Η 22χρονη Κάιλι Τζένερ είναι η νεότερη «αυτοδημιούργητη» δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών, τίτλο που αφαίρεσε από τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έκανε το πρώτο του δισεκατομμύριο σε ηλικία 23 ετών. Τώρα Κάιλι Τζένερ επιχειρεί μια ακόμη τονωτική ένεση στην ψηφιακή της δόξα με φωτογράφηση στο Playboy.

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι η Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) και ο Τράβις Σκοτ (Travis Scott) φωτογραφήθηκαν για το γνωστό περιοδικό Playboy με τη ριάλιτι σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν να ανεβάζει μια αποκαλυπτική φωτογραφία τους στο Instagram.

H αρχική φωτογραφία που κυκλοφόρησε ήταν πολλά υποσχόμενη καθώς την έδειχνε ολόγυμνη στην αγκαλιά του συζύγου της Τράβις Σκοτ.

Η Καίλι Τζένερ ποζάρει ολόγυμνη με ένα cowboy καπέλο, καθώς ο Travis την παίρνει αγκαλιά και κρύβει τα επίμαχα σημεία, κάνοντας αναφορά στη λεζάντα στις πόλεις από όπου κατάγονται τόσο εκείνη όσο και ο Τράβις.

«Όταν το Χιούστον συναντά το Λος Άντζελες…», έγραψε στη φωτογραφία.

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Η Κάιλι δεν δίστασε να δώσει στους followers της μία γεύση από τη φωτογράφηση, δημοσιεύοντας πόζες που θα φιγουράρουν στις κεντρικές σελίδες του περιοδικού Playboy. 

Σύμφωνα με το Playboy, το ζευγάρι περιλαμβάνεται στο τεύχος Pleasure. Την φωτογράφηση έκανε η προσωπική φωτογράφος της Κάιλι Τζένερ, Σάσα Σαμσάνοβα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο Τράβις Σκοτ.

Οι Τζένερ και Σκοτ έχουν μαζί μια κόρη, την Στόρμι, που είναι 19 μηνών και γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Coachella το 2017.

View this post on Instagram

☁️✨?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

Me by @travisscott for @playboy. ♥️♥️ See the full story on playboy.com. Photography by @sashasamsonova

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on