Τρία φρούτα της εποχής – τα σύκα, τα φραγκόσυκα και τα σταφύλια – έρχονται να εμπλουτίσουν τις επιλογές μας για υγιεινά σνακ, νοστιμίζοντας και δροσίζοντάς μας. Εκτός όμως από την εξαιρετική τους γεύση, παρέχουν στον οργανισμό και σημαντικά οφέλη δεδομένου ότι το καθένα από αυτά έχει πλούσια θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλή υγεία.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ