Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ίζακ Μπόνγκα, με τον Γερμανό φόργουορντ να αποτελεί πλέον μέλος του «πράσινου» ρόστερ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 26χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του από την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία, αφήνοντας το στίγμα του με τις σταθερές του εμφανίσεις.

Ο Μπόνγκα, που έχει ύψος 2,03 μ., συμφώνησε σε τριετή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τις συνολικές απολαβές του να ανέρχονται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Για να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής, ο Γερμανός διεθνής έκανε χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 700.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελιγραδίου, ποσό που θα καταβληθεί από τους «πράσινους».

Στην περσινή σεζόν ο Μπόνγκα είχε σημαντικό ρόλο στην Παρτίζαν, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με μέσο όρο 9,9 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, ενώ ξεχώρισε για τη συνεισφορά του τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000
YouTube thumbnail