«Αρκετά με τη ζωή της κόρης μου, αφήστε την να αναπαυθεί. Ιδιαίτερα όλοι εσείς που λέτε ότι τη γνωρίζατε, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχατε καμία σχέση μαζί της». Η Σίσι Χιούστον, μητέρα της τραγουδίστριας της σόουλ μουσικής Γουίτνι Χιούστον, κατακρίνει τη βιογραφική ταινία που ετοιμάζει το αμερικανικό δίκτυο Lifetime με θέμα τη ζωή της κόρης της και τη σχέση της με τον μουσικό Μπόμπι Μπράουν. Η Σίσι Χιούστον έβγαλε ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι η οικογένειά της έχει εξαντληθεί από τις ανακρίβειες και την παραπληροφόρηση που κυκλοφορούν άνθρωποι που δεν γνώριζαν την κόρη της, η οποία πέθανε το 2012 στα 48 της χρόνια. «Στα δύο χρόνια από τον θάνατο της Γουίτνι πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν μπροστά για να μιλήσουν για τη στενή σχέση που είχαν μαζί της.

Το βρίσκω δύσκολο να πιστέψω ότι άνθρωποι που υποτίθεται ότι την ήξεραν και την αγαπούσαν θα συμμετέχουν σε αυτήν την ταινία που γίνεται από κάποιους που δεν την ήξεραν».

Παρά τις ενστάσεις της οικογένειας, το αμερικανικό κανάλι θα συνεχίσει την παραγωγή της ταινίας, ενώ λέγεται ότι θα τη σκηνοθετήσει η ηθοποιός Αντζελα Μπάσετ, η οποία το 1995 είχε συμπρωταγωνιστήσει με τη Γουίτνι Χιούστον στην ταινία «Waiting to exhale». Επίσης, η Ντέμπορα Κοξ θα υποδυθεί τη Χιούστον σε αυτήν τη βιογραφία και άρχισε τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών, αφού το δίκτυο Lifetime δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα με τις αυθεντικές ερμηνείες της Χιούστον. Και η Ντέμπορα Κοξ είχε κάνει μαζί της ντουέτο στο τραγούδι του 2000 «Same script, different cast».