Αυτός είναι ο Μίλτος Τεντόγλου!
Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα και το άλμα στα 8,48 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια, ο κορυφαίος Έλληνας άλτης ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη στο Diamond League του Μονακό.
Στη δεύτερη προσπάθειά του, ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε εκπληκτικό άλμα στα 8,52 μέτρα, σημειώνοντας νέο φετινό ατομικό ρεκόρ, αλλά και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2026.
Με αυτό το άλμα, ο Τεντόγλου ξεπέρασε τα 8,51 μέτρα του Ελβετού Σίμον Εχάμερ, ανεβαίνοντας μόνος στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας και επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων της χρονιάς.
Ο Έλληνας πρωταθλητής έστειλε από νωρίς μήνυμα στους αντιπάλους του, δείχνοντας πως και φέτος αποτελεί το μεγάλο φαβορί σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει.








