Ένα σοβαρό επεισόδιο στον Κολωνό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/7), όταν ένας 59χρονος Αλβανός υπήκοος τραυμάτισε με φαλτσέτα έναν άνδρα και στη συνέχεια προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην προσπάθειά του να διαφύγει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 59χρονος που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενεπλάκη σε έντονο καβγά μέσα σε φούρνο της περιοχής. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, επιτέθηκε στον άλλο άνδρα και τον τραυμάτισε ελαφρά με φαλτσέτα. Το θύμα αποχώρησε πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις και έτσι διέφυγε της σύλληψης.
Αμέσως μετά, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και στη συμβολή των οδών Βοσπόρου και Αγίας Σοφίας παρέσυρε έναν 26χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Ο Αλβανός υπήκοος εγκατέλειψε και σε αυτή την περίπτωση το σημείο, χωρίς να σταματήσει.
Η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε άμεσα και έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισε και συνέλαβε τον 59χρονο, ο οποίος ακινητοποιήθηκε χωρίς περαιτέρω αντίσταση.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος. Κατά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του έναν χαρτοκόπτη, ο οποίος κατασχέθηκε.








