Ολοι οι άνθρωποι έχουμε το ευαίσθητο σημείο μας. Εκνευριζόμαστε, νευριάζουμε και βγαίνουμε εκτός εαυτού.

Τι είναι όμως αυτό που βγάζει το κάθε ζώδιο έξω από τα ρούχα του;

Ο Κριός είναι αυθόρμητος και δε θέλει πολύ για να νευριάσει. Είναι σε εγρήγορση και γι’ αυτό δε συμπαθεί καθόλου τους ανθρώπους που καθυστερούν και κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Ο Ταύρος φημίζεται για την υπομονή του και την αδυναμία του στην ηρεμία. Θα τσακωθεί εάν το φέρεις στα όρια του και τους πεις ψέματα ή τον κοροϊδέψεις. Είναι σαν να του σήκωσες το κόκκινο πανί και τον περιμένεις να επιτεθεί.

Ο Δίδυμος κυνηγάει τα μικρά καβγαδάκια και διαφωνεί συχνά με τους γύρω του. Συνήθως η μάχη ξεκινά όταν κάποιος προσπαθήσει να του περιορίσει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του.

Ο Καρκίνος παρεξηγείται εύκολα. Δε θέλει να νιώθει απομονωμένος και εκνευρίζεται πολύ όταν το κοροϊδέψουν ή τον εκμεταλλευτούν. Αργεί να εκδηλώσει τα νεύρα του και δε συγχωρεί εύκολα.

Ο Λέων είναι ζώδιο που βιώνει έντονα όλα του τα συναισθήματα. Νευριάζει εάν του μιλήσεις άσχημα μπροστά σε κόσμο, αν το συγκρίνεις με άλλους και δε θες να τον έχεις μπροστά σου εάν ανακαλύψει την απιστία του συντρόφου του.

Ο Παρθένος είναι ήρεμος άνθρωπος και αυτό αποπνέει και από τα πράγματα στο χώρο του. Θα εκνευριστεί αν του αλλάξεις τη θέση των πραγμάτων του, ενώ δεν αντέχει τους ανοργάνωτους ανθρώπους και τη βρομιά.

Ο Ζυγός είναι διαλλακτικός και δεν εμπλέκεται σε πολλούς καβγάδες. Δε θα εκνευριστεί εύκολα, εκτός αν μπλέξει με πολυλογάδες και νευρικούς ανθρώπους. Αν θυμώσει, τα λόγια γίνονται κοφτερά σαν μαχαίρια.

Ο Σκορπιός συνήθως εκνευρίζεται εξαιτίας της ζήλιας του. Ξεσπά τα νεύρα του με οργή και δεν έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης, θέλει το χρόνο του για να ξεθυμάνει. Οι ειρωνείες και οι προσβολές μπορούν να το βγάλουν έξω από τα ρούχα του.

Ο Τοξότης τσαντίζεται όταν τον περιορίζουν. Είναι ζώδιο της ελευθερίας, της περιπέτειας και των εμπειριών δεν αντέχει να νιώθει φυλακισμένος. Αν νιώσει καταπίεση σίγουρα θα στα ψάλλει ένα χεράκι.

Ο Αιγόκερως λειτουργεί με τη λογική. Αν χάσει τη ψυχραιμία του, θα γίνει σκληρός απέναντί σου και θα σε στριμώξει με τα επιχειρήματά του. Τον εκνευρίζουν απίστευτα η ανωριμότητα και η ανευθυνότητα.

Ο Υδροχόος είναι αυθόρμητος και αν εκνευριστεί δε θα το σκεφτεί και πολύ. Θα ξεσπάσει ειδικά όταν προσπαθήσουν να του επιβάλλουν κανόνες. Δεν αντέχει την αδικία, τη ζήλια και τον έλεγχο.

Ο Ιχθύς δε θέλει να τον παραμελούν. Είναι ευαίσθητος και η αδιαφορία των ανθρώπων που αγαπά τον σκοτώνει. Θα αρχίσει να ξεσπά πάνω σε όλους και σε όλα.