Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρώτη του φετινή εντός έδρας αναμέτρηση, καθώς την Πέμπτη (30/7) θα φιλοξενήσει τη Ντιναμό Κιέβου στην Τούμπα.

Τα μεμονωμένα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία την προσεχή Τετάρτη (29/7), ενώ μέχρι τότε οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας.

Η περίοδος ανανέωσης με τις προνομιακές τιμές ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/7). Στη συνέχεια, τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους με τις νέες τιμές, ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί η ελεύθερη διάθεση των διαρκείας.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου, η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί από το πρωί της Παρασκευής και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 4 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000
YouTube thumbnail