιπο πολιτικοσυγγενολόι ήταν να δώσει στη νεολαία ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ.
Αυτά τα παιδιά, φαίνονται κουρασμένα και αηδιασμένα. Ποιός μπορεί να τους ΠΕΙΣΕΙ για κάτι άλλο; Η ΑΝΕΡΓΙΑ; Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; Η ΚΛΕΨΙΑ; ΤΟ ΨΕΜΑ;
Θα έμεναν σκέτοι αναρχικοί, αλλά η σκληρότητα της κοινωνίας μας αντικατροπτίζεται στη δική τους αντίδραση. ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ...
Solution in ...prison
28/07/2010 14:04
Αγριεμένος ο υποκοσμος στις μέρες μας ... Καλά όμως δεν είπαμε οτι δεν δημοσιεύονται απόψεις δολοφόνων?
duruti
28/07/2010 13:59
...δεν προκειται για κωλοπαιδα ....ειναι υποπρακτορισκοι της CIA/MOSSAD μελη της μαφιας εμπορων οπλων και ναρκωτικων, αυτο που λεμε "ανθρωποι της νυχτας"....το "ιδεολογικο" περιτυλιγμα διδεται μονο για να σπιλωθουν οι αντιεξουσιαστικη και η αναρχικη ιδεολογια....πιθανον καποια μελη ειναι απλα παρασυρμενα αβουλα πλασματα...δεν θα τολμησουν φυσικα ποτε να βγουν "στ ανοιχτα" ....αμεση απαντηση στους, οποιους, υποστηριχτες τους θα πρεπει να ειναι μια : "ντου και ξυλο σε καθε φασιστα σκυλο"....
δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ... .........
28/07/2010 13:55
ο αντιπερισπασμος για οσα συνεβηκαν για οσα συμβαινουν και για οσα θα συμβουν καλα κρατει ! κανω λαθος?
Μαρία
28/07/2010 13:52
Η διαφθορα και η διαπλοκη ειναι αναγκαστικα καρκινωματα του συστηματος που ονομαζουμε ''''δημοκρατια'''' που, οσο σαπιο κι αν εχει καταντησει πλεον, ειναι ενα απο τα καλυτερα συστηματα που μπορει να υπαρξουν. Με τη βια ποτε δε βρεθηκε η λυση και ουτε προκειται τωρα να βρεθει.Σε καθε περιπτωση, οσο διεφθαρμενος κι αν ειναι καποιος η λυση δεν ειναι η δολοφονια του. Μου αρεσει που καταγγελετε τη συμπεριφορα των σωφρονιστικων υπαλληλων!! Αυτοι δηλαδη να φερονται καλυτερα στα κατακαθια που σαπιζουν στις φυλακες? Εσεις ομως να αφαιρειτε τη ζωη καποιου, να μη του δινετε καν την ευκαιρια να μετανιωσει-να σωφρονιστει-εστω να τιμωρηθει, αποδιδετε εσεις δικαιοσυνη! Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτες οι μεθοδοι δεν οδηγουν στο ξεκαθαρισμα του συστηματος, αλλα σε τρομοκρατια απο τη μερια της αστυνομιας και του κρατους με νεους τρομο-νομους και καμερες παντου. Οχι μονο δεν διαλυουν το συστημα αλλα το ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ. Το μονο καλο ειναι οτι τα κατα τοπους λαμογια θα φοβηθουν λιγο και ισως περιορισουν τις λαμογιες τους,αν και το πιθανοτερο ειναι οτι μαλλον θα προσλαβουν κι αλλους ''''φουσκωτους'''' ....
Προβοκάτορας
28/07/2010 13:42
Ρουφιάνοι, Προβοκάτορες και Δοσίλογοι, αυτοί ήταν πάντα οι "επαναστάτες" στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα χαρούμενα προσωπάκια των δημοσιογράφων και του Χρυσοχοίδη μετά την δολοφονία! Ούτε να κρύψουν τη χαρά τους δε μπόρεσαν!

άντε κάντε διακοπούλες τώρα με τα φράγκα που τσεπώσατε απ'' τους μπατσους και τα ξαναλέμε τον χειμώνα.

Σ αυτή τη χώρα που γέννηθηκε η δημοκρατία, σ αυτή ψόφισε, σάπισε και κατουρήσαμε και στο τάφο της.
fani
28/07/2010 13:38
καταδικάζω την τυφλή βία και τις εν ψυχρώ δολοφονίες από όπου κι αν προέρχονται, όποιος κιαν είναι ο στόχος Είναι αλήθεια όμως ότι το θύμα έχαιρε αστυνομικής προστασίας? Ερωτώ γιατί αν είναι πράγματι έτσι τότε ό,τι διαβάζαμε εδώ και 10 μέρες ήταν τουλάχιστον απληροφόρητο από τι μια και από τηην άλλη γεννιούνται πολλά ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα αυτής της προστασίας
ο Βοσκος
28/07/2010 13:38
τοσεσας μπουνταλες μαζωμενες σε κειμενο ειχα καιρο να δω. απο την προηγουμενη προκηρυξη της σεχτας. αλλα και οι υποστηριχτες της σεχτας δεν πανε πισω, ουλοι οι μπουνταλαδες επαε ειναι μαζωμενοι. εσμιξανε 2-3 κακαντρακια και κανουνε τους επαναστατες και σκοτωνουνε οποιον θελουνε ταξε πως ειναι οι θεοι αυτοι και μπορουν να κανουνε οτι τους κατεβει. αμα θελουν να κανουν τους αντρες ας τα βαλουνε με τους μεγαλους και οχι με τους κακομοιρηδες τους μεροκαματιαρηδες που δεν φταινε σε τιποτα. οσο για τα οπλα σιγα τα πολλα που ειναι. αμα θελουνε ας ερθουν στα Ζωνιανα να δουνε οπλα οχι αστεια. και επειδη τα βαλανε και με τον κουμπαρο μας το Μακη, του λεω να ερθει να τονε φιλοξενησουμε στα Ζωνιανα και αν τολμαει κανενα κακαντρακι ας ερθει εκει να πουλησει μαγκια αν του βασταει, αλλα βρηκανε τους αοπλους και κανουνε τους μαγκες. οταν τους πιασουνε να μας τους στειλουν σε μας και μεις θα τους καταστεσουμε καλα.
Ανώνυμος
28/07/2010 13:37
Υπηρετούν συμφέροντα κατά του ελληνικού λαού όπως ανέφερε ο "Petros" ή μήπως συμφέροντα υπέρ του ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ; Πιστεύω πως εξυπηρετούν συμφέροντα των επιχειρηματιών ,των βουλευτών ,κ.ά. και όχι συμφέροντα του λαού!!
pride
28/07/2010 13:35
Το μοναδικό "όχημα διαφυγής από τη φυλακή που ζούμε" είναι η ψυχή μας. Και το μυαλό μας, αρκεί να να το διαχειριζόμαστε σωστά. Μην το παίζετε ιδεολόγοι. Είστε επαναστάτες χωρίς αιτία, που με πρόφαση την απαξίωση των θεσμών και των ιδεολογιών, αποφασίζετε δήθεν να χτυπήσετε το σύστημα. Και επιτέλους, πότε θα σταματήσουν οι φυλλάδες να δημοσιεύουν τα παραληρήματα όλων αυτών των κομπλεξικών - δολοφόνων;
....
28/07/2010 13:32
η προκηρυξη θυμιζει αντιστοιχα φασιστικα τσιτατα και δικτατοριες..αυτο που θελετε να σκοτωσετε αυτο ειστε..! με τη βια, τους σκοτωμους και την τρομοκρατια κι αυτοι επιδιωκαν να κυριαρχησουν, δεν απεχετε και πολυ απο αυτο.. Καποια σημεια της προκηρυξης με κανουν να αηδιασω..Ποσο μισος? Ποσο φοβος μαζεμενος σε αυτα τα ατομα? Πραγματικα σας λυπαμαι γιατι ξερω οτι ποτε δεν θα βρειτε την ευτυχια και την ησυχια στη συνειδηση σας...Αυτες σας οι πραξεις ειναι προιον φοβου και αδιεξοδου.. Με τις ψυχρες δολοφονιες θεωρειτε οτι θα εξαλειψετε το κακο στην κοινωνια ετσι??? Και μετα τι? Ολα θα ειναι καλα και αγια??? Μα δεν καταλαβαινετε το εξης απλο: Ειναι η φυση του ανθρωπου αυτη! Ανεκαθεν ετσι ηταν και ετσι θα ειναι.Δειξτε μου εσεις μια κοινωνια που ολοι ειναι τιμιοι,νοιαζονται για τον πλησιον τους να παω να ζησω εκει...
Panos Efentzoglou
28/07/2010 13:26
ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για την ΣΈΧΤΑ....= ΧΕ ΣΤΑ και όποιον Ενδιαφερόμενο. 1.Αυτή η Ιστορία για αγρίους με Σέχτα-Χε στα και τα τιαυτα νομίζετε ότι μπορείτε να πείσετε κάποιον ???? 2.Τώρα που πήρατε την Επιστολή που περιμένατε και ξέρετε τους Δράστες παίξτε το παιχνίδι του παιδιού της Ανοιχτής Παλάμης, αλλά εσείς παίξτε το με δυο Παλάμες κοινώς Μα......α) 3.Τώρα που έφυγε ο Γκολιας , καθάρισε ο τόπος από την Μούχλα,την Διαφθορά,τις Μίζες. 4.Πάλι στο όνομα της Δημοκρατίας αρπαχτέ μερικά παιδάκια από τα Εξαρχία μέλη της ΧΕΣΤΑΣ και σερβίρετε τα στον Ελληνικό λαό για λιθοβολισμό. ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλλίτερα....
Γιώργος
28/07/2010 13:22
Πρόκειται για διαταραγμένους και αμόρφωτους τεμπέληδες
Γιαννης Οικονομοπουλος
28/07/2010 13:19
Τρομοκρατες - εισαστε φασιστες.
Και τα στοιχεια της κοινονιας που εσεις θεωρειται φασιστικα, που σε ορισμενα εχεται και δικιο, απλως τα δυναμωνεται.
ΜΜ
28/07/2010 13:16
Απόο την άλλη, μπορεί πολύς κόσμος να λπεί ότι εφόσον δεν υπάρχει τίποτα που να φοβώνται κάποια "λαμόγια", ας υπάχει κάτι να τους φοβίζει...

ΕΜένα όμως δεν μου άρεσε αυτό για τους αυτόπτες και την ομάδα ΔΙΑΣ. Οταν παίζεις ένα παιχνίδι αποδέχεσε τους όρους και τους ρόλους του καθένα και έχεις το νου σου.Ας αναρωτηθούμαι, ποιος ωφελειται από την τρομοκρατία των τυχαίων μαρτύρων και την αδράνεια του "ΔΙΑΣ"...

Μήπως το κοινό ποινικό έγκλημα? Λέω τώρα....
Μ. Μ.
28/07/2010 13:10
Πολυ φόβος, μόλις 3 απόψεις-σχόλια
Δεν έχουν δίκιο τα παλιόπιδα, η δημοκρατία μας εινια για κλαματα, παραδικαστικά κυκλώματα και πολιτικοί που με τη βοήθεια των λοιπών συγγενών θεσμων, σε 20 χρόνια κατέστερεψαν όλα όσα η φτωχή ελλάδα έφτιαξε για τους πολίτες της (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΙΚΑ κλπ) από το τέλος του εμφυλίου και μετά (σε μόλις 30-40 χρόνια δηλαδή)
Επίσης, κάποιος με παρόμοιες "ουτοπικές" ιδέες (περί αξιοκρατίας, οικολογίας κλπ) δεν έχει πρόσβαση στην εξουσία, έτσι όπως είναι δομημένο το σύστημα, προκειμένου να δουλεύψει με ειρηνικά μέσα έτσι ώστε να πλησιάζει λίγο περισσότερο το όραμά του...
Οπ''ότε, κάποιος επιλέγει την ένοπλη Πάλη, αλλά και πάλι,αν υποθέσουμε ότι έχουν δίκιο, απλά κάποιος άλλος θα πέρει τη θέση που "χάλασαν...έτσι είναι, το σύστημα είνα ωσάνι οργανισμός "Gestalt"...οπότε μάταιος κόπος να παίζει κάποιος με τα πιστολάκια....
Θα μπορούσε όμως μια τέτοια ομάδα, αντί να το παίζει "τιμωρός" όπως συμβαινει σε αμερικάνικες ταινίες, να δουλέψει σε άλλη πιο αποδεκτή κατεύθυνση..πχ να δημουργήσει μια εμπορική εταιρία και να μοιράζει τα κέρδη της στους άπορους/φτωχους/ανένταχτους προωθώντας παράλληλα την ιδεολογία ενός άλλου κόσμου,,,έτσι ωστε κάποια στιγμή ο ίδιος ο κόσμος να απαιτήσει τις αλλαγές που τώρα θέλουν να επιβάλουν με τη βία. Οπως ελεγε και ο Παπανούτσος, πρώτα ταίσε τον "άγριο" και χόρτασέ τον, και μόρφωσέτον κι έπειτα θα μπορέσει να επιθυμήσει, να καταλάβει και τις υψηλές αφηρημένες έννοιες, την τέχνη, την αισθητική, την άλλη την επιλογή κλπ
Andreou
28/07/2010 13:07
Προς τα "βλαστάρια" της Σ.Ε.: Αν δεν σας αρέσει το λάιφ στάιλ, πηγαίνεται σε κανένα χωριό της ορεινής Ελλάδας, όπου τα κτίσματα είναι ακατοίκητα. Σπείρετε κανένα χωράφι, από αυτά που έχουν μείνει ακαλλιέργητα. Και στο κάτω κάτω, κάνετε κάποια καλή πράξη, πηγαίνετε σε κάποιο παππού ή γιαγιά κανένα πιάτο φαί. Με τις σφαίρες σας, δεν βελτιώθηκε η ζωή κανενός. Ο τρόπος ζωής είναι επιλογή του καθενός. Τα κουτιά στα οποία ζείτε και η χαριτωμένη σας επίπλωση δεν θα μετατραπούν σε κάτι άλλο εάν αρχίσετε να σκοτώνετε κόσμο (εκτός και εάν πληρώνεστε γι'' αυτό που κάνετε). Η δυνατότητα επιστροφής σε ένα πιο γνήσιο τρόπο ζωής υπάρχει στα χωριά που οικειοθελώς εγκαταλείψαμε. Από όλες τις αηδιαστικές δουλειές, η πιο αηδιαστική είναι η δική σας. Οι μόνοι άνθρωποι που έγιναν πιο ευτυχισμένοι με αυτή τη δολοφονία, είστε εσείς, που αποφασίσατε να δημιουργήσετε μια "ζωντανή" έκδοση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που γεμίζουν τις ώρες σας. Κανείς άλλος δεν ωφελήθηκε. Καλό ψυχίατρο...
μπατας γερασιμος
28/07/2010 13:06
τελικα ολα ειναι σημεια των καιρων και αρρηκτα συνδεδεμενα μεταξυ τους..στις προκυρηξεις του 70 και του 80, διαβαζαμε πολιτικο λογο, συγκεκριμενες τασεις και αν μητι αλλο ενα λεξιλογιο ευθυγραμμισμενο με τις εκαστοτε κοινωνικες φωνες..χαρακτηρισιμου τυπου παλιομαλακες, χοντροκοιλιες...μονο σε τηλεοπτικα παραθυρα ακουγονται και οχι απο επαναστατικες δομες..αα ρε Φραντσεσκινι...αυτο δεχνει στερηση πολιτικου λογου, αναλυσεως και θεωρητικοποιησης του αγωνα που θελετε να πραξετε ως οργανωση. Η δολοφονια εκαστωτε γραναζιου του συστηματος, ειναι περα για περα αντιθετη με τα νομικα και ανθρωπιστικα ιδεωδη ακομα κ οταν προκειται για το χειροτερο σκουλικι..Σκοτωσατε το Γκολια..?και τι εγινε? Μηπως εγινε καθαροτερος ο ουρανος την επομενη μερα? μηπως ο Εφραιμ σταματησε να τα παιρνει οπως λετε πχ...? Η Ιστορια εχει δειξει κ αποδειξει πως οι ποριες και η ενοπλη παλη, πλεον ειναι απολιθωματα...σταματηστε ναστε δεξιοι της αριστερας...
Επι του θέματος... (και καλα)
28/07/2010 13:03
Γιατί κυνηγούν τα μαντρόσκυλα και όχι του κυρίους τους?
300 βάμπιρες μας πίνουν το αίμα, γιατι δεν κάνουν μια αρχή με αυτούς? Βρε παλικάρια, μπας και σας λείπουν οι ασημένιες σφαίρες απο τα 9ρια σας?
Φον Τρόμπας (Γερμανός αναρχικός)
28/07/2010 12:59
Άκου τι λένε οι τρόμπες,...(θέλουνε λέει) μια ζωή που δε θα την κυβερνά το χρήμα ούτε θα βασιλεύει η ιδιοκτησία.(Προσέξτε χρήση φράσεων κλισέ που χρησιμοποιεί μαθητής έκτης δημοτικού.) Δηλαδή τι θα ...βασιλεύει; Οι σκοτωμοί, το πιστολίδι και η κλοπή; Μέσα σε όλα τα ηλίθια πράγματα που γράφουν, ιδού και το πιο ηλίθιο: (μέσα από το νέο ...πολιτισμό που προωθούνε οι συντάκτες της τρομποπροκήρυξης) ...θα μπορέσει να ... ανατείλει (τι συγκίνηση, τι ποιητική εικόνα!) μια νέα προοπτική ...ζωής (μπρρρρ!) και ....οι ανθρώπινες χειρονομίες θα αποκτήσουν ξανά τη ....ζεστασιά τους... Άιντε βρε πανηλίθιοι! Επίσης δεν τους αρέσουν ούτε το τηλέφωνο ούτε η τηλεόραση! (προτιμούν μόνο το ... θυροτηλέφωνο) Επίσης είναι και κατά της εξουσίας! Τώρα πώς γίνεται να είναι αντεξουσιαστές και να χρησιμοποιούν την ακρότατη έκφραση εξουσίας, το φόνο, είναι κάτι που εμπίπτει στην αρμοδιότητα ενός ψυχιάτρου ειδικού στη σχιζοφρένεια! Φαίνεται ότι όταν θα ...ανατείλει η νέα κοινωνία και θα ...βασιλέψει η ...ζεστασιά στις ανθρώπινες χειρονομίες, ως δια μαγείας οι τρομποκουμπουροφόροι θα γίνουν άγγελοι. Κάτι όμως με προβληματίζει! Με τη μαγκιά και βάλε, που θα έχουν αποκτήσει εντωμεταξύ, έτσι και τους στραβώσει κάτι, κάποιος, δε θα το ΄χουν και πολύ να την μπουμπουνήξουν επί δικαίων και αδίκων για ψύλλου πήδημα!
ΙΩΑΝΝΑ
28/07/2010 12:58
Είμαι έξω φρενών με τις απόψεις σας, είσαστε οπαδοί του χάους και του τρόμου....Έχετε ψευδαισθήσεις αν νομίζετε ότι εκπροσωπείτε την κοινωνία και τα θέλω της....Η δική μας γενιά μπορεί να αλλαξει πολλά προς το καλύτερο, αρκεί να αλλάξουμε μυαλά, να αλλάξουμε τα πρόσωπα που μας κυβερνούν αν δεν μας αρέσουν, χωρίς βία και αίμα όμως...Θέλουμε να κάνουμε παιδιά αλλά πείτε μας έναν λόγο να τα φέρουμε σ΄αυτόν το κόσμο...Είμαι και εγώ κατά της διαφθοράς και της αδικίας απ΄όπου και αν προέρχεται...Θέλω ακόμα, να πιστεύω ότι υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν καλά τη δουλεία τους, για να συνεχίζω να ονειρεύομαι...Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα ΔΙΑΣ, που επισκέπτεται συχνά τις γειτονιές μας και νιώθουμε πιο ασφαλείς...Μία απλή πολίτης αυτού του τόπου.....
Ελένη
28/07/2010 12:58
μαστουρωμένα παλιόπαιδα από πλούσιες διαλυμένες οικογένειες η παρακράτος.
peter finch
28/07/2010 12:55
ο πρόλογος είναι ξεπατικωμένος από το fight club. πολύ προτ''ωτυπο....
CIA
28/07/2010 12:54
Συμπτώσεις , πολλές συμπτώσεις ,μάλλον σας τσάτισε η απογραφή ...

Μπα, δεν νομίζω, γίνονται άλλωστε τέτοια πράγματα στίς μέρες μας ?
baader meinhof
28/07/2010 12:51
η ανωμαλία σας δεν έχει όρια!
ΜΑΝΟΣ
28/07/2010 12:43
Ειστε φονιαδες και κοτες οι επαναστατες εχουνε ονοματεπωνυμο και λογο αμα σκοτωνατε τον αδερφο μου την ειχατε γ..... θα σας εβρισκα ο κοσμος να χαλουσε αλλα και ο Χρυσοχοιδης δε μασαει απο κ----παιδα θα σας φτιαξει τσογλανια
Petros
28/07/2010 12:42
Νομιζω οτι καποιος πρεπει να κανει το profile αυτου που εγραψε το κειμενο. ..μαλλον ειναι ενας γελοιος που βαρεθηκε να ζη και θελει να παρει πολλους μαζι του...μαλλον 4-ετης του ΕΜΠ... αργα η γρηγορα θα σκαση μια βοβμα στα χερια του και θα τον πιασουν. Μαλλον η 17-Ν θα σκασει στα γελια με αυτα που γραφει η ανακοινωση..και ισως γνωριζουν ποιος ειναι..
nomore please
28/07/2010 12:40
και μολις κανουν τον κυκλο τους και αυτοι (οπως τον εκανε και η 17Ν) και εξυπηρετησουν τα συμφεροντα αυτων που τους παρεχουν οπλισμο και εκπαιδευση, θα ακουσουμε μια μερα οτι τους συνελαβαν μετα απο ανωνυμο τηλεφωνυμα , θα βρισκουν ασχετα πτωματα σε χαντακια κλπ. Συμφεροντα υπηρετειτε κυριοι δηθεν επαναστατες, συμφεροντα κατα του Ελληνικου λαου. Οταν τελειωσει ο ρολος σας, θα εχετε την αναλογη πληρωμη.
Ειναι τρελοι
28/07/2010 12:38
Τα πολλά ναρκωτικά καταστρέφουν τον εγκέφαλο και προκαλούν παραληρήματα βλακείας!
Κ. Γεωργίου
28/07/2010 12:36
Ωραία τώρα θα σταματήσουν να τα παίρνουν οι επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι. Καθυστερημένα παιδάκια. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στην εφημερίδα σας που δημοσίευσε αυτό το έκτρωμα. Καταφέρατε να στρατολογήσετε καμιά ντουζίνα άλλα παιδάκια.
sz
28/07/2010 12:25
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι σε πολλά σημεία τα λένε καλά, ειδικά εκεί που αναφέρονται στο νόημα αυτής της ζωής που έχει χαθεί, όπως και η γεύση της. Και στο καρκίνωμα του μυαλού της ελλην ικής κοινωνίας που γεννήθηκε τα τελευταία χρόνια από τους ημιμαθείς τηλεστάρ. Και δεν μιλάνε ξύλινο λόγο... Εϊμαι κατά της θαναντικής ποινής και δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό που προτείνουν, αν και δεν θα πείραζε να χανόμουν εγώ...
Νώντας Τσόγκας
28/07/2010 12:24
Ο κόσμος δεν αλλάζει με τις συγκεκριμένες μεθόδους... Δεν άλλαξε αιώνες τώρα... Σκοτώνοντας εναν εχθρό δημιουργεις εκατοντάδες! Η λύση ειναι μια... οργανωμένη, σοβαρη ειρηνικη αντίσταση και ανυπακοή...
ΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ
28/07/2010 12:24
....και μετα θα γεμισουμε καμερες...στα σπιτια μας, στους δρομους , στα μαγαζια, θα μας τριπλοφακελωσουν ολους, θα δινουμε αναφορα για το που παμε, τι κανουμε, τι χρωμα σωβρακο φοραμε.Και ΟΟΟΟΟλα αυτα εις το ονομα της παταξης της τρομοκρατιας....το χουμε ξαναδει το εργο....εφαρμοζεται με επιτυχια στην Αγγλια.Εαν αυτος ειναι ο σκοπος σας, μπραβο σας.Το καταφερνετε.Και φυσικα ολοι καταλαβαμε, ποιοι ειστε και για ποιους δουλευετε.Αν δεν ειναι αυτος ο σκοπος σας απλως αποτυχατε.Η "επανασταση" σας , φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ???
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣ.
28/07/2010 12:18
και οπως παντα πρωτος στοχος οι ΜΠΑΤΣΟΙ καλα κανεται αφου δεν μπορειτε να αγγιξετε ουτε ενα πραγματικα εξουσιαστη! τρομοκρατες του γλυκου νερου εναντιον ασχετων μπατσων! Σαν ταινια του λιουι ντε φινες .κομωδια ειστε!
αυτοαποκαληστε τρομος σε ποιους;
ειστε πολυ μακρια απο τα 300 τσιρακια και αυτους που πραγματικα κρυβονται πισω τους!
Υ.Γ .σε ποιους νομιζεται οτι μιλατε αχροιστα υποκοιμενα;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
Άρης
28/07/2010 12:14
Είστε δειλοί, με πατέντα! Οι δολοφονίες νυχτοβατών δεν έχουν καμιά σχέση με οποιαδήποτε επανάσταση. Συμφωνώ με οσα γράφει ο "για δέσιμο". Επιπλέον, προβάλλετε το - τάχα - "οπλοστάσιό σας". Είναι με αυτά που θα νικήσετε (νομίζετε) το - όποιο - σύστημα που δεν σας αρέσει; Παίζετε το παιγνίδι τους ανόητοι (ή πράκτορες, μάλλον)!! Σας λύπάμαι, γιατί αργά ή γρήγορα θα σας συλλάβουν και ξέρετε που θα σας χώσουν τα όπλα σας! Σαν μικρά κουτάβια θα είσαστε κι εσείς, όπως όλοι οι τρομοκράτες. Κρίμα που δεν θα μπορεί ο απλός κόσμος να σας λιντσάρει. Φονιάδες...
JJ
28/07/2010 12:11
Ανθρωπος 28/7/2010 10:19
Κωνσταντίνος Κόκκινος 28/7/2010 10:22
για δεσιμο 28/7/2010 10:39

χωρις να θελω να δικαιολογησω καμια δολοφονια ,ειχατε διαβασει ποτε troktiko? εαν αυτο το κειμενο σας φαινεται αστειο ή δηθεν ,που να διαβαζατε τα κειμενα του troktikou.....
And.
28/07/2010 12:08
"Προωθούμε ένα νέο πολιτισμό... με αξιοπρέπεια, αλληλοσεβασμό...!"

Εσείς στη Σέχτα έχετε μεγάλη πλάκα, ωραία αξιοπρέπεια. Κάνατε ήρωα μέχρι και τον Γκόλια. Σε λίγο θα βγαίνετε και για αυτόγραφα...

Κάποιοι καβάλησαν το δημοσιογραφικό καλάμι και κάποιοι το επαναστατικό. Δεν έχει διαφορά καμία και τα δύο καλάμια είναι.
Αγνωστος
28/07/2010 12:02
Μετά τους δίδυμους πύργους στην Αμερική πέρασε το νομοσχέδιο για την άρση προσωπικού απορρήτου εαν κάποιος είναι πιθανός τρομοκράτης. Και πως ορίζεται ο πιθανός τρομοκράτης??? Όλοι μας είμαστε πιθανοί τρομοκράτες, οπότε χάνουμε τα δικαιώματά μας με αυτή τη λογική. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...
George
28/07/2010 11:57
τι ηλίθιοι.. υποτίθεται ότι έτσι πολεμάτε το "σύστημα" αλλά ουσιαστικά το ενισχύετε. Σκοτώστε και άλλους και να είστε σίγουροι ότι και νέοι αντιτρομοκρατικοί νόμοι θα ψηφιστούν που θα περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών και νέες ομάδες "ΔΙΑΣ" θα βγουν στον δρόμο. Για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο χρειάζεται παιδεία και μόρφωση για όλους και όχι μία ομάδα κάφρων δολοφόνων.
Τζων Αυλακιωτης
28/07/2010 11:56
Δεν εχω διαβασει μεγαλυτερη π___ρια στην ζωη μου. ΠΙστευω οτι αυτος που το εγραψε α) εχει τεραστια ιδεα για τον εαυτο του β) ειναι εγκεφαλικα βλαξ. Ειναι εξαιρετικα αστεία... Σαν να την γραφει 15χρονο που διαβασε για πρωτη φορα ενα επαναστατικο βιβλίο. Τα ατομα ειναι σουργελα...Φοβερο κατορθωμα να ξερετε τα χουγια και τις συνηθειες απλων ανθρώπων. Πω, πω πω ουτε η Κα Γκε Μπε. Με τι περιφανια γραφουν λεπτομερειες. Ξερουμε που παιζει τεννις ο Χατζη.... Τσ τσ τι λετε .. Το ξερετε μονο εσεις και αλλα 4 εκατ. ανθρωποι... Σκεφτομασταν να εμβολισουμε τους γοριλλες. Πω πω μιλαμε οι ανθρωποι ειναι χρονια μπροστα....Σχεδιο Μπλιτζκριγκ. ... Θα βαλουμε κουμποτρυπες στις στολες της ομαδας ΔΙΑΣ. Τι λετε... Σε τετοιο δυσκολο στόχο.. Τι τσαμπουκας, τι σχεδιο.. Ουυυυυ ρε σουργελα
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ Κ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ
28/07/2010 11:54
Να ρωτησω κατι...Και τωρα ..αλλαξατε τον κοσμο???εστω και μια σπιθαμη???αν πιστευετε κατι τετοιο, ή μειωμενης νοημοσυνης ειστε, ή χριζετε ψυχιατρικης βοηθειας.Με ταφους δεν αλλαζεις τον κοσμο κρυμμενος σαν αρουραιος και γραφοντας φανφαρωδες επιστολες με ξεπατικωτουρες απο κουλτουριαρικα βιβλια. Τουλαχιστον ελπιζω να γνωριζεται οτι ειστε μονοι σας σε αυτο. Ως αριστερος, σας καταδικαζω και σας απαρνιεμαι.Αυτοακυρωνεστε , φασκετε, αντιφασκετε και κρυβεστε πισω απο αριστερες ιδεολογιες που αναθεμα και αν εχετε την παραμικρη ιδεα για το τι πρεσβευουν. Το οπλοστασιο που λετε οτι διαθετετε , μονο αντιεξουσιαστες δεν σας κανει.Φασιστες του χειριστου ειδους ειστε και μιλιταριστικοι καπιταλιστες.Ευτυχως ειστε ατζαμηδες και κανατε πολλα λαθη αυτη τη φορα.Οποτε θα ειναι και η τελευταια σας.
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
28/07/2010 11:47
Οσο η 21 Απριλιου του 1967 ηταν..'''' Επανασταση '''' Αλλο τοσο Επανασταση ειναι και της Σεχτας και καθε ειδους φονικων ενεργειων αυτοκαλουμενων '''' Επαναστατων ''''
Ενας Αναγνώστης
28/07/2010 11:47
What a load of bullshit. Οι δήθεν σωτήρες ενός λαού που τον φτήνουν κατάμουτρα. Όντως πρέπει να επαναστατήσουμε, ενάντια σε αυτούς του ψευτόμαγκες που πίσω από μάσκες και με τα γαμάτα αυτόματά τους νομίζουν ότι μπορούν να διαμορφώσουν πολιτικές και συνειδήσεις, ή να καταστρέψουν το μέλλον μιας χώρας. Να φύγετε να πάτε αλλού να ζήσετε αν δεν σας αρέσει. Θα συμφωνήσω και με το σχόλιο του κυρίου Κόκκινου. Οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ θα πρέπει επιτέλους να πάψουν να δίνουν βήμα σε αυτούς του άθλιους. Γιατί είναι εξαιρετικό λάθος έστω και στο ελάχιστο να μπαίνει κάποιος στον πειρασμό να θεωρήσει σωστά μερικά από τα αναφερόμενα στην προκύρηξη. Η δολοφονία, είναι δολοφονία με όποια ηλίθια δικαιολογία και αν γίνεται.
Ιωαννίδης Γιάννης
28/07/2010 11:40
Ηλίθιοι, αγράμματοι, αναλφάβητοι, αδιάβαστοι, τεμπελχανάδες, πιθανώς σεξουαλικά ανίκανοι ή πισωγλέντηδες. Αν πέτυχαν το σκοπό τους, πράκτορες: (είμαι πρόθυμος να αποδεχτώ την απρόσκοπτη χρήση όπλων από την αστυνομία, την ελεύθερη οπλοφορία των πολιτών, τη θανατική ποινή). Πολιτικό κόστος; Πλέον η ανοχή και μόνο αυτή!
ανωνυμος
28/07/2010 11:37
παροτι σε καποια πραγματα εχουν ενα δικιο και μερικες απο τις ''προσωπικοτητες'' που αναφερουν ειναι απεχθεις, εν τουτοις οι ιδιοι που αποτελουν την σεχτα επαναστατων μου ειναι ακομη πιο απεχθεις. δολοφονοι του κοινου ποινικου δικαιου, μηδενιστες χωρις καμια θετικη συγκεκριμενη προταση για μια νεα κοινωνια, και με εντελως φασιστικη νοοτροπια θελουν να επιβαλουν το χαος που εχουν στο μυαλο τους χωρις να ρωτησουν κανενα. η αστυνομια πρεπει να κανει οτι μπορει για να τα πιασει τα ηλιθια και αγραμματα τσογλανακια της σεχτας και να τα τσακισει αλυπητα.
Ένας Ξένος αγωνιστής που όντως έχει λόγο να κάνει αγώνα αλλα δεν εχει πορους!
28/07/2010 11:36
καταργείστε τη δουλειά και περάστε στη στρατηγική του ένοπλου αγώνα. Καλό!!! εσείς πως επιβιώνετε για να κάνετε τον "πόλεμο" σας εναντία στην δημοκρατία?? τρώτε αέρα?? κοιμάστε στα παγκάκια?? σχεδιάζετε της επιθέσεις σε πάρκα?? μήπως έχετε μια οικονομική άνεση και πολύ ελεύθερο χρόνο??? Δεν Ξέρω?? Για αυτό και ρωταώ??? Για να μορφωθώ?
erv
28/07/2010 11:34
Κι όσο για τον στόχο και το αποτέλεσμα της τρομοκρατίας, ακόμα και ο αρχηγός των Ερυθρών Ταξιαρχιών Ρενάτο Κούρτσιο αποκήρυξε, το 1984, την ένοπλη δράση επειδή είναι ανώφελη. Και ο ομότεχνός του Μάριο Μορέττι παραδέχτηκε: Δεν μπορέσαμε να στερήσουμε την εξουσία από τη δύναμή της. Και άλλοι: Ηττηθήκαμε. Μας νίκησε το σύστημα...

Η ειρωνεία είναι πως δεν τους νίκησε τόσο το σύστημα όσο αυτοί οι ίδιοι. Οταν, φιλοσοφία και πρόγραμμά σου είναι να αλλάξεις τον κόσμο, κι όμως με τις πράξεις σου όχι μόνο δεν τον αλλάζεις αλλά τον κάνεις εχθρό σου... όταν ο τρόμος και ο φόνος που σκορπάς όχι μόνο δεν ξεσηκώνει τις λαϊκές μάζες κατά του συστήματος αλλά τις συσπειρώνει γύρω του επειδή ξέρουν πως αυτό έχει τη δύναμη ν'' αμυνθεί κατά του διάσπαρτου τρόμου... τότε, ναρκοθετείς το έδαφος όπου στηρίζεσαι για να εκπληρώσεις την ιδανική αποστολή σου. Ετσι οι άγγελοι του τρόμου - που, υποτίθεται, αγωνίζονται για το σύνολο - απομονώνονται απ'' αυτούς ακριβώς που θέλουν να σώσουν...

ΜΑΡΙΟΣ ΠΛΩΡΙΤΗΣ "To BHMA" Κυριακή 21 Ιουλίου 2002


psy
28/07/2010 11:32
Συμφωνώ με τη Σέχτα για όσα λένε για δημοσιογράφους, πολιτικούς και παπάδες και εν μέρη για τους αστυνομικούς. Διαφωνώ για τον τουρισμό και δεν έχω άποψη για τους σωφρονιστικούς.
άσε που κάνετε με τον χειρότερο τρόπο..
28/07/2010 11:32
αυ''τά για τα οποία κατηγορείται τους ''''μπάτσους''''.
ναι οκ
28/07/2010 11:25
προς τον συγγραφέα της προκύρηξης....δεν μου αρέσει η δημοσιογραφία του συγχωρεμένου Γκιόλια, αλλά οι λόγοι που παραθέτετε στην προκύρηξη για να δικαιολογήσετε την δολοφονία είναι ρηχοί (ότι είχε επαφές με την αθωνική πολιτεία κτλ κτλ). είναι γνωστό ότι ένας δημοσιογράφος για να βγάλει ειδήσεις σίγουρα έχει πολλές επαφές με ανώτερα μέλη της εξουσίας και μπορεί να κινείται μέσα σε αυτήν ελευθερα μαθαίνοντας και ρωτώντας. αυτό δεν σημαίνει ότι δουλεύεις και για αυτήν. αν ο γκιόλιας εκφραζόταν με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν εχετε κανένα δικαίωμα να το τιμωρήσετε, παρα μόνο να το κρίνετε. απο την άλλη, ποιός λέει ότι μπορεί να τον εκτελέσατε για να μην βγάλει βρώμα για εσάς, για κάποιον άλλον μεγαλοεπιχειρηματία?? η δολοφονία του σίγουρα πάντως τον ανάγει σε άγιο, οπότε τα κίνητρα σας εσείς οι΄ίδιοι τα κάνετε να φαίνονται λιγότερο αθωα.
ΑΝΤΙΣΕΧΤΑ
28/07/2010 11:12
θα ήθελα να πω μια κουβέντα. τζάμπα μάγκες άνεργοι κακοποιοί Όταν σας πιάσουν θα ήθελα να κάνουμε ένα δημοψήφισμα αν θα έπρεπέ να σας ξαναβγάλουν έξω από τα κελιά σας γιατί για σφαίρες και απόσπασμά είστε λίγοι μα πόλι λίγοι!!! ΦΊΔΙΑ!!ουστ απο την πατρίδα μας.
Νεκταριος απο Κρητη
28/07/2010 11:11
Κοινοι κακοποιοι, και ανθρωπαρια του χειριστου ειδους οι αλητες της χ_στας ψευτοεπαναστατων. ωραια ιδεολογια, εχουν τα καθαρματα, που απο μονοι τους ομολογουν οτι εχουν παρε δωσε με τον υποκοσμο, μια που και αυτοι οι ιδιοι ειναι μελη του υποκοσμου. δεν θα τα καταφερετε ρε καθαρματα να τρομαξετε τον κοσμο, αλλα το μονο που καταφερνετε ειναι να τον κανετε να εξοργιστει μαζι σας. θα σας αποβαλλει οι κοινωνια απο μονη της ρε αυτοκλητοι σωτηρες. ποιος σας ζητησε να τον σωσετε ρε φωστηρες των παντων; βεβαια θα βρεθουν και καποιοι ηλιθιοι να σας υποστηριξουν, διοτι σαν ηλιθιοι που ειστε εσεις, ηλιθιοι θα ειναι και οι υποστηρικτες σας. αν δεν σας αρεσει η κοινωνια μας να πατε να ζησετε αλλου, στην κινα πχ ή στη βορεια κορεα, τετοια καθεστωτα θελετε εσεις ρε τσουτσεκια, να μην μπορειτε να κανετε κιχ, αλλα εδω εχουμε δημοκρατια και δυστυχως φυονται καθε λογης ζιζανια. για σας ισχυει αντιστροφα η θεωρια της εξελιξης του Δαρβινου, ξεκινησατε απο ανθρωποι και εχετε καταντησει σκουληκια. με εχετε εξοργισει με ολα αυτα που γραφετε αλλα απο υπανθρωπους δεν μπορει κανεις να περιμενει πολλα πραγματα. το τελος σας θα ερθει συντομα αλητες και θα ειναι ηχηρο. η Ελλαδα ειναι και θα παραμεινει ασφαλης χωρα, και δεν θα γινει ερμαιο κανενος βρωμιαρη σαν κι εσας.
DK
28/07/2010 11:05
Παρατηρώ ένα εγωισμό και μία έπαρση που δεν αρμόζουν σε "μαχητές". Έπιτα αναρωτιέμαι αν ο υλισμός για τον οποίο κατηγορούν τους πολίτες είναι επιβεβλημένος και όχι θέμα προσωπικής επιλογής. Οι ίδιοι ας πούμε πώς επέλεξαν να μην ακωλουθούν την μόδα του λαιφ στάιλ; Γιατί, εάν ο υλισμός δεν επιβάλεται από το σύστημα αλλά είναι επιλογή του καθενός, τότε οι σφαίρες δεν στρέφονται κατά του συστήματος, αλλά κατά της ανθρώπινης φύσης. Εν πάση περιπτόση,΄μόνοι τους λένε ότι η μπλογκόσφαιρα είναι ένα μέσο ελέύθερης έκφρασης απόψεων. Γιατί λοιπόν δεν πέιθουν τα παραστρατημένα πρόβατα με επιχειρήματα αντί για σφαίρες; Και αν δεν μπορούν να πείσουν με διάλογο, πιστεύουν πραγματικά ότι μπορούν να πείσουν παριστάνοντας το σπάιντερμαν; Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος για να βγει απο τα εσωτερικά του αδιέξοδα είναι ιδέες, όχι ιδεολογίες. Επιχειρήματα, όχι σφαίρες. Ο άνθρωπος που έχει φτάσει σε αδιέξοδο, για να βοηθηθεί χρειάζεται λόγια, συνεκτικές έννοιες που αξιόπιστα να ζωγραφίζουν ένα όραμα για ένα καλλήτερο κόσμο. Τότε πείθεται και τότε κάνει κάτι για να επιτύχει το όνειρο. Όταν αντιθέτως λένε, ότι αν δεν πιστεύεις σε αυτούς είσαι γουρούνι (γιατί αυτό λένε παραπάνω), τότε δε νομίζω ότι πείθουν ότι εκπροσωπούν ένα καλλίτερο κόσμο.
για δεσιμο
28/07/2010 10:39
Προς τον συγγραφεα της προκηρυξης.................Διαβασα προσεκτικα οσα γραφεις, ειναι τα ιδια και τα ιδια κλισε οσων προσπαθουν να δικαιολογησουν τις δολοφονιες ανθρωπων εστω και καθαρματων οπως λες.Οσους κι αν σκοτωσετε,οσο πονο κι αν προκαλεσετε στους συγγενεις τους δεν θα μπορεσετε ουτε τοσο δα να αλλαξετε το συστημα εξουσιας,ουτε ενα κουλουρι να προσφερετε στους πεινασμενους,ουτε ενα νεο με πτυχια που ζει στο περιθωριο να αποκαταστησετε εργασιακα,ουτε σε μια οικογενεια που προσπαθει να επιβιωσει να δωσετε λυση.Μονο τρομοκρατια προσφερετε, οχι στο συστημα εξουσιας βεβαια που εξαιτιας σας θα καταληστεψει αλλη μια φορα τους φουκαραδες για να σας αντιμετωπισει δηθεν, αλλα στον λαο εκεινο που ζει στο περιθωριο και θα υποστει ακομη περισσοτερα στο βωμο της αντιμετωπισης της τρομοκρατιας. Εχω εντονες αμφιβολιες για την επαναστατικοτητα σας και περισσοτερο μου μοιαζει πληρωμενο συμβολαιο με χρηματοδοτες σκοτεινους εγκεφαλους της παγκοσμιας εξουσιας. Ο λαος και μαλιστα οι νεοι πρεπει να δειξουν την επαναστατικοτητα τους οχι με βια αλλα με αποχη απο την υπερκαταναλωση καθε ειδους,την περιφρονηση προς το υπαρχον σαπιο πολιτικο συστημα,τις πορειες,τα μπλογκς,τις μαζικες αντιδρασεις κλπ, αυτα ειναι πραγματικη γροθια στο συστημα και οχι οι δολοφονιες. Αυτο που τσουζει τους εξουσιαστες ειναι η απαξιωση τους στα ματια του λαου,εσεις τους δινετε οπλα για να ριμαζουν το λαο.
Κωνσταντίνος Κόκκινος
28/07/2010 10:22
Οι τρομοκράτες σκοτώνουν για να τραβήξουν τα φώτα δημοσιότητας προς τα γραπτά παραληρήματά τους, τα οποία, εσείς, μια σοβαρή εφημερίδα, τους κάνετε το χατίρι, να τα δημοσιεύετε. Όμως προβάλλοντας τις αιματοβαμμένες προκηρύξεις, θέλοντας και μη, γίνεστε ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών, και το χειρότερο, ενθαρρύνετε τους τρομοκράτες να συνεχίσουν τις σφαγές τους. Αναθερωτήστε, σας παρακαλούμε. Ποτέ δεν είναι αργά!
Ανθρωπος
28/07/2010 10:19
Η αποθεωση του σουρεαλισμου.